Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Ma hajde diktator , znači ne postoje druge partije , glasila, niko ne sme ništa reći, nezavisni portali sam navaljni iz zatvora nije imao svoj sajt , tviter nalog ili šta li već gde se obraćao svojim simpatizerima .. Nekome ko osvoji 2% glasova na izborima ne preostaje ništa nego da izmišlja leteće bosance.
Da li ti tvrdiš da je Rusija demokratska država?

U kom smislu je moj avatar u skladu sa mojim pisanjem? Objasni…
Pisanje ti je baš kao ćorava kutija !
Mantraš jedno te isto , bez dokaza i činjenica
Hteo sam da budem fin , ali kad insistiraš već
Obrazloži nečim tvoje tvrdne o Putinu , makar nekim prostoproširenim rečenicama i sa iole malo dokaza
Nije dovoljno samo mantrati Putin je diktator !!!!
Ja ti mogu navsti milion razloga zašto je Putin veliki i zašto ga se zapad boji i mrzi ga !

• Haha
Reactions: PA8
Поред чињенице да смрт Наваљног одвлачи пажњу од пропасти Авдејевке, Шолц је обећао да ће данас Зеленском дати 15 милијарди. Западу је очајнички потребно нешто да демонизује Русију да би оправдао давање десетина милијарди , док је њихова сопствена земља у рецесији.

old-navalni.jpg

Tolika dramalama se digla za tu 1 osobu....a sto su Izraelci potamanili 30.000 + jos jedno 50.000 ranjenih (bez ruku,nogu) to nikom nista....

Pisanje ti je baš kao ćorava kutija !
Mantraš jedno te isto , bez dokaza i činjenica
Hteo sam da budem fin , ali kad insistiraš već
Obrazloži nečim tvoje tvrdne o Putinu , makar nekim prostoproširenim rečenicama i sa iole malo dokaza
Nije dovoljno samo mantrati Putin je diktator !!!!
Ja ti mogu navsti milion razloga zašto je Putin veliki i zašto ga se zapad boji i mrzi ga !

Ne, ne vole oni Rusiju i ruski narod.

Oni vole malog, iskompleksiranog diktatora.
Tako su im i dede volele Staljina, očevi Miloševića, a oni Vučića, Putina, Lukašenka i Orbana.
Ne vredi, to je takav genetski kod i tu nema pomoći.

Ne postoji demokratska država .
Pogotovu ne kod država gde ima preko 100 miliona stanovnika
Pa vidiš kakva ti se sve bagra , petokolonaši motaju po državi
U svakom sličaju Rusi su informisaniji i demokratski narod od jedne Amerike i većine satelita EU koji slepo prate tu Ameriku
Oni zapadnjaci žive u takvom medisko mraku i diktaturi , samo fino upakovano u demokratske oblante kako bi to ovčice lakše svarile
Njima su isprani mozgovo za razliku od Rusa

Poslednja izmena:
  • Haha
Reactions: PA8

Back