- Poruka
- 17.765
...begaj...O, pa vi citate Blumberg! Idi!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...begaj...O, pa vi citate Blumberg! Idi!
hipersonicno, rakete, halo, pa opet su rusi rekli da zapad ne sanja ni rat tenkovima, a kamoli pesacimaNe, ja cu tebe sacekati da se ti meni izvinis kada se to desi...Sta si mislio, da dobijes rat sa "samo" 300 000 jadnika kao topovsko meso...?
pas koji laje ne ujeda...hipersonicno, rakete, halo, pa opet su rusi rekli da zapad ne sanja ni rat tenkovima, a kamoli pesacima
jedino ako imate neke insajderske, da ih rysi nemaju dovoljno
zato sam ja vec zagovarao samo po jednu vaspitnu na berlin i parizpas koji laje ne ujeda...![]()
![]()
ondaK si u kontradikciji s poslovicom...zato sam ja vec zagovarao samo po jednu vaspitnu na berlin i pariz
...psihopatologija savremenog trenutka, koji se, nadam se, nece zavrsiti gasnim komorama, ali nekim medjunarodnim sudom po mogucstvu svakako.ne znam sta za tebe znaci nuklearna doktrina odvracanja, lavez pasa?
sa kojom, da psi ne grizu? slao si tenkice, popij vaspitnu, nema vredjanjaondaK si u kontradikciji s poslovicom...
zapadna psihopatologija ide inverzijom logike: daj da mi prvo osnujemo sud i osudimo agresora, pa cemo onda da ga pobedimo... tudjim rukama, jer smo mi invalidi...psihopatologija savremenog trenutka, koji se, nadam se, nece zavrsiti gasnim komorama, ali nekim medjunarodnim sudom po mogucstvu svakako.![]()
Ako Rusija pobijedi?
ko je koga napao, rodjace...??........sa kojom? slao si tenkice, popij vaspitnu
objavio si da si u ratu, trpi gubitak i kod svoje kuce, ali vojni, a ne samo ekonomski, tipa, moramo da se smrzavamo da bi pobedili, nego, moramo neki od nas i da izginemo pod raketama u nemackoj, da bismo pobedili ruysiju
zapadna psihopatologija ide inverzijom logike: daj da mi prvo osnujemo sud i osudimo agresora, pa cemo onda da ga pobedimo... tudjim rukama, jer smo mi invalidi
Смири се бре више лудаку, са свима се свађаш...
Умеш ли ти икоме да попустиш на форуму док ти се гнев не олади?
ko je koga napao, rodjace...??........
![]()
ja ti objasnim inverziju, da nema logike, a ti bezis u filozofiju, dok je odgovr u religiji: ja ne sudim nikome, i - sam ces se svojim recima osuditisad si i u temporalnoj konfuziji...kokos ili jajce, pitanje je sad.
![]()
Čini mi se da mu se malo priviđaju nacisti. Otpr kao kad gledaš Alien 1 pa očekuješ da će ti facehugger izletiti iz klonje. Dok sjediš na njoj naravno.
aha, to je znaci legitiman razlog za napad na susednu suverenu drzavu... ? ne svidja ti se korupcija u njoj (sto je inace njena stvar..pa ko je pucem srusio rezim?
kome je cro etnicko ciscenje bio plan za kopiranje u ukrajini?
ko je teskom artiljerijom gadjao ruske gradove unazad 8, vec 9 godina?
kako su onda rusi napali prvi, ako su tek pre godinu dana oni napali, kao odgovor za sve ove godine, da odbrane ruse izlozene granatiranju kijevske hunte ogrezle u korupciji, neonacizmu, stranim biolaboratorima za unistenje covecanstva, ilegalnoj trgovini?
ja ti objasnim inverziju, da nema logike, a ti bezis u filozofiju, dok je odgovr u religiji: ja ne sudim nikome, i - sam ces se svojim recima osuditi
nije posteno da se rusija "pobedjuje", a zapravo se ukrajinci depopulisu, i ukida im se drzava - zapad treba da snosi posledice, ako se ruysija ne moze pobediti, zasto je gurao ukrajinu u sigurnu propast
Kad zalazis na ovako opasne teme, obavezno ponesi pelene...Ето капацитет натољуба, онај што "конта" је некако стигао до западне штампе и стао а овај крапинац до холивудштине и регресирао па би да мозгају о светским збивањима, унередим се дубокој држави на резултате "меке моћи".
