korkanj
Ističe se
- Poruka
- 2.464
Osmi deo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sada imate celokupan pogled na albance i njihovu istoriju
pozdrav
Zadnji deo
ps. ako neko zeli da jos postavljam o albancima ja cu da stavim
ali sto bi Englezi rekli ;they are not my cup of tea
Pozdrav
Hvala .
Vecina toga je pozitivno za nas Albance![]()
Nisi ukapiriao sve sta si postovao , znam ja te knjige , deo tih knjiga sam ovde postovao .Ne vec to bas govori suprotno od toga sto ti zelis da cujes
Samo dokaz prisvajanja necijeg indetiteta kao i podrska sto od turaka sto od Austrougarske,kasnije Nemacke pa i ovo zadnje podrska Amerike
to nije nikakav dokaz za vas albance Arberi NE nego to je samo dokaz koliko je tj ste lopici i sto je najgore vi to i podrzavate tu vasu tkzv. istoriju a i sam znas odakle i kada ste dosli (ali cuj niko nece da prizna da je kriv ) zar ne???
pozdrav
Dokaz sam si postovao kolega "Grcki vojnici pricaju Albanski " , sada ko je ratovao tamo "Grci" ili Albanci ?Samo dokaz prisvajanja necijeg indetiteta kao i podrska sto od turaka
Cetvrti deo
Ovo jos bolje KOLEGA , pa ti si dobar bio
Tamo smo (4 deo ) Pelasgi![]()
ahahaha ako su svi albanci takvi kao sto si ti!!!
Вечерас сам добио објашњење теорије лично од Деретића о томе како су Албанци пребачени са Кавказа у данашњу Албанију.
Наиме, пребачено је свега 10.000 људи, са породицама бродовљем (он каже да је био тада обичај да се и жене воде у рат).
А Арапи су их населили поред Црвеног мора, а како су они планински народ, то се нису могли тамо привикнути, па су их Арабљани бродовљем довели до Сицилије, а одатле даље у Албанију преко Ђорђа Манијака. Е занимљиво је то како су Албанци могли наређивати Арапима да их преселе на неко њима згодније мјесто за живот.
Kako je moguce onda "CAR DUSAN" da bi bio proglasen i za Cara tih 10.000 Arbanasa nakon 200 godine
Logika ?
Opet nema logike Nice , jer , Car Dusan bio Car Arbanasa ali iskljucivo "Arbanasa Krscana" zato mislim da ova njegova teorija pada .У праву си група је била заиста мала да би раширила Ислам али би могла бити добра подлога након туских продора!
ЊЕгова теорија је пала у воду кад је рекао да ју му је Деретић испричао.Opet nema logike Nice , jer , Car Dusan bio Car Arbanasa ali iskljucivo "Arbanasa Krscana" zato mislim da ova njegova teorija pada .
Добра логика.И како су они могли бити пресељавани а Словени нису могли.
Добра логика.
И ја будала "скачем" без потребе, извињавам се.
А да жене и деца иду у рат...једино можда код Монгола, кад се цела хорда сели, али опет, они онда остају у логору.
Иначе жена (али не супруга) је често било уз војску...
Измена:
Знам пример где Ана Комнина у 6. глави Алексијаде помиње ову госпођу, жену Роберта Гвискара која га прати при опсади Драча 1085. године и чак инспирише војску да прекине повлачење.
Добра логика.
И ја будала "скачем" без потребе, извињавам се.
А да жене и деца иду у рат...једино можда код Монгола, кад се цела хорда сели, али опет, они онда остају у логору.
Иначе жена (али не супруга) је често било уз војску...
Измена:
Знам пример где Ана Комнина у 6. глави Алексијаде помиње ову госпођу, жену Роберта Гвискара која га прати при опсади Драча 1085. године и чак инспирише војску да прекине повлачење.
ЊЕгова теорија је пала у воду кад је рекао да ју му је Деретић испричао.
Код Сармата свих су ратовале и жене изузетак код Алана код којих жене нису ратовале.
Мислим да је Molonlabe тражио информација за прве векове другог миленијума, Сармати су ипак (доста) раније![]()