- Poruka
- 16.314
E, pa sad necu za inat!ЛИНК, ЛИНК.....,.
Окачи просто линк? Надам се да знаш како се то ради?
Ок, знам да ти IQ није јача страна али ваљда толико знаш?

E, pa sad necu za inat!ЛИНК, ЛИНК.....,.
Окачи просто линк? Надам се да знаш како се то ради?
Ок, знам да ти IQ није јача страна али ваљда толико знаш?
Нациста ти онај ко те направио таквог!E, pa sad necu za inat!![]()
Ko te, bre, shisha, kad si prolupao pod subarom nacisto...
![]()
Opa, sad se gadjamo i naci etikatama, dotle doslo?Нациста ти онај ко те направио таквог!
Ок, доказао сам да си лажовчина и сад одскакући.
To su tamo njegovi smislili izraz za to:Opa, sad se gadjamo i naci etikatama, dotle doslo?
Nis`ti nista dokazao...po obicaju.Samo vrtis svoje price, izlisne i distopijske, ko ventilator na produznom kablu u sred sume...
![]()
![]()
To jedino ako vaš qurcosvirajući narkoman počne da juri vojne obveznike po Rusiji.a sto lazem, vazi.seti me se - kad te nadju tako matorog i uvale ti pusketinu... salim se nece.
![]()
To je i nama Sloba pričao za Srbiju kada je Kumanovskim sporazumom potpisana predaja.Русија је већ, условно речено, победила.
Путуј лажовчино, путуј.....Opa, sad se gadjamo i naci etikatama, dotle doslo?
Nis`ti nista dokazao...po obicaju.Samo vrtis svoje price, izlisne i distopijske, ko ventilator na produznom kablu u sred sume...
![]()
Odskakucavam ko zeko, op, op.![]()
![]()
![]()
Јбт, умеш ти и глупље.....To je i nama Sloba pričao za Srbiju kada je Kumanovskim sporazumom potpisana predaja.
Кад ћеш више тај свој манити гнев да смириш?Путуј лажовчино, путуј.....
Ај ти суботар, олади.Кад ћеш више тај свој манити гнев да смириш?
Пући ћеш скроз, има д'идеш по улицма са мегафоном и да вичеш...
Смири се бре више лудаку, са свима се свађаш...Ај ти суботар, олади.
Шипу ми лудака суботару!Смири се бре више лудаку, са свима се свађаш...
Умеш ли ти икоме да попустиш на форуму док ти се гнев не олади?
Srbi ne mogu dobiti BiH izlaz na more, jer u Neumu većinom žive Hrvati. U slučaju dijeljenja BiH, Neum ide Hrvatskoj, a BiH ili što ostane od nje ostaje bez izlaza na more.Zašto "ako"?
Misliš, kad pobedi?
Bosna je već danas istorija, to je samo pitanje vremena.
Pederacija, ako uopšte pretekne, će biti svedena na četvrtinu sadašnje teritorije, izgubiće izlaz na more, to uzimaju Srbi,
rvati otkidaju zapadni deo.
Je, najgori su ti meksički i pakistanski nacisti. Stvarno ih treba denacificirati!Kad rusija pobedi, sledeci na red za denacifikaciju su poljska, britanija, izrael, japan, amerika, crna gora, australija, kanada, vatikan, bugarska, pakistan, svedska, meksiko.
И у Лици и Банији су већина били Срби. Могу и о Белом манастиру? Да је он кроасански, био ни Бијели самостан.Srbi ne mogu dobiti BiH izlaz na more, jer u Neumu većinom žive Hrvati. U slučaju dijeljenja BiH, Neum ide Hrvatskoj, a BiH ili što ostane od nje ostaje bez izlaza na more.![]()
Pa kačio sam ti ja linkove na drugoj temi pa si preko toga prešao kao da ništa nije bilo pa si krenuo daviti sa semantikom Lend Lease-a. Da budemo precizni, riječ je o Hruščovljevim memoarima i knjizi ruskog autora pošto bilo kakav zapadni izvor u startu odbacuješ.Нема потребе, ти читаш западно смеће па окачи линк који говори о мобилизацији.
Дакле, уместо што балавиш довољно је да окачиш линк?
Moras ga razumeti, u dubini Mordora je...Pa kačio sam ti ja linkove na drugoj temi pa si preko toga prešao kao da ništa nije bilo pa si krenuo daviti sa semantikom Lend Lease-a. Da budemo precizni, riječ je o Hruščovljevim memoarima i knjizi ruskog autora pošto bilo kakav zapadni izvor u startu odbacuješ.
Drugim riječima, nemojte mu kačiti linkove, gubljenje vremena.
A naročito je cinično što u ratno vrijeme maltene tražiš da ti netko okači službeni Vladimirov ferman gdje on kaže mobilizirat ćemo toliko i toliko. Postoji uredba broj 647. od 22.9.2022. ali kao da to išta znači u praksi.
wow, da nema neki film snimljen o tome, kao ovaj novi ruski talas naucne fantastike gde spasavaju svet od vanzemaljaca gazeci tenkovima slucajne prolaznike..?Zasad samo hapsi i mobiliše invalide i slepe po Ukrajini.
hehe, tek sad sam skontao, ja mu napisao `propao si nacisto` u smislu - nachisto..Drugim riječima, nemojte mu kačiti linkove, gubljenje vremena.
Не вади се, ниси говорио него писао. Ја јако добро разликујем C од Č тако да ти ово вађење не пролази.hehe, tek sad sam skontao, ja mu napisao `propao si nacisto` u smislu - nachisto..On procitao kao da mu govorim da je nacista..
Izgubljeni u prevodu...![]()
Da, bilo ih je dosta, ali Hrvatska kao politički teritorij nije bila upitna, kao što je i pokazao rezultat rata. Ovdje raspravljamo što ako ruski zlokobni utjecaj na Balkanu uzrokuje raspad BiH. U tom slučaju, nema više BiH i Hrvatima ide Neum i zapadna Hercegovina.И у Лици и Банији су већина били Срби. Могу и о Белом манастиру? Да је он кроасански, био ни Бијели самостан.
Значи, то што у Неку већином живе кроасани нема никаквог значаја!
Moras ga razumeti, u dubini Mordora je...![]()
![]()
hehe, tek sad sam skontao, ja mu napisao `propao si nacisto` u smislu - nachisto..On procitao kao da mu govorim da je nacista..
Izgubljeni u prevodu...![]()
Putina realno zanima Bosna samo ako bi mogao tamo da napravi neku frku kako bi deo zapadnih snaga bio odvučen tamo umesto u Ukrajinu. Za neku bosansku budućnost ga nije briga. On nema ništa od toga.
Nego me zanima zašto je postavljač opet otvorio potpuno istu temu?
https://forum.krstarica.com/threads/ako-rusija-pobijedi.965296/
Dobro, Zx kako to nije sramota, jos i to da mi imputiras..!?Не вади се, ниси говорио него писао. Ја јако добро разликујем C од Č тако да ти ово вађење не пролази.
Iz cista mira..?Узгред, познат си ми одавно по склоности да вређаш из чиста мира па кад ти се узврати онда ко последња чкапи користиш статус модератора.
prljava masta i niske strasti...То могу радити једино ликови који су у реалном животу отирачи за ципеле.