Aldi cene hrane u EU!

ali da treniraju botove i tome mone da nas ubedjuju kako oni zive na 2 jaja dnevno, dok kradu milijarde i to zaduzujuci buduca pokoljenja - toliko bezocna nije bila ni 1 vlast - pa bar danas ljudi imaju internet i neki odu u svet i vide sta ima sve osim jaja

sns sekta su stvarno jajare, do skoro su bili parizer podrigeri
Visak bezobrazluka ono krajnje povracanje po narodu i mislim da hoce da pokazu koliko je narod bedan.

Secko je odlican, ubacujes komade kupusa, znas kako ga super isecka, bude sitan i softan,, umesto da te zaboli ruka dok izrendas ceo kupus za salatu

to ne koristimo, mada onaj za galete zena napece deci, on moze

sta je to, lici na air fryer, on je isto odlican, video ja deca nesto guraju podese vreme i jacinu, i samo izvade, pa sam probao, ispeko/skuvao neke kobaje
ma ubace i zaledjeni pomfrit i isto ga ispeku, moze svasta nesto
Pekara za hleb, ubaciš brašno, kvasac, ulje i ujutro ispečena vekna hleba. Mi ga koristimo i za testo za krofne, džem itd.

LIDL! Kilo nara je 2,29 evra. U srbiji na komad.

IMG_20240921_184943.jpg

Meso je svinja 5 evra kilo a krava 7
IMG_20240921_190500.jpg
IMG_20240921_190535.jpg
IMG_20240921_190607.jpg
IMG_20240921_190639.jpg
IMG_20240921_190701.jpg
IMG_20240921_190714.jpg
IMG_20240921_190743.jpg

Pršute su džabe!

ovaj majonez hellmann-ov izbegavam, negde sam nesto procitao, ali i posteni da budemo slovenacki su najbolji, NPR. TOMMY, ma ne znaju na zapadu da naprave dobar majonez, ja sam se razocarao u americke majoneze, a i jeftini su, i onda bolje uvozni, ako vec placam, vise
ma vidis da pokazuje trecu cetvrtu ligu kvaliteta

ko bre ede ta gofna ....

ni u lidl ovde narod ne ide tolko kolko u svoje diskonte i jede svoje proizvode ko svet a ne te papzjanije neke sh kvalitete

sve sto je slikao je neka bofl roba iz buagrske hrvatske , makedonije i sl...

otpad zivi pa onda u lidl ili taj aldi...

ovde ide u lidl budala. pa smoki su mrolai da ubace u asortiman jer im ljudi nisu hteli maltene ni uci na one njihove glupe grickalice
am sto je roba proedjana ko na kvantasu i po kutijama maltene...

em nemas jafu em nemas mancmelou em nemas dijamant majonez em nemas kecap ko svet em nemas pardon stapice em nemas cips ko svet marbo i to, em nemas cokoladicu bananicu
em nemas puno toga i imas krastavce iz hrvatske ili bugarske ej bugarske!

neka sklj klasa

dzabe da daju neka hvala

a da ne govorimo o mlevenom mesu gde trpaju najvise masti pa smrdi do zla boga kad peces...

lidl u sbriji ili hrvatskoj pa cak i madjarskoj je sklj kvaliteta

ko bre ide u te glupsoti da jede

dje se ti hranis...

pa mi naspram tebe jedemo ko ljudi a ne te glupe keksove, znas mi imamo domacicu?

imamo i eurokrem ....

zans taj cips ti je gofance naspram marba, jer za marbo reklamu spicio mesi ej mesi!
a ko reklamria te tvoje bedevije ?

pa usrbiji se jede bato a ne ta sranja da prosti svet

Ta hrana koja se prodaje po marketima u EU se stalno ispituje. Hranu koja se proizvede u Srbiji i Bosni niko ne kontrolira, sve dok ta hrana ne dođe do granice sa nekom od država EU. Skoro pa stalno se otkrije neki otrov u hrani proizvedenoj u Srbiji. Ako tu hranu pokušavaju odvest u Njemačku i prodavat zamislite šta vi tek jedete. Ostaje mi u sjećanju bosanska verzija Vegete u kojoj su pronađeni komadići stakla.

Ta hrana koja se prodaje po marketima u EU se stalno ispituje. Hranu koja se proizvede u Srbiji i Bosni niko ne kontrolira, sve dok ta hrana ne dođe do granice sa nekom od država EU. Skoro pa stalno se otkrije neki otrov u hrani proizvedenoj u Srbiji. Ako tu hranu pokušavaju odvest u Njemačku i prodavat zamislite šta vi tek jedete. Ostaje mi u sjećanju bosanska verzija Vegete u kojoj su pronađeni komadići stakla.
Ne glupetaj

ZA razliku od vas u krvatskoj jedemo lepe stvari. A ne ta sranja iz lidla druge i trece kategorije kojom vas svabe i stranci hrane ko seljak stoku pomijama

Back