Pozzz Sale! Mi licno smo u Pet Centru i dobili prve info sta i kako za oformljavanje aq. Malo drze cene ali Boze moj..
TO cu i uraditi, staviti taj mali ugaoni filter..sve se nesto tripujem da im ovaj nije dovoljan..
Ne, ne..volim mehurice nego se od velikih odvajaju neki stini, sitni da to nije normalno koliko su malecni..i onda na povrsini vode pucaju..prvo sam mislio da je neka prljavstina medjutim ispade da je to vazduh..
Nema skoljki, naravno, u ovom aq niti ce ih biti..
I naravno, zence opet nestrpljivo i hoce jos ribica. Juce smo kupili 4 zebrice, jednu black i jednu zutu molly! MEdjutim, jutros upalim svetlo, kad ona muska gupika (prva ribica) na dnu..pokojna..smorio sam se bas..mada je od pocetka bila cudna, stalno na povrsini..bzvz..ali kazu da je to opet normalna pojava..
Nasli smo nanu mada veoma skupu (450din) tako da nisam kupio juce ali prvom prilikom cu je ubaciti..inace zuta molly mi gricka amazonku..

Samo ne zam sta da uradim po pitanju osvetljenja, pojacati ga ili sta..da li je i ovo dovoljno?
I reci mi samo za ciscenje ovog filtera..to su ona dva crna sundjera unutra..na koliko i kako da ih perem? Zar nisu u njima korisne bakterije koje cu sprati ako sundjere stavim pod mlaz vode?
I lik mi juce rece, sto prodaje ribice da posolim vodu? Sta ti mislis o tome? Jednu kasicicu na 10l vode..poz i opet izvini na smaranju, a OPET hvala na odgovorima..