Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.342
jugoslave ne zvoni.

Pogledaj te zmijske oči, plus taj dijabolični odsjaj, božemiprosti, kao Dragan Primorac:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jugoslave ne zvoni.
Pa zato sto ne mogu da nadjem zenu.Zašto bi trebao biti očajan pa da uzmeš neku albanku za ženu ne razumem..?
to je do obrva![]()
Pogledaj te zmijske oči, plus taj dijabolični odsjaj, božemiprosti, kao Dragan Primorac:
![]()
![]()
znas koliko njih bi volelo da i njihova nestanePa zato sto ne mogu da nadjem zenu.
Dobro ti je to zapazanje,slicne nama i veoma pozrtvovane i vredne,prevesti ih u Pravoslavlje.Mene je pitala jedna da joj napravim dete ali nisam.To mi je bila greskaTreba ženiti Kineskinje to su prave žene.
koliko imas godina pitam opet?!Pa zato sto ne mogu da nadjem zenu.
Pa da, kao do obrva, a samo što račvasti jezik nije izvirio...
za mene ce biti sigurno teze![]()
koliko imas godina pitam opet?!
Imao sam ponudu - bila je u robnoj razmeni: u krava a.Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Prijatelju lepo se okupaj lepo se obuci prije toga nađi neki normalan posao otiđi na mesta gde dolazi puno ljudi samim tim dolaze puno žena nebitno je da li je to kafić restoran diskoteka pijaca ili šetalište i prvo što radiš jeste da kuliraš I da gledaš... Posle nekog vremena to će ti dati neke snage da priđeš nekome da počneš neku konverzaciju nebitno o vremenu cenama patikama piću autima ili bilo šta drugo i vidiš ako priča počne dobro znači imaš možda neke šanse razmenite brojeve telefona instagrama facebook-a ili već šta god i onda ideš dalje ako vidiš da priča ne ide u dobrom smeru nastaviš da pričaš ali naravno gledaš da se izvučeš iz svega toga i onda ponovo... Pa dok nekog ne pronađeš, ja sam recimo našao moju ženu na bazenu, mislim nisam je našao ..tamo smo se upoznali i evo već hvala bogu mnogo dugo smo zajednoPa zato sto ne mogu da nadjem zenu.
pa ozenio bi se vec,ne?Bolje pitaj koliko ima para.
Није то куповина, више као обрнути мираз, што рече колега Југослав .Kakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.
Koliko ja čujem Irkinje se dosta podcjenjevački odnose prema Hrvatima u Irskoj, da ne govorimo kako bi se tek ponile Engleskinje. Zato gledajmo realno, Albanija, Afrika, Filipini.Zato naši ljudi muškarci Evropa.
Daj nemoj me zafrkavati da ti je to tetovaža...
jesteDaj nemoj me zafrkavati da ti je to tetovaža...
Oslobodi, ne zavedi!!!
Тачно! Она је креатор зла званог феминацизам!Ovo nije istina!
Ona zmijurina Rosa Luxemburg posijala je sjeme razdora između muških i ženskih.
prezvrljacu jednog danaOslobodi, ne zavedi!!!
Нетачно.pa vi ste nas napravili ovakvim zenama,sta sad cmizdrite?
Asketa prijatelju nije sve u parama ima nešto i u nekretninama i zlatu...Bolje pitaj koliko ima para.
u polugama ustvari najpre..Asketa prijatelju nije sve u parama ima nešto i u nekretninama i zlatu...
Шта ћу, такав сам.Dulence, prava si romantična duša.
![]()