Decoubice.Kod njih takvih ni nema. Oni se raduju gorem i strasno ga priželjkuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decoubice.Kod njih takvih ni nema. Oni se raduju gorem i strasno ga priželjkuju.
broj rusa koji voli staljina je oko 4% i sve iznad 60Ti su vec davno otisli u inostranstvo, racunajuci tu i Srbiju.
U Rusiji su ostali mahom evet-efendije, homo sovieticusi, proleteri i starci sa filozofijom cUtImOzEiGoRe koji setaju Staljinove slike, te razni Ceceni i slicni. Buducnost im je kao iz Zvezdanih staza.![]()
A record 70 percent of Russians approve of Soviet leader Josef Stalin’s role in Russian history, according to a poll published by the independent Levada Center pollster on Tuesday.broj rusa koji voli staljina je oko 4% i sve iznad 60
I takve treba zaliti i sazaljevati...evo odma' !Ajde Staljin ali vole i komunizam generalno.
75% of Russians Say Soviet Era Was 'Greatest Time' in Country’s History – Poll
https://www.themoscowtimes.com/2020...greatest-time-in-countrys-history-poll-a69735
I takve treba zaliti i sazaljevati...evo odma' !
Боље и то него педеристан, ко ваша Европа. Руска нација ионако није заснована на етничком, већ на духовном принципу.Izgubiće normalne etničke Ruse koji nemaju kose oči, pošto se oni rapidno iseljavaju na Zapad, najverovatnije trajno. Putinova Rusija će biti veliki Turkmenistan
А чије бисте треба да људе? Хитлерове?Ako misliš na Ruse iz istočne Ukrajine, reč je o starom stanovništvu koje grli Lenjinove biste i plače što im je fabrika traktora privatizovana posle raspada SSSR. Ja sa takvim ''pojačanjima'' ne bih hvalio.
Није тачно. Тавариш Стаљин је веома омиљен код Руса и тако и треба да буде јер он је био Руски Вожд у Отац Руско Совјетске Империје!broj rusa koji voli staljina je oko 4% i sve iznad 60
Боље и то него педеристан, ко ваша Европа. Руска нација ионако није заснована на етничком, већ на духовном принципу.
Не, ја се не одушевљам вашим еуропским ,,вредностима", имам ја моју црнооку, црнокосу, женицу лепу.Jelte odbio neki evropski p*eder iz Brisela pa si razočaran?
Mada ne brini, homosi više vole tipove egzotične fizionomije nego vanila Evropljane. Imaš šanse.
Ti isto kao i @Корнелије ćiriličar ili GrdobanS (samo-priznati rasni mešanac i srbomrzac jedino veći od mene) niste pročitali izvor i mislite da ja lupetam gluposti.A record 70 percent of Russians approve of Soviet leader Josef Stalin’s role in Russian history, according to a poll published by the independent Levada Center pollster on Tuesday.
https://www.themoscowtimes.com/2019...g-among-russians-hits-record-high-poll-a65245
Ti isto kao i @Корнелије ćiriličar ili GrdobanS (samo-priznati rasni mešanac i srbomrzac jedino veći od mene) niste pročitali izvor i mislite da ja lupetam gluposti.
"У марту су социолози Левада центра спровели још једно истраживање о односу Руса према лику Јосифа Стаљина (РБЦ има своје резултате). Анкета је показала да је 2019. године укупан ниво позитивног става према совјетском лидеру достигао максимум у свим годинама истраживања: сваки други учесник анкете (51%) изјавио је да се диви Стаљину, поштује или саосећа са њим. Најзначајније повећање од последње анкете (за 12 процентних поена) било је код "поштовања његовог дела у историји" са посебним наглашавањем на победу у другом светском рату – то је став према Стаљину код 41% испитаника и то је најчешће.
Удео оних који имају негативан став према Стаљину, доживљавају иритацију, страх или гађење, је три пута мањи – 14%.
