Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
:mazipsa:
Znam da ti ovo nećeš shvatiti, no moje je da pokušam.

Ovakve gluposti samo te dovode pred dilemu : ili su obe situacije pogrešne ili su obe ispravne.

Ako su obe ispravne, zašto išta prebacuješ "Hagu"?
Ako su obe pogrešne, zašto braniš ubistvo koje vrši Putin?
Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna. :lol:
Sad ozbiljno - zatvor nije mesto koje baš obezbeđuje dugovečnost. Tu se pre svega postavlja pitanje zašto je uopšte neko tamo strpan. Sloba je bio zbog velikog broja žrtava, a Navaljni samo zbog ličnog stava.

MI6 ga je ubio i tajming je savršen.
Njegov rejting bio je ispod 1% u odnosu na njegovih najviših 3%, tako da nije bio "prijetnja" Putinu s najnižim rejtingom od 60
Njegov seth međutim pomaže crni PR protiv Rusije.
Te nakaze koje huškaju na rat neće prestati dok ne unište planet.

Neverovatno je kako ruzni uvek ubiju lepog.

To je nesto prokleto u ljudima, posebno u ruznjikavim diktatorima. Nema jedan da je bio lep.

То на крају сада све више и није битно. Не би требало да нас потресе и да му баце тело псима или свињама или на други начин оскрнаве. Они су монструми.

Оно што мене занима је, зашто су Совјети убили Наваљног тек сада. Зашто не одмах и брзо, као Немцов или Березовски?

Путин је желео да Наваљни пати пре него што га ликвидира. Код иначе неемоционалног психопате, Наваљни је успео да изазове јако пуно беса. Питање остаје зашто, али само као морбидни куриозитет.

ne, oni su pokusali da ubiju Navaljnog jos 2020, a mozda i pre.

Ipak bilo je neke decacke naivnosti u Navaljnom. Njegovo ushicenje tipa EJJJ narode pa vidi Putin ima dvorac.

pa naravno da narod zna da Putin ima dvorac i to ne jedan nego 15. Svi to znaju. Narod podrzava Putina jer za sada im je OK. Rusija je to, nikad tu nije bilo neke demokratije, oni tu tradiciju nemaju.

Rusi zapravo koliko sam ih ja skapirao imaju neko postovanje pre svega za drzavu. Nisu oni toliko za Putina, vecini je on vec i dokurcio, ali on je na celu Rusije, neko ko cuva Rusiju. Tako oni to vide.

:mazipsa:
Znam da ti ovo nećeš shvatiti, no moje je da pokušam.

Ovakve gluposti samo te dovode pred dilemu : ili su obe situacije pogrešne ili su obe ispravne.

Ako su obe ispravne, zašto išta prebacuješ "Hagu"?
Ako su obe pogrešne, zašto braniš ubistvo koje vrši Putin?
Машиш тему и правиш се опет будалом већом но што јеси
Милошевића је убла ЕУ пошто нису знали како да окончају судјенје Навалјног је убила иста та еу и стране службе у руском затвору јер им вреди више мртав него жив како би замаскирали своју погрешну политику према рату у украини . не исклучује се да је умро због лошег здравла
Тако да је дебиласто са твоје стране поставлјати то у исту раван
једино ако желиш да оптужиш запад за оба убиства !?

• Haha
Reactions: PA8
Машиш тему и правиш се опет будалом већом но што јеси
Милошевића је убла ЕУ пошто нису знали како да окончају судјенје Навјног је убила иста та еу и стране службе у руском затвору јер им вреди више мртав него жив како би замаскирали своју погрешну политику према рату у украини
Тако да је дебиласто са твоје стране поставлјати то у исту раван
једино ако желиш да оптужиш запад за оба убиства !?
Sve ok, ali ovo veze nema sa životom

Novinar koji otkrio zločine Ruske Armije u Iraku i Siriji čami već petu godinu u samici u nekom ruskom gulagu.U nehumanim uslovima i bez prava sa bilo kojim kontaktom spoljnog sveta,....
GGjJHT8W0AEPfcH

Ipak bilo je neke decacke naivnosti u Navaljnom. Njegovo ushicenje tipa EJJJ narode pa vidi Putin ima dvorac.

pa naravno da narod zna da Putin ima dvorac i to ne jedan nego 15. Svi to znaju. Narod podrzava Putina jer za sada im je OK. Rusija je to, nikad tu nije bilo neke demokratije, oni tu tradiciju nemaju.

Rusi zapravo koliko sam ih ja skapirao imaju neko postovanje pre svega za drzavu. Nisu oni toliko za Putina, vecini je on vec i dokurcio, ali on je na celu Rusije, neko ko cuva Rusiju. Tako oni to vide.

"Руси" и то за шта они имају поштовање је битно за совјетску власт колико је и мишљење народа Северне Кореје битно или на било који начин утиче на династију Ким.

Poslednja izmena:

Ipak bilo je neke decacke naivnosti u Navaljnom. Njegovo uhicenje tipa EJJJ narode pa vidi Putin ima dvorac.

