Zašto su cene stanova u Beogradu toliko visoke?

Zašto su cene stanova u Beogradu toliko visoke?
Nezvanično, Beograd je postao regionalni, a i omanji svetski centar pranja novca od droge. Još nam došli Rusi i Ukrajinci.
Tako da imamo situaciju da su čak i Sremčica i Kaluđerica postali preskupi.
Da ne govorim o bližim periferijama poput onih Jajinaca ispod Avale.
Baš sam razgovarao sa jednom studentkinjom medicine koja mi kaže da neće moći da kupi stan ni u Staroj Pazovi gde sada živi.

"Gde ja iz Pazove da idem? U Banovce?"
Inače hot stuff sada što se tiče kupovine nekretnina su obodi Kaluđerice, Barajevo, Pančevo, Leštane i tako da udaljena mesta.
Jer imamo armiju ljudi sa po 40-50 hiljada evra kojima su potrebni stanovi, a čak i o Banjici mogu samo da sanjaju.

Šta mislite kako biste regulisali cene nekretnina u Beogradu i šta je potrebno promeniti jer mislim da je ovo prilično nepodnošljivo za većinu ljudi?

Inače ekonomski centar Beograda se premešta na Novi Beograd i to je jako vidljivo da Stari Grad se pretvara u izumiruću civilizaciju.

Mislio sam da ovo stavim na ekonomiju, ali taj potforum je prazan.

Цене су 'велике' јер сада је саобраћајна мрежа толико побољшана па се из перифериије града или из провинције

стиже изузетно брзо, без стреса, конформно ...

Тај квалитет живота кошта извесних средстава која морамо признати су свима лако доступна

@Обилић @leki1

Tako sto ti niko ne trazi dokaz o poreklu kesha kad kupujes stan, ako si dobar sa SNS kriminalnom mafijom :D

Тражи се.. Мораш да имаш папир из банке ....да си подигао са рачуна...

Када полажеш кеш .. е тада ти треба потвда ако је изнад годишње просечне зараде ( у већини банака 5 000 евра )

Тражи се.. Мораш да имаш папир из банке ....да си подигао са рачуна...

Када полажеш кеш .. е тада ти треба потвда ако је изнад годишње просечне зараде ( у већини банака 5 000 евра )

Da se kladimo da ti niko ne trazi ako si SNS-ovac? :D

Back