Рашчлањењем ових бројева видимо да се број од 51 одсто који позитивно гледа на Стаљина као на особу састоји од 41 одсто испитаника које је рекло да га "поштује као историјску личност", 6 одсто који "симпатише" и 4 одсто који му се диви, то јест, сматра "јако великим лидером у руској историји". Само 13 процената заједно рекло је да мрзи Стаљина, док 26 процената није имало ни позитивне ни негативне ставове о совјетском лидеру."
Руси воле Стаљина.Ti isto kao i @Корнелије ćiriličar ili GrdobanS (samo-priznati rasni mešanac i srbomrzac jedino veći od mene) niste pročitali izvor i mislite da ja lupetam gluposti.
"У марту су социолози Левада центра спровели још једно истраживање о односу Руса према лику Јосифа Стаљина (РБЦ има своје резултате). Анкета је показала да је 2019. године укупан ниво позитивног става према совјетском лидеру достигао максимум у свим годинама истраживања: сваки други учесник анкете (51%) изјавио је да се диви Стаљину, поштује или саосећа са њим. Најзначајније повећање од последње анкете (за 12 процентних поена) било је код "поштовања његовог дела у историји" са посебним наглашавањем на победу у другом светском рату – то је став према Стаљину код 41% испитаника и то је најчешће.
Удео оних који имају негативан став према Стаљину, доживљавају иритацију, страх или гађење, је три пута мањи – 14%.
Рашчлањењем ових бројева видимо да се број од 51 одсто који позитивно гледа на Стаљина као на особу састоји од 41 одсто испитаника које је рекло да га "поштује као историјску личност", 6 одсто који "симпатише" и 4 одсто који му се диви, то јест, сматра "јако великим лидером у руској историји". Само 13 процената заједно рекло је да мрзи Стаљина, док 26 процената није имало ни позитивне ни негативне ставове о совјетском лидеру."
Ti nisi pročitao ni jednu statistiku po tom pitanju. KPRF su od 90ih socijaldemokrate, a za njih glasa fazon 10 miliona ljudi svi preko 50+.Није тачно. Тавариш Стаљин је веома омиљен код Руса и тако и треба да буде јер он је био Руски Вожд у Отац Руско Совјетске Империје!
Стаљинистичка КПРФ је друга по снази политичка опција у Русији, а и ЛДПР готиве Тавариш Стаљина.
Statistika kaže suprotno.Руси воле Стаљина.
КПРФ су стаљинисти и руски леви националисти!Ti nisi pročitao ni jednu statistiku po tom pitanju. KPRF su od 90ih socijaldemokrate, a za njih glasa fazon 10 miliona ljudi svi preko 50+.
Не би се баш рекло:Statistika kaže suprotno.
Koji staljinistički program ima KPRF
izvor: centar za istraživanje ZNAKDa dodam ulje na pir, pošto volim da čitam mnogo @Straks92
"Јако мали број Руса је позитивно оценио живот у Русији под Стаљином, док је велика већина грађана Русије је рекла да не би желела да живи у ери совјетског лидера Јосифа Стаљина. Од испитаника свих годишта, 40% одсто Руса је рекло да могу да виде себе само као грађане модерне Русke Федерације. 28% је рекло да би желело живети под Царом, док је остатак био за друге системе укључујући комунистички систем.
Нијанса се појављује и у питањима везана за носталгију и историју. 40% је рекло да не може да види себе ван модерне ере, око 37% испитаника је изразило носталгију за системом и животом у СССР, али у ери Леонида Брежњева. 4% испитаника је изразило жељу да живи за време царства, а за време Бориса Јељцина око 3%. 5% је рекло да би изабрало "неку другу еру".
Nema ovde staljinizam. Prvog lika kog slave na toj strani je Nikolaj Rižkov, reformator, perestrojkaš.
Социјализам, уништење капитализам. Наравно, Стаљинова верзија социјализма није данас примењива, због нових услова развоја социјализма. Али КПРФ нису ни класичне социјалдемократе типа западни социјалдемократи, већ руски социјалисти, антикапиталисти.Nema ovde staljinizam. Prvog lika kog slave na toj strani je Nikolaj Rižkov, reformator, perestrojkaš.