- Poruka
- 10.204
Лепотицач - Кринко (Кринџко)Ko ti je ta lepotica sa avatara?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепотицач - Кринко (Кринџко)Ko ti je ta lepotica sa avatara?![]()
Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna.
Znam da ti ovo nećeš shvatiti, no moje je da pokušam.
Ovakve gluposti samo te dovode pred dilemu : ili su obe situacije pogrešne ili su obe ispravne.
Ako su obe ispravne, zašto išta prebacuješ "Hagu"?
Ako su obe pogrešne, zašto braniš ubistvo koje vrši Putin?
MI6 ga je ubio i tajming je savršen.
Njegov rejting bio je ispod 1% u odnosu na njegovih najviših 3%, tako da nije bio "prijetnja" Putinu s najnižim rejtingom od 60
Njegov seth međutim pomaže crni PR protiv Rusije.
Te nakaze koje huškaju na rat neće prestati dok ne unište planet.
to je nivo retard etike :Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna.![]()
То на крају сада све више и није битно. Не би требало да нас потресе и да му баце тело псима или свињама или на други начин оскрнаве. Они су монструми.
Оно што мене занима је, зашто су Совјети убили Наваљног тек сада. Зашто не одмах и брзо, као Немцов или Березовски?
Путин је желео да Наваљни пати пре него што га ликвидира. Код иначе неемоционалног психопате, Наваљни је успео да изазове јако пуно беса. Питање остаје зашто, али само као морбидни куриозитет.
Upravo tako.to je nivo retard etike :
- pravda je kad mi napadnemo i ubijeno drugo selo
- nepravda je kad oni napadnu i ubiju nas
Машиш тему и правиш се опет будалом већом но што јеси
Znam da ti ovo nećeš shvatiti, no moje je da pokušam.
Ovakve gluposti samo te dovode pred dilemu : ili su obe situacije pogrešne ili su obe ispravne.
Ako su obe ispravne, zašto išta prebacuješ "Hagu"?
Ako su obe pogrešne, zašto braniš ubistvo koje vrši Putin?
Sve ok, ali ovo veze nema sa životomМашиш тему и правиш се опет будалом већом но што јеси
Милошевића је убла ЕУ пошто нису знали како да окончају судјенје Навјног је убила иста та еу и стране службе у руском затвору јер им вреди више мртав него жив како би замаскирали своју погрешну политику према рату у украини
Тако да је дебиласто са твоје стране поставлјати то у исту раван
једино ако желиш да оптужиш запад за оба убиства !?
ne, oni su pokusali da ubiju Navaljnog jos 2020, a mozda i pre.
Ipak bilo je neke decacke naivnosti u Navaljnom. Njegovo ushicenje tipa EJJJ narode pa vidi Putin ima dvorac.
pa naravno da narod zna da Putin ima dvorac i to ne jedan nego 15. Svi to znaju. Narod podrzava Putina jer za sada im je OK. Rusija je to, nikad tu nije bilo neke demokratije, oni tu tradiciju nemaju.
Rusi zapravo koliko sam ih ja skapirao imaju neko postovanje pre svega za drzavu. Nisu oni toliko za Putina, vecini je on vec i dokurcio, ali on je na celu Rusije, neko ko cuva Rusiju. Tako oni to vide.
ne, oni su pokusali da ubiju Navaljnog jos 2020, a mozda i pre.
Ipak bilo je neke decacke naivnosti u Navaljnom. Njegovo uhicenje tipa EJJJ narode pa vidi Putin ima dvorac.
pa naravno da narod zna da Putin ima dvorac i to ne jedan nego 15. Svi to znaju. Narod podrzava Putina jer za sada im je OK. Rusija je to, nikad tu nije bilo neke demokratije, oni tu tradiciju nemaju.
Rusi zapravo koliko sam ih ja skapirao imaju neko postovanje pre svega za drzavu. Nisu oni toliko za Putina, vecini je on vec i dokurcio, ali on je na celu Rusije, neko ko cuva Rusiju. Tako oni to vide.
Ето, решен случај...
Najžalosnije je da je čovek umro uzalud, da im to tako prođe i da se zaboravi.Ma ne, ubili su ga zbog unutrasnjeg pitanja i kao opomenu samim Rusima.
Taman pre izbora da poplase ionako poplasene ljude sta moze da im se dogodi i koliko je ta klasa na vlasti jaka te im se nikakav otpor i ne isplati jer je uzaludan.
Ubistvo je namenjeno njima, kao sto je i onaj intervju bio namenjen unutrasnjosti a ne svetu.
Oni cuvaju polozaj po svaku cenu. Ne pitaju za cenu, nakon sto su upropastili reputaciju i sebe kao partnere u medjunarodnim odnosima.
Zaista zalosno za jednu Rusiju. Kako ne mogu da se odupru, zasto ne mogu, nije mi jasno...
Da vidimo naslovnu stranu smrdljivog Sputnjika.Ето, решен случај...
Неколико пута нису успели, до сад...
Stvarno nista nije cudno kad neko sa 47 godina umre u zatvoru a pre toga je bio trovan.Људи умиру шта је ту чудно?
Pa ono i ti si marginalac pa ces i ti jednom da umres.Маргиналац...
Jeste, ali ne drzavi nego vlasti, jer zasto su na ga toliko dugo osudili i poslali u najgori zatvor, koji je sam po sebi mucenje? Samo zbog toga sto je hteo da srusi takav rezim koji i jeste za smenu i rusenje?Lik koji se bavio šnajderajom u zatvoru bogu iza nogu je baš bio pretnja državi ?
Смрдин-инфо је исто каснио пола дана са извештајем... Спутњик се још држи у блаженом незнању...Da vidimo naslovnu stranu smrdljivog Sputnjika.
Po njima, ništa se nije dogodilo. Ali su na Tviteru i Telegramu aktivirali svoje botove čije urade ovdašnji ******* uredno prenose i zatrpavaju temu
![]()
Mnogo si brate postao prost čovek lako se čitaš i vidi se da si plaćen za ovo.Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna.
Sad ozbiljno - zatvor nije mesto koje baš obezbeđuje dugovečnost. Tu se pre svega postavlja pitanje zašto je uopšte neko tamo strpan. Sloba je bio zbog velikog broja žrtava, a Navaljni samo zbog ličnog stava.
Kolega nema potrebe da o tome pišeš , svi znamo da je Amerika jedna brutalna oligarjiska tvorevina u kojoj se krše sva moguća prava i ubijaju politički protivnici odvajkada, tema je o onome šta se dešava u Rusiji.Novinar koji otkrio zločine Ruske Armije u Iraku i Siriji čami već petu godinu u samici u nekom ruskom gulagu.U nehumanim uslovima i bez prava sa bilo kojim kontaktom spoljnog sveta,....
![]()
Zaato što se vi trudite iz petnih žila da dokažete kako je nevin osuđen te je zbog toga završio u zatvoru. No ipak se radi o jednoj bezmoralnoj osobi koja je prekršila zakon i zasluženo dobila zatvorsku kaznu te na kraju neslavno završila prirodnom smrću.Ako je neko lopov, razbojnik itd., svejedno ne treba ga ubijati u zatvoru... Ne znam zasto se trudite da dokazujete kako se radilo o vemo losem coveku... Valjda vam je tako lakse da se osecate pravednicima...
Upravo tako.