Aldi cene hrane u EU!

toma kaze da su vama dovoljna dva jaja na dan, i sns botovi kao dulence kazu istina, on proverio
ako treba neka provera iz americkog aldija ili slicnih radnji, pitaj

jel organic iz perua, sa anda? da kazemo da su cene ovde u usa nesto izmedju, kafu za aparat platim mozda 8 ili 10 dolara, mozda ima oko 900 grama, mada ima i za 13

dva jaja 22 dinara, i nije sramota @dulesrbenda da se jos i hvali da ga drze sitim ceo dan?
sns sekta i aljek su zlo koje je zadesilo srbe, sad vam je jasno sta su vam namenili, koga ne otruju, njega ce da more gladju, a sebi pare iz kredita u privatnme dzepove, oli za ekspo, oli za rafale, dug vama, ili potomcima, njima kavijar, a vama 2 jaja

rusiti bagru sa kojom god opozicijom, levom ili desnom, nema prostora za taktiziranje, odoste svi u tri lepe
Ovakvu kafu ja u lidlu hr platim kilo 6 evra na akciji inače je 8

U Srbiji je sve kopija proizvoda i trecerazredni kvalitet svega.
Od igle do lokomotive sve fals kvalitet.
A kg kafe 20 eur a barisimo sam uzimao top kafa 10 eur kg ima je po hoferima austrija bilo gde.
Gorivo 1.43 eur dizel u Austriji u Vucica 1.65 eur.
Plata u sns drzavi 550 eur u Austriji od 1700 do 2200 eur obicna kasirka lidl.

maslinovo ulje 8 eura?...ne bi ga na prst stavio kamoli u usta.
ono je duplo poskupelo od ove inflacije, ni meni nije jasno odakle ovioma za 8, da nije neka mesavina?
Ti kupi vučićevo za 30 evra litar.
realno je oko 15, jesi 100% siguran da ovo od 8 nije neka mesavina?a 30 je dranje, duplo vise, kao i za kafu, dere ovce aljekovo zlatno doba, sve duplo vise kosta, nesto mozda samo za polovinu ili cetvrtinu vise

Kupio ja jednom onaj sok od 40 din 2 litra u lidlu ....ali samo zato sto ima neka firma koja ima prodavnicu gaziranih sokova, egzotik, narandza i kola koje prodaje za 37 din stalno u svojoj prodavnici , a nisu losi ,
Ali ne moze dva puta isti bingo...stetni su i jedan i drugi proizvod, ali ovaj u lidlu nije za mene , to je bas stetno za mene...

Ja mogu da sluzim i kao indikator, kao i svako ko nije omladinac....
Prestao preradjevine od mesa, zivnuo 10 godina se bolje osecam nego pre tih 10 godina...

Rod pa mi pravi neispravnu bakterioloski robu...a ima i onih koji prave superiska...

ko slusa telo oseti..

Autorska

Danas bio pa da vidite cene, hrana je skoro duplo jeftinija nego u srbiji! Aldi je isti što i lidl u principu. Ono što je mene šokuralo je pakovanja koja su nestala sa hiperinflacijom u srbiji! Vučić i sns sekta u saradnji sa trgovcima PLJAČKAJU i izgladnjuju srbe na foru "bolja cena"

Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.

Pogledajte prilog 1613610

Puter 250gr 2 evra
Pogledajte prilog 1613611

Med kilo 4,35 evra
Pogledajte prilog 1613612
SNS GLADOMOR!

Tebe je sevap preseliti u EU

:)

Tebe je sevap preseliti u EU

:)
Pa 'oce on, samo dok iskombinuje gde sta kako za posao stanovanje itd, trebaju i vize, i nije jedini, vi'is kako se Croatia ispraznila? e tako bi i Srbija da moze, samo ova banda koja ubedjuje narod da zivi na dva jaja dnevno bi ostala, Srbija cak nema ni more, nemas zasto da ostajes kao u Hrvatskoj, EU 'ladna, nemas svuda ni dupe da osolis u moru, kao i amerika uostalom, kostobolja stize, bolje juznije, toplije, siesta

Poslednja izmena:
ovaj majonez hellmann-ov izbegavam, negde sam nesto procitao, ali i posteni da budemo slovenacki su najbolji, NPR. TOMMY, ma ne znaju na zapadu da naprave dobar majonez, ja sam se razocarao u americke majoneze, a i jeftini su, i onda bolje uvozni, ako vec placam, vise
Ja nisam pročitao nego probao i nema tu šta da se priča, Thomy je 3 klase iznad.
Samo nije slovenački nego je švajcarski, Nestle. Slovenci su ga po licenci radili u ex-yu pre raspada.

