- Poruka
- 18.989
Pričao je da postoje biolaboratorije, jel te podseća na nekogАу, бре, па човек само извадио соду бикарбону, мучила га киселина, и сад он крив за рат...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričao je da postoje biolaboratorije, jel te podseća na nekogАу, бре, па човек само извадио соду бикарбону, мучила га киселина, и сад он крив за рат...![]()
Ne smeju oni topustili bi oni vas, ali ministrica analena berbok rece da ste u ratu sa njima, tako da moraju da vas gadjaju
znamo rekao nam je ovaj bleki, da samo laju, ali ipak se vi obezbedite sa zastitom od radioktivnosti, za svaki slucaj... ah, da vec jeste, citao sam - pa ko onda samo laje, za koji ce vam moj jod u pilulama?Ne smeju oni to
Čak i Ukrajina je porazila rusku kulturu, a zamisli neka jača zemlja
Pričao je da postoje biolaboratorije, jel te podseća na nekog
pazi, ja uopste nisam siguran da sam rodoljub, mozda bih bio cak i suprotan pol rodoljubima, izdajnik, ali sam naucio jevandjelje, pa zato nisam
i vucic je navodno bio rodoljub, patriota, pa je otisao u drugu krajnost postavsi najveci izdajnik, cista dijalektika
ali ja znam za jadac, ja sam ti ovde glas razuma, ne bih izdao nikad svoja uverenja, a zemlju, koju zemlju? ovde se radi o principu izdajstva, za 30 srebrnjaka ili pod ucenom?
Zauvek? Da li znaš koliko je to dug vremenski period?Rusiju Balkan ne zanima.
Već su rekli da ih ni sukob između Turske i Grčke ne zanima i da se neće mešati, a kamoli mi na Balkanu.
Sve ostaje po starom.
I tako će se taljigati dalje još godinama, a možda i zauvek...
RF nije “samo 20 puta veća Srbija”, a i Srbiju su pobedili napadima na električnu mrežu i infrastrukturu, čega sa Rusima nema osim ako se baš ne želi uništenje svojih gradova i cele državne konstrukcije.To je i nama Sloba pričao za Srbiju kada je Kumanovskim sporazumom potpisana predaja.
Demokrate nisu nacisti, to je neki kratak spoj u vašim glavama.Meni je bas zabavno da citam ove lozane kako je Putin diktator i nacista,konacno da se pojavi neko gori od Hitlera pa da ove demokrate evropske osete na svojoj kozi sta su radili od 41 do 45.
Ključna je razlika u tome što je Rusija ovde agresor, a ne u veličini. Njihova predstava o porazu je da je to ako ne bi uspeli da otmu sve što su naumili. Njih niko ne napada tako da taj deo otpada.RF nije “samo 20 puta veća Srbija”, a i Srbiju su pobedili napadima na električnu mrežu i infrastrukturu, čega sa Rusima nema osim ako se baš ne želi uništenje svojih gradova i cele državne konstrukcije.
Opet i ponovo, Rusija nije Srbija devedesetih.Ključna je razlika u tome što je Rusija ovde agresor, a ne u veličini. Njihova predstava o porazu je da je to ako ne bi uspeli da otmu sve što su naumili. Njih niko ne napada tako da taj deo otpada.
Pa naravno da nije. Kako je to lijepo objasnio predsjednik Milanović, ne može se uspoređivat nuklearnu silu i obične opančare.Opet i ponovo, Rusija nije Srbija devedesetih.
Мислиш, оно, као Амери на:Ključna je razlika u tome što je Rusija ovde agreso

Ako Rusija pobijedi u Ukrajini, sto slijedi u BiH?
Rusija ce zajedno sa Turskom, se posvjetiti Bosni a zelja Turske je da Federacija BiH bude Islamska drzava u inat Zapadnoj Europi. Na zalost medju Bosnjacima ima onih koje ne interesuje Islam, a Tursku interesira samo Islam medju Bosnjacima.
Pa dobro,ako je i agresor,mislis da se Rusi sekiraju zbog toga?Ključna je razlika u tome što je Rusija ovde agresor, a ne u veličini. Njihova predstava o porazu je da je to ako ne bi uspeli da otmu sve što su naumili. Njih niko ne napada tako da taj deo otpada.
ma pisao si ti ranije, nego sam ja postao zaboravan da bi ovakvi kaoАј кад сте већ запели нагађањем.
Sasvim omeđen i konkretan, s obzirom da je visoka vjerojatnost da za 1000 godina neće postojati ni Rusija, ni današnje balkanske države, ni Njemačka, ni Francuska, niti bilo koji od tih naroda.Zauvek? Da li znaš koliko je to dug vremenski period?
rusija ce postojati kao gog/magog zajedno sa amerikom, a eu nece, ali je nije ni steta, jer i ne treba da postoji, dosta je bilo mracnog srednjeg veka jedanput, i koji ce nam 4. rajh, dosta je bilo 3, danke dojcland i aufiderzen.Sasvim omeđen i konkretan, s obzirom da je visoka vjerojatnost da za 1000 godina neće postojati ni Rusija, ni današnje balkanske države, ni Njemačka, ni Francuska, niti bilo koji od tih naroda.
Ne znam zašto, ali kada se spomene mračni srednji vijek, prva pomisao mi je Rusija.rusija ce postojati kao gog/magog zajedno sa amerikom, a eu nece, ali je nije ni steta, jer i ne treba da postoji, dosta je bilo mracnog srednjeg veka jedanput, i koji ce nam 4. rajh, dosta je bilo 3, danke dojcland i aufiderzen.
Ne Mongoli, već Kinezi. Tako je, tobože, prorekao Nostradamus.Za 1000 godina ce vladati Mongoli opet
kada bi se lagali:Ne znam zašto, ali kada se spomene mračni srednji vijek, prva pomisao mi je Rusija.
Nisi me razumio. Taj pojam jeste postojao i uveden je u uporabu najkasnije do sredine 20. stoljeća. Međutim, svi ti aspekti ekonomskog, intelektualnog i kulturnog propadaja "krasili" su Rusiju do 17. stoljeća, a taj sunovrat su ponovili i u 19. i većem dijelu 20. stoljeća, neovisno što su u tom zadnjem razdoblju dali vrsne književnike, ali i znanstvenike.kada bi se lagali:
The Dark Ages is a term for the Early Middle Ages, or occasionally the entire Middle Ages, in Western Europe after the fall of the Western Roman Empire that characterises it as marked by economic, intellectual and cultural decline. Wikipedia