Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
FB_IMG_1708899225111.jpg

Sinoc sam gledala dokumentarac i toliko sam se potresla da satima nisam mogla ni da legnem, ni da citam ili gledam nesto drugo, kamoli da zaspim.

Kada se sve spoji jasno je bilo da ce ga ubiti nakon sto je u telefonskom razgovoru naveo Putinovog coveka da prizna trovanje.
I nakon toga se vratio u Rusiju da ga uhapse.

Valjda da mu ne diraju decu. Jako tuzno i zaista hrabro. Malo je takvih ljudi.
Kako ja volim vas što ste tek od nedavno počeli da gledate "dokumentarce" i da se potresate, čak štoviše da vas mori nesanica. Nadam se da će vaš psihijatar brzo da vam pronađe adekvatnu kemiju za vaše duševne boli.
Jedino ne mogu da pojmim kako to do sada niste vidjeli niti jedan "dokumentarac" o "dobrim" djelima ovih koji proizvode "dokumentarce" koji su vas toliko potresli.
Želim vam brzo ozdravljenje i da malo pogledate i drugu stranu kada počnete "spajati".

A ko je snimio taj dokumentarac i kako da znamo da je autentičan glas tog Putinovog čovjeka?

Evo čak i da ga je likvidirala služba to može da znači da je ugrozio državnu bezbjednost i to velike sile onda rade. Šta znači "Putinov čovjek"? Zar Putin ima muža?
Taj "dokumentarac" su snimile švabe, a svi znamo da kad švabe snime dokumentarac to je sušta istina.
Inače tako funkcioniraju sve "službe" u svijetu, povjere trovanje državnoga neprijatelja No1 pripravniku koji se još vježba pa to trovanje nije uspjelo iako je izvedeno najsmrtonosnijim otrovom u povijesti otrovologije strašnim NOVITCHOK-om od čijega samoga pomena drhte svi na zapadnoj polulopti, a vjerojatno i većina na istočnoj.
Pripravnik se naravno javi na poziv iz Njemačke iz koje ga zove njegov šef da ga priupita sa nezaštićenoga telefona i nepoznatoga broja u koje je gaće ulio otrov i zašto nije ulio makar pola litre više da ubije dotičnoga ili da ga makar seksualno onesposobi.
Nakon toga pokušaja ubojstva za koje su švabe znale odmah tko ga je počinio i kako, te iste švabe spakuju žrtvu prethodno pomenutoga pokušaja i vrate ga ubojici u pokušaju nadajući se pri tomu da će "все будет хорошо". Kad ono međutim?!?
Pa sada mi recite tko se nebi rasplakao i proveo makar nekoliko besanih noći razmišljajući o tužnoj sudbini "hrabroga opozicionara".
Što se tiče Putina, on je kriv za sve na svijetu čak je vjerojatno i režirao dotični "dokumentarac".

Kakvo ratno stanje, rat uopste nije poceo u tom momentu, govorimo o periodu pre rata, hapse staricu a ona pita zasto, zasto kada sam sama na ulici i nema organizovanog protesta.

Ili, recimo, takodje pre rata, kazu na drzavnoj ruskoj televiziji da je Nevaljni pio domaci alkohol, orgijao sa homoseksualcima i ziveo raskalasno pa je vristao na letu...i stvarno okrugli stolovi, sede neke mudre glave i klimaju, jeste, tacno, orgijao je sa homoseksualcima.

Ko normalan zeli da zivi u takvoj drzavi?
A posle glavesina prizna lepo sefu kompletnu proceduru trovanja na tom istom letu, pod punim imenom i prezimenom.
Sramota.
Говорили смо о његовој сахрани, и зато мора да се одвија тако како се одвија, мани сад да идеш у неку другу причу.

Kako nije dokaz?

Jesi li gledao film? Putinov covek priznaje putem telefona kompletnu proceduru trovanja. Skupa sa tim otrovom na "plavim gacama".
Zvali su ga toboz sefovi i snimali, on je podneo raport sve fino kako je teklo.
Pravdao se zasto nije mrtav jer sluzba nije podbacila.

Taj covek je nestao potom.

Elem, razgovor je vodjen 21. decembra iz Nemacke. Nevaljni je poslao decu svojim putem, spakovao je kofere i krenuo put Moskve 17. januara.
Na aerodrom su dosle pristalice. Nije dopusteno sletanje i avion je preusmeren.
Pristalice su brutalno hapsene od strane specijalnih jedinica nalik nasoj zandarmeriji.
Mladi ljudi, starci, grubo, jako grubo odnoseni poput zivotinja.

Aerodrom je promenjen, sleteli su i odmah na kontroli su prisli specijalci i uhapsili ga.
On je samo skinuo kovid masku, poljubio zenu i vise nije izasao.

Znas kako, dva i dva je mahom cetiri.
hehhe, ma to su pričali sa nekim Ukrajincem telefonom... prank call:mrgreen:

Meni je najjače da su svi ti koje su trovali sa "najačim otrovom" na svetu svi preživeli , pa da li je moguće,
treba da mu promene naziv u "najbezopasniji otrov" na svetu.

Back