zagrizao si mamac, ali opet gde je logika da se bombama uvodi demokratija, hvali ucenjenost str. drz. tuzioca zarad sinovljevog benefita, i fabrikuje ruska koluzija, da bi se na kraju dokazala koluzija sa rusima fabrikanta? samo kao primere ti navodim...aha, to je znaci legitiman razlog za napad na susednu suverenu drzavu... ? ne svidja ti se korupcija u njoj (sto je inace njena stvar..)?
pa tako lepo reci, iredentanacionalna manjina pravi iridentske ispade, saljes vojsku ili odrede da umire situaciju...istina, "uspesno" - ko sloba siptare do neke `99..![]()
ja koliko se secam srbija nije koristila tesku artiljeriju protiv iredente, da zauzme neki polozaj, pa da granatira siptarske gradovepa onda odlucis da ti budes veci sloba i od slobe, iliti papa i od pape, na isto se cini...`Prva liga`- logika i taktika...!.![]()
covek je doktor za tebe, mene, vecinu nas, samo vec zaboravlja srpski, pa je tu problem, starija emigracijaKad zalazis na ovako opasne teme, obavezno ponesi pelene...![]()
Kad zalazis na ovako opasne teme, obavezno ponesi pelene...![]()
Ti druze pricas o tzv. `finesama`...zagrizao si mamac
pa tako lepo reci, iredenta
jel sloba koristio tesku artiljeriju za iredentu?
ja koliko se secam srbija nije koristila tesku artiljeriju protiv iredente, da zauzme neki polozaj, pa da granatira siptarske gradove
ukre su to cinile, ubijajuci neduzne civile u donbasu 8 godina, sto znaci da je bio bar gradjanski rat, a mi to nismo imali pre nato agresije
ukrajinski gradjanski rat je zapad podrzavao, sve je ovo isplanirano da zapad propadne, samo ste vi slagani da ce rusija
srbija nije, ponavljam ti opet, imala gradjanski rat pre nato agresije. ti si zakovan lazima
Већ си све потрошио? Тражи од Хила нове или ако је зафалило контам да може до следеће дипломатске пошиљке да те провизорно нечим зачепи да му по форуму не правиш мрље у каријери.
ti gosn, kada ne zamenjujes teze ili reflektujes, samo etiketiras, jer ja sam samo u tvojim ocima spektar od cinika do teor. zaveraTi druze pricas o tzv. `finesama`......i to vrlo ironicno, cak cinicno, pokusavajuci u sopstvenim zakinutim pogledima (pod opterecenjem kojekakvih bljutavih teorija) da ucinis tu famoznu i cuvenu razliku izmedju komarca i magarca. Kako ti to samo nije jasno?
![]()
![]()
Ti druze pricas o tzv. `finesama`......i to vrlo ironicno, cak cinicno, pokusavajuci u sopstvenim zakinutim pogledima (pod opterecenjem kojekakvih bljutavih teorija) da ucinis tu famoznu i cuvenu razliku izmedju komarca i magarca. Kako ti to samo nije jasno?
![]()
Posle kakanja nema kajanja...![]()
![]()
ma, ja sam amero-ljub, a on je samo malo lenj da razmislja van zadatih okvira, i diktataШто бих се кајао, нисам себе "унередио" него се изпразнио по вама амерољубима.
Баци ћороскопе и замоли пајташа крапинца да ти чита и преводи.
covek je doktor za tebe, mene, vecinu nas, samo vec zaboravlja srpski, pa je tu problem, starija emigracija
ovde, gde? u inostranstvu, srpski ti nije maternji?Благодарим али ништа нисам заборавио него још увек учим, највише уз форум, јер сам овде рођен.
jel u emigraciji u Rusiji?ovde, gde? u inostranstvu, srpski ti nije maternji?
jel sam ja to sve ispromasivao?
ma, sije me i u engleskom i u poslovicama, verovatno i u baletuОнај што "конта" је добро разумео да се.ем на њега и крапинца као постигнућа америчког утицаја али не уме да парира него спинује, делује као неки балетанко који изводи пируете.