Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
U pitanju je bio trihogaster... Moj dragi se 'pobrinuo' za njega, ne zelim da znam kako. Spopadao je zebrice, ksifo, blek moli, pa i muljara, kad su mi jedna ksifo i danas muljar uginuli, prekipelo mi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je bio trihogaster... Moj dragi se 'pobrinuo' za njega, ne zelim da znam kako. Spopadao je zebrice, ksifo, blek moli, pa i muljara, kad su mi jedna ksifo i danas muljar uginuli, prekipelo mi...
Mada moguce da su ti bolesne ribice bile pa su samim tim bile izlozene napadima.Tako to ide.
Ne verujem da su bile bolesne, skroz su se normalno ponasale dok ih ovaj nije spopadao.
E, videla sam u pet shopu nekog akvarijumskog raka, mnogo mi se svidja i htela bih da ga kupim, ali nisam sigurna kako bi se slagao s ribicama. U shopu ga drze s ribicama u akvarijumu, deluje mi kao da ih ne dira, ali mi opet malo frka... Zna li neko nesto o tome?
a zasto se meni vec drugi put dogadja da mi gupika posle mrescenja, valjda se tako kaze, ugine
znaci budu 3-4 male ribice i onda nju sutra vidim da je uginula iz cista mira
rak ce se lepo slagati sa ribicama dok je upaljeno svetlo ali cim ribe krenu na spavanje onda on nastupa
jedino sa ribama mogu kozice koje su mnogo manje od tog raka
neki rakovi mogu da narastu i po 30cm u duzinu
ja sve ispise a da te nisam ni pirtao koji je rak u pitanju
Cao svima,
Pre petnaestak dana smo dobili akvarijum sa 8 ribica, tako da smo novi u ovoj oblasti. Skalara i jos jednu (ne znam vrstu) smo srecno udomili a ostala su nam 3 barbusa kojima trazimo vlasnika jer bismo hteli da drzimo gupike i zebrice. Ako je neko zainteresovan, neka se javi! Rec je o barbusu tetrazone. Pozdrav!!!
Ne mogu nigde na netu da nađem cene fabričkih akvarijuma Cayman i Juwel?!
Bio bih zahvalan na informacijama, zanima me nešto oko 100l eventualno malo veći.