Neki iz Vojvodine bi sad rekli da si večeras ''nakrivo nasađen''. Šta ti je junače?
Covek je u pravu, Canak jeste fasista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki iz Vojvodine bi sad rekli da si večeras ''nakrivo nasađen''. Šta ti je junače?
Covek je u pravu, Canak jeste fasista!

ops:
U opkladu da će na sledećim izborima makar polovina tih zatvorenika glasati za Koštunicu.![]()

ops:misliš nakon što je u uvodnom postu "razotkriven"?
ono opšte poznata stvar da u zatvoru upravo te "robe" najviše fali posle naravno robe zbog kojih i većina sedi u ćuzi (droge)ops:

:rolleyes:E? A kako to sad fašista?
pa zar on nije antifasista ,kao prosle godine on protiv NS i Gorana Davidovica, pa zurka do mile volje![]()
тамо у Војводини је баш занимљиво,тако мали териториј а толико хуманитарних и не владиних организација:shock::shock::shock::shock::shock:Pa nece da dozvoli da mu ovaj preuzme ulogu
тамо у Војводини је баш занимљиво,тако мали териториј а толико хуманитарних и не владиних организација:shock::shock::shock::shock::shock:
Ako su... A niko nije nikad dokazao da jesu.
Osim Tome da je grobar (bio po zanimanju).
I ostao - cilj mu je da nastavi delo S.M. i Hrvatine Sekija - sahrani Srbiju kao drzavu.
Oni mucenici koji za tu stranku glasaju - su saucesnici u toj raboti.

Ako su... A niko nije nikad dokazao da jesu.
Osim Tome da je grobar (bio po zanimanju).
I ostao - cilj mu je da nastavi delo S.M. i Hrvatine Sekija - sahrani Srbiju kao drzavu.
Oni mucenici koji za tu stranku glasaju - su saucesnici u toj raboti.
ovaj Tadic,Dinkic,Djelic,Kostun..... sahranjuju
grobari.Ali nas pokopase profi.

Ovo ti je pametno.ман те се људи више политике и ћорава посла гледајте од чега живите
они се лепо разгаламе на телевизији па после оду у својим А8 кући или ти државним становима од 230 км2![]()
а где то код тебеKod mene je sad 9:20, radno vreme,kinta ide...
...
с обзиром на твоју локацију да није неки део Београда добио неку Сибирску временску зону ако се узме у обзир да баћушке овде планирају базу па да буду као код куће

а где то код тебес обзиром на твоју локацију да није неки део Београда добио неку Сибирску временску зону ако се узме у обзир да баћушке овде планирају базу па да буду као код куће
![]()
Ovo ti je pametno.
Kod mene je sad 9:20, radno vreme,kinta ide...
Politika (ako se preozbiljno shvati ili napali) je droga za mase.Skrece im paznju sa zivotnih problema i pravi od mase ljudi - stado.
Zvuci poznato...

не знам што се ти јављашNeki gulag u Sibiru.
Kakvo je vreme tamo? Jel pada sneg?![]()

не знам што се ти јављаш
питање је упућено овоме код кога је сада
09.31![]()

не знам што се ти јављаш
питање је упућено овоме код кога је сада
09.31![]()
Nije gulag (na neciju zalost),mada malo lici. Univerzitetski kamp za istrazivanje u Australiji.
Vreme je suncano, 23 C, bice kasnije oko 35.
Moja lokacija jeste BG, ovde sam samo privremeno (letnji semestar).

Nije gulag (na neciju zalost),mada malo lici. Univerzitetski kamp za istrazivanje u Australiji.
Vreme je suncano, 23 C, bice kasnije oko 35.
Moja lokacija jeste BG, ovde sam samo privremeno (letnji semestar).