dzabe, odakle eu koze?Kozji sirevi 10e kg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzabe, odakle eu koze?Kozji sirevi 10e kg
maslinovo ulje 8 eura?...ne bi ga na prst stavio kamoli u usta.
Ovakvu kafu ja u lidlu hr platim kilo 6 evra na akciji inače je 8toma kaze da su vama dovoljna dva jaja na dan, i sns botovi kao dulence kazu istina, on proverio
ako treba neka provera iz americkog aldija ili slicnih radnji, pitaj
jel organic iz perua, sa anda? da kazemo da su cene ovde u usa nesto izmedju, kafu za aparat platim mozda 8 ili 10 dolara, mozda ima oko 900 grama, mada ima i za 13
dva jaja 22 dinara, i nije sramota @dulesrbenda da se jos i hvali da ga drze sitim ceo dan?
sns sekta i aljek su zlo koje je zadesilo srbe, sad vam je jasno sta su vam namenili, koga ne otruju, njega ce da more gladju, a sebi pare iz kredita u privatnme dzepove, oli za ekspo, oli za rafale, dug vama, ili potomcima, njima kavijar, a vama 2 jaja
rusiti bagru sa kojom god opozicijom, levom ili desnom, nema prostora za taktiziranje, odoste svi u tri lepe
Ti kupi vučićevo za 30 evra litar.maslinovo ulje 8 eura?...ne bi ga na prst stavio kamoli u usta.
ono je duplo poskupelo od ove inflacije, ni meni nije jasno odakle ovioma za 8, da nije neka mesavina?maslinovo ulje 8 eura?...ne bi ga na prst stavio kamoli u usta.
realno je oko 15, jesi 100% siguran da ovo od 8 nije neka mesavina?a 30 je dranje, duplo vise, kao i za kafu, dere ovce aljekovo zlatno doba, sve duplo vise kosta, nesto mozda samo za polovinu ili cetvrtinu viseTi kupi vučićevo za 30 evra litar.
4 puta srbi imaju manje plate,. a cene duple - znaci OSAM PUTA manje jedu, i placaju racune, i zive, sleduju im po 2 jaja, tako ih sns uci, BANDA lopovska!Plata u sns drzavi 550 eur u Austriji od 1700 do 2200 eur obicna kasirka lidl.
Autorska
Danas bio pa da vidite cene, hrana je skoro duplo jeftinija nego u srbiji! Aldi je isti što i lidl u principu. Ono što je mene šokuralo je pakovanja koja su nestala sa hiperinflacijom u srbiji! Vučić i sns sekta u saradnji sa trgovcima PLJAČKAJU i izgladnjuju srbe na foru "bolja cena"
Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.
Pogledajte prilog 1613610
Puter 250gr 2 evra
Pogledajte prilog 1613611
Med kilo 4,35 evra
Pogledajte prilog 1613612
SNS GLADOMOR!

Pa 'oce on, samo dok iskombinuje gde sta kako za posao stanovanje itd, trebaju i vize, i nije jedini, vi'is kako se Croatia ispraznila? e tako bi i Srbija da moze, samo ova banda koja ubedjuje narod da zivi na dva jaja dnevno bi ostala, Srbija cak nema ni more, nemas zasto da ostajes kao u Hrvatskoj, EU 'ladna, nemas svuda ni dupe da osolis u moru, kao i amerika uostalom, kostobolja stize, bolje juznije, toplije, siestaTebe je sevap preseliti u EU
![]()
Ja nisam pročitao nego probao i nema tu šta da se priča, Thomy je 3 klase iznad.ovaj majonez hellmann-ov izbegavam, negde sam nesto procitao, ali i posteni da budemo slovenacki su najbolji, NPR. TOMMY, ma ne znaju na zapadu da naprave dobar majonez, ja sam se razocarao u americke majoneze, a i jeftini su, i onda bolje uvozni, ako vec placam, vise
ma za helmanov sam procitao, a naravno da sam ga probao, i ni priblizno nema u usa majoneza kao sto je tomijev, to si u pravu, samo nisam siguran da ga ne uvozimo mozda bas iz srbijeJa nisam pročitao nego probao i nema tu šta da se priča, Thomy je 3 klase iznad.
Samo nije slovenački nego je švajcarski, Nestle. Slovenci su ga po licenci radili u ex-yu.
Surčinskima za helmanov sam procitao, a naravno da sam ga probao, i ni priblizno nema u usa majoneza kao sto je tomijev, to si u pravu, samo nisam siguran da ga ne uvozimo mozda bas iz srbije
Thomy
Wikipedia
https://en.wikipedia.org › wiki › Thomy
Thomy is currently only produced in Switzerland, Serbia, Germany and Israel

najbolji u americiSurčinski![]()
nestle ne volim, uzimam druge cokolade, ali ne znam da li imaju jos neke majoneze bese... kako-god, thomy je broj 1, pa ako je surcinski, neka bude, pravo da ti kazem nisam zagledao ni tubu ni teglicu, mislim da ga nemamo sad, pojede se to za dan-dva, ne stoji kao ovi americki koje niko u kuci ni ne jede, osim meneNestle ima ovde fabriku mislim 15-ak godina.
Nekada ga je Kolinska mislim radila. Otuda ti ostao "slovenački" u sećanju.
Doslo vreme da samo za sebe za 1000 dinara ne mozes da kupis,normalan dorucak,a kamoli za porodicu.
Djes bio ja isto pazario danas u Aldi I dobro proso uzo nekoga danskog sosa marcipan I neko iron maiden pivo bese povoljno sve to prilicno jedno triput jevtinije nego u srbistanAutorska
Danas bio pa da vidite cene, hrana je skoro duplo jeftinija nego u srbiji! Aldi je isti što i lidl u principu. Ono što je mene šokuralo je pakovanja koja su nestala sa hiperinflacijom u srbiji! Vučić i sns sekta u saradnji sa trgovcima PLJAČKAJU i izgladnjuju srbe na foru "bolja cena"
Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.
Pogledajte prilog 1613610
Puter 250gr 2 evra
Pogledajte prilog 1613611
Med kilo 4,35 evra
Pogledajte prilog 1613612
SNS GLADOMOR!
Tu salamu ostavljam vucku.I ne treba!
Uce nas da nas naprave debilima.Ne samo ova vlast vec u proslih 1000 godina uvek isto.4 puta srbi imaju manje plate,. a cene duple - znaci OSAM PUTA manje jedu, i placaju racune, i zive, sleduju im po 2 jaja, tako ih sns uci, BANDA lopovska!
Secko je odlican, ubacujes komade kupusa, znas kako ga super isecka, bude sitan i softan,, umesto da te zaboli ruka dok izrendas ceo kupus za salatuVlender 15
to ne koristimo, mada onaj za galete zena napece deci, on mozeGrill na sprat 25 evra!
sta je to, lici na air fryer, on je isto odlican, video ja deca nesto guraju podese vreme i jacinu, i samo izvade, pa sam probao, ispeko/skuvao neke kobajeOva pekara se u srbiji prodaje za 12.000 evra u lidlu, ovde je 40 evra![]()
ali da treniraju botove i tome mone da nas ubedjuju kako oni zive na 2 jaja dnevno, dok kradu milijarde i to zaduzujuci buduca pokoljenja - toliko bezocna nije bila ni 1 vlast - pa bar danas ljudi imaju internet i neki odu u svet i vide sta ima sve osim jajaUce nas da nas naprave debilima.Ne samo ova vlast vec u proslih 1000 godina uvek isto.
Narod debili a oni se bogate nista novo.
Nije cudno da dolazi do ratova.