Alatke iz kuhinje

Evo opravdanje za zadnjih par dana.... jurilo se, trazilo se :D :D :D iiiiii... Evo ih:

nasi novi mezimci:

pecka (za 4 pleha- 60x40 kore se ispeku za 10-tak minuta)

oba :D

mikser s kiblom od 30 litara - i sve radi sam - jede malu decu :hahaha: (vidi kako drzim Matiju, da ga ne porucka :hahaha::zcepanje::rotf: )

rerna iznutra

E sada castimoooooo. Da ste obavezno dosli na tortijaduuuu :D :super::super::super:

Hvala :D
A ovo je moralo da se kupi, bez ovoga vise nije moglo.
Inace to smo kupili od zene iz Resnika, koja je zatvorila poslasticarnicu. Daco mozda je i znas. Hteli smo da ti se javimo kada smo dolazili (a bili smo dva puta za dva dana tamo), ali je sve bila na brzaka, pa zuri tamo, zuri ovamo i na zalost nismo stigli :(

Posto sam bila odusevljena kosom sto zlatna koka napravi barbikama i sl. (ja sam imala presicu za luk al su bile vece rupice),a manje nigde nisam mogla naci....NAPOKON SAM PRONASLA PRAVU STVAR.
43-2500.jpg
(naravno dosta jeftiniju nego u eurowiltu)

Ja sam ga kupila prosle godine u eurowiltu i platila 55 evra.

Hvala :D
A ovo je moralo da se kupi, bez ovoga vise nije moglo.
Inace to smo kupili od zene iz Resnika, koja je zatvorila poslasticarnicu. Daco mozda je i znas. Hteli smo da ti se javimo kada smo dolazili (a bili smo dva puta za dva dana tamo), ali je sve bila na brzaka, pa zuri tamo, zuri ovamo i na zalost nismo stigli :(

Bravo!
Radujem se kad ljudi napreduju... i ulažu u posao (jedino tako i može da se napreduje).
Neka vas novi alat služi verno... i dovede do brzog proširenja kapaciteta! :pivce:

Poslednja izmena:
Jaoj Koko ...pa i Radeeeeee, svaka vam cast, e ovo je posao , raditi sa ovakvim stvarima, nadam se da cete oboje imati sada vishe vremena da se posvetite jedan drugome i vashoj decici kada vam ove alatke olakshaju posao...Srecno vam bilo i u zdravlju da ih koristite:cmok2::zag:

Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...

Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...

Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...

Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...
Ja baš nisam neki veliki poznavalac... ali bih rekla da moj brat ima isti aki sive boje.
Koliko kapiram, oni su zadovoljni...
Budi i ti. :)

Back