Poslednja izmena:
Ja nisam pročitao nego probao i nema tu šta da se priča, Thomy je 3 klase iznad.
Samo nije slovenački nego je švajcarski, Nestle. Slovenci su ga po licenci radili u ex-yu.
ma za helmanov sam procitao, a naravno da sam ga probao, i ni priblizno nema u usa majoneza kao sto je tomijev, to si u pravu, samo nisam siguran da ga ne uvozimo mozda bas iz srbije

Thomy

Wikipedia
https://en.wikipedia.org › wiki › Thomy

Thomy is currently only produced in Switzerland, Serbia, Germany and Israel

ma za helmanov sam procitao, a naravno da sam ga probao, i ni priblizno nema u usa majoneza kao sto je tomijev, to si u pravu, samo nisam siguran da ga ne uvozimo mozda bas iz srbije

Thomy

Wikipedia
https://en.wikipedia.org › wiki › Thomy

Thomy is currently only produced in Switzerland, Serbia, Germany and Israel
Surčinski :lol:

Nestle ima ovde fabriku mislim 15-ak godina.
Nekada ga je Kolinska mislim radila. Otuda ti ostao "slovenački" u sećanju.

najbolji u americi

Nestle ima ovde fabriku mislim 15-ak godina.
Nekada ga je Kolinska mislim radila. Otuda ti ostao "slovenački" u sećanju.
nestle ne volim, uzimam druge cokolade, ali ne znam da li imaju jos neke majoneze bese... kako-god, thomy je broj 1, pa ako je surcinski, neka bude, pravo da ti kazem nisam zagledao ni tubu ni teglicu, mislim da ga nemamo sad, pojede se to za dan-dva, ne stoji kao ovi americki koje niko u kuci ni ne jede, osim mene

drugi prozivodi, senf i ren ne mogu da kazem da su im bas za 3 klase bolji, kao majonez, ali i jesu za 1 klasu
moguce je da mora da se plati mozda i 8 do 10 dolara, ne moze za 3 ili 4 ili 5 da valja
pa i hleb nije isto ovaj od dolar ili 2 sa onim od 6. mora da se plati kvalitet, na primer, ovi hlebovi taman toliko i vrede po dolar, dolar i po
IMG_20240921_135118.jpg

Poslednja izmena:
Autorska

Danas bio pa da vidite cene, hrana je skoro duplo jeftinija nego u srbiji! Aldi je isti što i lidl u principu. Ono što je mene šokuralo je pakovanja koja su nestala sa hiperinflacijom u srbiji! Vučić i sns sekta u saradnji sa trgovcima PLJAČKAJU i izgladnjuju srbe na foru "bolja cena"

Kilo kafe 8,75 evra u srbiji 13 evra itd.

Pogledajte prilog 1613610

Puter 250gr 2 evra
Pogledajte prilog 1613611

Med kilo 4,35 evra
Pogledajte prilog 1613612
SNS GLADOMOR!
Djes bio ja isto pazario danas u Aldi I dobro proso uzo nekoga danskog sosa marcipan I neko iron maiden pivo bese povoljno sve to prilicno jedno triput jevtinije nego u srbistan

Prilozi

• IMG_20240921_162906875_HDR.jpg
    IMG_20240921_162906875_HDR.jpg
    113,2 KB · Pregleda: 5
  • IMG_20240921_162857454_HDR.jpg
    IMG_20240921_162857454_HDR.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 5
  • IMG_20240921_162826757_HDR.jpg
    IMG_20240921_162826757_HDR.jpg
    158,3 KB · Pregleda: 5
Nutela španska je bolja od nacističke iz lidla pune palminog ulja u srbiji ali DALEKO lošija od one koju sam kupovao u grčkom lidlu. Meso je ok ne kalira toliko ima dobar ukus jbg ovde gde sam mesare nešto ne rade pa kupujem u supermarketima. Tek treba da probam sve danas sam bio u aldiju, lidlu i merkanteu.

Lidl ima samo dve male trake za krpe i koješta. Sve ostalo je HRANA!
Muške farmerke jer sam juče upao u bazen pa se suše 🤣10€

IMG_20240921_192359.jpg

Ova pekara se u srbiji prodaje za 12.000 evra u lidlu, ovde je 40 evra 🤣🤣🤣
IMG_20240921_185548.jpg

IMG_20240921_192136.jpg

Grill na sprat 25 evra!
IMG_20240921_192146.jpg

Vlender 15

Poslednja izmena:
Secko je odlican, ubacujes komade kupusa, znas kako ga super isecka, bude sitan i softan,, umesto da te zaboli ruka dok izrendas ceo kupus za salatu
Grill na sprat 25 evra!
to ne koristimo, mada onaj za galete zena napece deci, on moze
Ova pekara se u srbiji prodaje za 12.000 evra u lidlu, ovde je 40 evra 🤣🤣🤣
sta je to, lici na air fryer, on je isto odlican, video ja deca nesto guraju podese vreme i jacinu, i samo izvade, pa sam probao, ispeko/skuvao neke kobaje
ma ubace i zaledjeni pomfrit i isto ga ispeku, moze svasta nesto

Uce nas da nas naprave debilima.Ne samo ova vlast vec u proslih 1000 godina uvek isto.
Narod debili a oni se bogate nista novo.
Nije cudno da dolazi do ratova.
ali da treniraju botove i tome mone da nas ubedjuju kako oni zive na 2 jaja dnevno, dok kradu milijarde i to zaduzujuci buduca pokoljenja - toliko bezocna nije bila ni 1 vlast - pa bar danas ljudi imaju internet i neki odu u svet i vide sta ima sve osim jaja

sns sekta su stvarno jajare, do skoro su bili parizer podrigeri

Back