Aldi cene hrane u EU!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.018
Autorska

Danas bio pa da vidite cene, hrana je skoro duplo jeftinija nego u srbiji! Aldi je isti što i lidl u principu. Ono što je mene šokuralo je pakovanja koja su nestala sa hiperinflacijom u srbiji! Vučić i sns sekta u saradnji sa trgovcima PLJAČKAJU i izgladnjuju srbe na foru "bolja cena"

Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.

IMG_20240921_134400.jpg

Puter 250gr 2 evra
IMG_20240921_140235.jpg

Med kilo 4,35 evra
IMG_20240921_134728.jpg

SNS GLADOMOR!

toma kaze da su vama dovoljna dva jaja na dan, i sns botovi kao dulence kazu istina, on proverio
ako treba neka provera iz americkog aldija ili slicnih radnji, pitaj
Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.
jel organic iz perua, sa anda? da kazemo da su cene ovde u usa nesto izmedju, kafu za aparat platim mozda 8 ili 10 dolara, mozda ima oko 900 grama, mada ima i za 13
Doslo vreme da samo za sebe za 1000 dinara ne mozes da kupis,normalan dorucak,a kamoli za porodicu.
dva jaja 22 dinara, i nije sramota @dulesrbenda da se jos i hvali da ga drze sitim ceo dan?
sns sekta i aljek su zlo koje je zadesilo srbe, sad vam je jasno sta su vam namenili, koga ne otruju, njega ce da more gladju, a sebi pare iz kredita u privatnme dzepove, oli za ekspo, oli za rafale, dug vama, ili potomcima, njima kavijar, a vama 2 jaja

rusiti bagru sa kojom god opozicijom, levom ili desnom, nema prostora za taktiziranje, odoste svi u tri lepe

Poslednja izmena:
toma kaze da su vama dovoljna dva jaja na dan, i sns botovi kao dulence kazu istina, on proverio
ako treba neka provera iz americkog aldija ili slicnih radnji, pitaj

dva jaja 22 dinara, i nije sramota @dulesrbenda da se jos i hvali da ga drze sitim ceo dan?
sns sekta i aljek su zlo koje je zadesilo srbe
Pa vidi se.Toma je oduvek bio pametan na Seselja.

A gde je parizer? ;)
on je najjeftiniji i u usa, osim ako ne trazis neki specijalni u delikatesnom odeljenju, ja sam odustao - mnogo je jeftin, ko zna sta ima u njemu, ali zena kupi ponekad neku mortadelu
mislim izjeo sam i parizere od dolar, ili dva, ali... imas i virsle jeftine isto dolar ili dva, ali pitaj boga od cega su napravljene te hot dogs, i sta sve strpaju u njih, nisu preporuycljive bas za svaki dan

Poslednja izmena:

Back