Нема потребе да потврђујеш оно што смо утврдили а то је да си лажов а, видим, имаш и кратко памћење?
ponavljas moje reci ko papagaj, sto eta?
Nema, takve filmove u žanru naučne fantastike snimate vi obožavaoci nadrogiranog qurcosvirača.
Ok, on je bar pod dejstvom teških droga, nije mu zameriti, plus trpa debelu lovu u džepove, ima neku korist od toga.
Ponovo vas pitam:
Koja je vaša korist od navijanja za bespotrebnu pogibiju ukrajinskih mladića (a odskora i ukrajinske gerijatrije)?
Da li iko sa IQ većim od 50 stvarno misli da Ukrajina (ustvari NATO) može da pobedi, da će Rusija to da dozvoli?
Jednu nuklearnu silu da pobedi nadrogirani qurcosvirač koji gura svoj narod u propast?
Koji će da zbriše u Izrael (ako ga pre toga ne obesi sopstveni narod) i da tamo troškari ukradene pare?
Koji se slika za modni magazin dok mu mladost i (tuđa) deca ginu na frontu?
Ako je i od vas NATOghuza, mnogo je...
dobro, bre, rodjace, jesi i ti naprzen na pravdu u svetu, "nuklearke jace od svega" i taj neki fazon...?
jel ti palo na pamet da su svi tako razmisljali ko ti, danas bi ziveli na meteoritu manjem i od onoga od Maloga Princa, ako si ga i citao ikad??
kakav iq, kakav nato, kakvi te djavoli spopali........?

zelenski, mrsko ti da izgovoris ime predsednika drzave u defanzivi?? Ko je taj?

Tebi?

putin? isto pitanje: ko je taj tebi?

.......a taj ni sam ne zna ko je.......
nabio si sajkacu na avatar i mrsis damu `o svecku politiku`....jel si srbin il si rus? !! za ukrajnu te ne pitam, nju ocigledno danas niko nista ni ne pita...?
jel bi se pitao za cehoslovacku da smo u 1939. mozda, m.....? ma, jooook, sto bi...

kao sto je jedna zemlja mislila da je tad jaca od sveta, pa svet pobedio, tako ce biti i sada.

eto ti moj odgovor....