Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
BNDНе живи у Србији а зна више од нас. Како?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BNDНе живи у Србији а зна више од нас. Како?
Ono što mi takođe deluje potpuno neverovatno jeste da niko ne pominje fotografije sa uviđaja koje bi otklonile mnoge spekulacije jedne ili druge strane.
Не живи у Србији а зна више од нас. Како?
Tako su u egipatskom starom veku uklanjali likove nepodobnih sa zidnih slika i obeliska.I to spomenik kremiranih na kojem nema slike...
A možda ih je neko primorao da ne beknu ni za živu glavu.И родитељи који се праве мутави. Не знам, ја бих их приморала да бекну.
Можда. Али какви су то онда родитељи. Можда једино због унука и његове судбине, то да.A možda ih je neko primorao da ne beknu ni za živu glavu.
Pa ti vidi gde mi živimo.Можда једино због унука и његове судбине, то да.
Pa ti vidi gde mi živimo.
Celu bi ovu misteriju mogli da prekinu roditelji kratkom objavom
da je njihov sin tragicno preminuo i da ne zele nikakve
spekulacije u javnosti. I njegov je brat umro od neke teske bolesti,
kazu da je ovaj decak, Vladimirov sin, cesto kod dede i babe.
Poznanici roditelja ( majka jos uvek radi, lekar je u DZ Palilula)
takodje su bili zateceni ovom vescu jer roditelji nisu odavali
utisak bilo kakve tuge. Jako, jako misteriozno.
Građani traže odgovore! Da li je tačno da se Vučić 2013. posvađao s Vladimirom Cvijanom i pretio mu likvidacijom, što je Cvijan uredno prijavio beogradskoj policiji?
Može li neko od pravnika da nam pojasni šta je ovo?
Ako je ovo tačno u najmanju ruku dokazuje da je
@VGostiljac
lagao kada je rekao da je za smrt Vladimira Cvijana saznao tek kada se poreska uprava obratila komori zbog zahteva za utvrđivanje prava porodične penzije.
ovo znaci da su privremeno postavili Gostojca kao staratelja sinu V. Cvijana samo radi davanja saglasnosti za kremaciju. Što znači da je advokat itekako znao šta se dešava.??
Gostiljac je advokat službe i sve je znao. Nikakvo starateljstvo sinu se ne pominje jer ima živu majku. Zato je u priču ubačen pok.otac Cvijana i njegova navodna saglasnost.
Građani traže odgovore! Da li je tačno da se Vučić 2013. posvađao s Vladimirom Cvijanom i pretio mu likvidacijom, što je Cvijan uredno prijavio beogradskoj policiji?
Cvijan nije bio preletac jer nikad nije ni bio clan DS-a.Kada su SNS došli po Cvijana ja to nisam ni znao jer nisam bio DS preletač razočaran u Vučića.
Kada su došli po mene,nije preostao niko da se pobuni.
Može li neko od pravnika da nam pojasni šta je ovo?
Ako je ovo tačno u najmanju ruku dokazuje da je
![]()
@VGostiljac
lagao kada je rekao da je za smrt Vladimira Cvijana saznao tek kada se poreska uprava obratila komori zbog zahteva za utvrđivanje prava porodične penzije.
ovo znaci da su privremeno postavili Gostojca kao staratelja sinu V. Cvijana samo radi davanja saglasnosti za kremaciju. Što znači da je advokat itekako znao šta se dešava.??
Ko je ovde kome staratelj? I da li ovo znaci da roditelji nisu znali????
Негде по коментарима на твитеру био је линк са саопштењем адвокатске коморе...Mozda neko sa Pravnih saveta moze da nam rastumaci i pomogneKo je ovde kome staratelj? I da li ovo znaci da roditelji nisu znali????
Da li Vi mozete da nam pomognete?: @Marijana832 i @Uglješa1991
Da li to znaci da su oni doneli odluku da telo kremiraju? Pa zar to ne odlucuje rodbina?