Ma ne, ubili su ga zbog unutrasnjeg pitanja i kao opomenu samim Rusima.
Taman pre izbora da poplase ionako poplasene ljude sta moze da im se dogodi i koliko je ta klasa na vlasti jaka te im se nikakav otpor i ne isplati jer je uzaludan.

Ubistvo je namenjeno njima, kao sto je i onaj intervju bio namenjen unutrasnjosti a ne svetu.

Oni cuvaju polozaj po svaku cenu. Ne pitaju za cenu, nakon sto su upropastili reputaciju i sebe kao partnere u medjunarodnim odnosima.
Zaista zalosno za jednu Rusiju. Kako ne mogu da se odupru, zasto ne mogu, nije mi jasno...

Психолог Пол Екман: Јулија Навалнаја није могла да обузда радост и олакшање након смрти свог мужа у Минхену
Аутор књиге „Превари ме ако можеш“ анализирао је понашање Јулије Навалне и обратио пажњу на њен чудан „осмех“.
„Реакција Јулије Навалне није реакција жене која је недавно сазнала за смрт свог вољеног мужа.
Пред нама је моћна жена која је после смрти свог мужа коначно привукла сву пажњу света.
Ово је желела да цео свет прича само о њој“ – сматра психолог.

1) Минхенска безбедносна конференција почиње смрћу Наваљног2) Јулија Наваљни је случајно на конференцији3) Она држи говор, упркос његовој смрти4) Познато је да има новог дечка и није видљиво узнемирена5) Дефилује се около као херој6) Чак добија и пољубац од Ненси ПелосиТо је управо оно што је Западу тренутно потребно, у медијском смислу.

Ma ne, ubili su ga zbog unutrasnjeg pitanja i kao opomenu samim Rusima.
Taman pre izbora da poplase ionako poplasene ljude sta moze da im se dogodi i koliko je ta klasa na vlasti jaka te im se nikakav otpor i ne isplati jer je uzaludan.

Ubistvo je namenjeno njima, kao sto je i onaj intervju bio namenjen unutrasnjosti a ne svetu.

Oni cuvaju polozaj po svaku cenu. Ne pitaju za cenu, nakon sto su upropastili reputaciju i sebe kao partnere u medjunarodnim odnosima.
Zaista zalosno za jednu Rusiju. Kako ne mogu da se odupru, zasto ne mogu, nije mi jasno...
Najžalosnije je da je čovek umro uzalud, da im to tako prođe i da se zaboravi.

Људи умиру шта је ту чудно?
Stvarno nista nije cudno kad neko sa 47 godina umre u zatvoru a pre toga je bio trovan.
Маргиналац...
Pa ono i ti si marginalac pa ces i ti jednom da umres.
Lik koji se bavio šnajderajom u zatvoru bogu iza nogu je baš bio pretnja državi ?
Jeste, ali ne drzavi nego vlasti, jer zasto su na ga toliko dugo osudili i poslali u najgori zatvor, koji je sam po sebi mucenje? Samo zbog toga sto je hteo da srusi takav rezim koji i jeste za smenu i rusenje?

https://www.blic.rs/vesti/svet/ovo-...leksej-navaljni-zovu-ga-i-polarni-vuk/r83xbg1

Da vidimo naslovnu stranu smrdljivog Sputnjika.
Po njima, ništa se nije dogodilo. Ali su na Tviteru i Telegramu aktivirali svoje botove čije urade ovdašnji ******* uredno prenose i zatrpavaju temu
GGeej8NXYAAGapf
Смрдин-инфо је исто каснио пола дана са извештајем... Спутњик се још држи у блаженом незнању...

Ово што си окачио са твитера о многим покушајума убиства је тачка на сваку сумњу, зато ******* не смеју да гукну на Смутњику...

Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna. :lol:
Sad ozbiljno - zatvor nije mesto koje baš obezbeđuje dugovečnost. Tu se pre svega postavlja pitanje zašto je uopšte neko tamo strpan. Sloba je bio zbog velikog broja žrtava, a Navaljni samo zbog ličnog stava.
Mnogo si brate postao prost čovek lako se čitaš i vidi se da si plaćen za ovo.

Novinar koji otkrio zločine Ruske Armije u Iraku i Siriji čami već petu godinu u samici u nekom ruskom gulagu.U nehumanim uslovima i bez prava sa bilo kojim kontaktom spoljnog sveta,....
GGjJHT8W0AEPfcH
Kolega nema potrebe da o tome pišeš , svi znamo da je Amerika jedna brutalna oligarjiska tvorevina u kojoj se krše sva moguća prava i ubijaju politički protivnici odvajkada, tema je o onome šta se dešava u Rusiji.

Poslednja izmena:
Ako je neko lopov, razbojnik itd., svejedno ne treba ga ubijati u zatvoru... Ne znam zasto se trudite da dokazujete kako se radilo o vemo losem coveku... Valjda vam je tako lakse da se osecate pravednicima...
Zaato što se vi trudite iz petnih žila da dokažete kako je nevin osuđen te je zbog toga završio u zatvoru. No ipak se radi o jednoj bezmoralnoj osobi koja je prekršila zakon i zasluženo dobila zatvorsku kaznu te na kraju neslavno završila prirodnom smrću.

Back