Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.110
Ali mora da je makar malo lepa
Ништа им не фали...
Разговарао сам са једним Горанцем пре 3 мес., каже да су Албанке око 30,000 Е.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali mora da je makar malo lepa
И лепе су. Ко шећер.Ali mora da je makar malo lepa
Za koliko novaca?obecana sam vec![]()
ne novog nego mladjeg![]()
koji bre deckoNemaš meru! Dečko je VIP!
mnogoZa koliko novaca?
Ако би тако лако оставила момка или мужа, значи да је то далеко од доброг.pa dobra sam juhu![]()
verovatno ne sme da ga ne sacekaАко би тако лако оставила момка или мужа, значи да је то далеко од доброг.
Видиш ова Албанка чекала мужа да изађе са робије још му и дочек направила! Жена за пример!
А ти, јел би поступила тако?
prca on sav sretan kaze "imam kredit u banci 15000 evra, eto ti pola duga!"
30000 € za mačku u vreći... i onda ti se potkrade harpija.Ништа им не фали...
Znači ne manje od nekih 700- 800 evropskih novaca
Није,него је жена верна.verovatno ne sme da ga ne saceka![]()
Zakoni treba da se primenjuju. Srbija je nasledila od SFRJ potpisane konvencije UN-a, KEBS itd. kojim je zabranjeno ropstvo, trgovanje ljudima i sl. Ali u Vučićevoj Srbiji se zakoni primenjuju selektivno i ustav krši svaki dan. Bez primene zakona nema države. Ovo sada je latinoamerička banana republika i operetni predsednik.Пусти људе да нађу своју срећу и да изроде децу. Што си злобан толико?
Jel hices da se upoznamo?
kao mladja sam se dovodila u situacije da zavodim krimose,sada sam pametnijaНије,него је жена верна.
А ти би побегла после првог информативног разговора.![]()
Uf kako prodje dobro onaj Radovan/ Milorad za 500 evra30000 € za mačku u vreći... i onda ti se potkrade harpija.
za mene ce biti sigurno tezeČekaj red, prvo da oženimo tužnog dečka.
Vučić spašava natalitet, molim lipoZakoni treba da se primenjuju. Srbija je nasledila od SFRJ potpisane konvencije UN-a, KEBS itd. kojim je zabranjeno ropstvo, trgovanje ljudima i sl. Ali u Vučićevoj Srbiji je se zakoni primenjuju selektivno i ustav krši svaki dan. Bez primene zakona nema države. Ovo sada je latinoamerička banana republika i operetni predsednik.
Vuksi, na kojeg misliš?Uf kako prodje dobro onaj Radovan/ Milorad za 500 evra![]()
Teško onome koga on spasava.Vučić spašava natalitet, molim lipo![]()
Наталитет је важнији од свега, па и од неких закона и конвенције! То би требало да знаш, злуради човече! Најважније је да је брак стабилан и да имају пуно деце!Zakoni treba da se primenjuju. Srbija je nasledila od SFRJ potpisane konvencije UN-a, KEBS itd. kojim je zabranjeno ropstvo, trgovanje ljudima i sl. Ali u Vučićevoj Srbiji jse zakoni primenjuju selektivno i ustav krši svaki dan. Bez primene zakona nema države. Ovo sada je latinoamerička banana republika i operetni predsednik.
Tako se ne pravi država. Država mora da bude zakon i red. Posle II rata se kod nas, kad nije bilo Srbijanaca na vlasti, išlo u zatvor za ukradeni sapun, za ukradeni ovcu se išlo par meseci u zatvor. Tako se pravi država.
Pa onaj s ove teme koji kupi Albanku za 500 evropskih novaca i ima kćer od 13 godina s njom.Vučić spašava natalitet, molim lipo![]()
za 10.000 evra napravis plasticnu operaciju i ulepsas se, za 5000 kupis neku dobro ocuvanu polovnu jamahu za 15.000 mozes iz svajcarske da doneses porsea i imas riba na pretekНишта им не фали...
Није о томе реч, већ да мораш бити верна човеку, мужу. А не да побегнеш чим мало загусти.kao mladja sam se dovodila u situacije da zavodim krimose,sada sam pametnija![]()