mijak
Poznat
- Poruka
- 8.176
ovde, gde? u inostranstvu, srpski ti nije maternji?
jel sam ja to sve ispromasivao?
Јеси, зато ми је и понекад смешно оно "ми амери" али нека, видим да си поштен човек и добронамеран родољуб.
ovde, gde? u inostranstvu, srpski ti nije maternji?
kako god, ne moramo mi sve da znamoЈеси, зато ми је и понекад смешно оно "ми амери" али нека, видим да си поштен човек и добронамеран родољуб.
Не требају му пелене, видиш да користи тебе.Kad zalazis na ovako opasne teme, obavezno ponesi pelene...![]()
Мијак је наш човек. Прави Србин, који мисли својом главом.ovde, gde? u inostranstvu, srpski ti nije maternji?
pazi, ja uopste nisam siguran da sam rodoljub, mozda bih bio cak i suprotan pol rodoljubima, izdajnik, ali sam naucio jevandjelje, pa zato nisamЈеси, зато ми је и понекад смешно оно "ми амери" али нека, видим да си поштен човек и добронамеран родољуб.
Украјина се већ суочила са горком истином. Западни пројекат је пукао по свим шавовима. Зна и запад све то али још жваће, тешко му да прогута.kako god, ne moramo mi sve da znamo
da se vratimo na temu, sta ce da bude:
Украјина ће се суочити са тужном судбином оних колонија које су некада биле силоване у најизопаченијем облику, а потом бачене да умру у труло сметлиште историје, предвидео је заменик председника Савета безбедности Русије
https://srbin.info/svet/medvedev-zapad-ima-iskustvo-u-ubijanju-eksperimentalnih-zemalja-ukrajina-je/
pa onda sam ja bio u pravu, a ti u krivu jos letos, kada ti je bilo krivo za onaj gasovodРусија је дефинитивно ставила тачку на ранију политику. Запад је за њу ружна прошлост сви будући односи са западом биће сасвим другачији.
Не разумем шта сад гасовод? Јер мислиш на СТ 1 и 2, које су амери разнели или неки други.pa onda sam ja bio u pravu, a ti u krivu jos letos, kada ti je bilo krivo za onaj gasovod
mislim, ja bih tebi priznao ako pogresim, nadji moje reci, da u pogresnu stranu sveta gledate, zapad za vas da ne postoji, ima jug, ima istok, sta ces vise, kina, indija, juzna afrika, itd, Bog da vas vidi
усија је дефинитивно ставила тачку на ранију политику. Запад је за њу ружна прошлост сви будући односи са западом биће сасвим другачији.
ja sam ti to pricao jos letos, vas problem je sto sporo i neadekvatno reagujete, ti cak omalovazavas jednog medvedeva koji jedini prosvetiteljski deluje na zapad, ostali kao da ne pricaju jezikom koji zapad razume, nece ili ne znaju... ili se zapad pravi da ne razumeПојасни ми шта си хтео рећи пошто не капирам поенту?
Mijak je za SNSМијак је наш човек. Прави Србин, који мисли својом главом.
Колико сам ја укапирао, потомак емиграната и то политичких. Васпитан у српском духу и не можете му продавати маглу, а посебно причу о САД у којима је рођен и живи.
И сад најбоље да му ликови, подгузне муве, објасне политику САД-а.
Ако се не варам, негде је спомињао и да је био у америчкој армији, па на тај начин сигурно има више сазнања од свих нас заједно.
Ово сам прокоментарисао у контексту коментара разних телетабиса, који овде држе слово а да из атара свог села нису мрднули.
Мијку објашњавају ситуацију у САД а мени ситуацији у Русији?!
Лудило мозга!
ma kakvi, ti si za sns ako sada nemas parolu: vucicu izdajnice!Mijak je za SNS
To je kao da kažeš "Ja sam Sima Spasić"
Рекао сам ти још летос, у опште немаш појма о дешавањима у Русији. То што ти можеш видети и на основу чега извлачиш закључке и онога што се овде дешава, небо је и земља.ja sam ti to pricao jos letos, vas problem je sto sporo i neadekvatno reagujete, ti cak omalovazavas jednog medvedeva koji jedini prosvetiteljski deluje na zapad, ostali kao da ne pricaju jezikom koji zapad razume, nece ili ne znaju... ili se zapad pravi da ne razume
ako su vam reakcije spore i neadekvatne, kakvu onda akciju od vas ocekivati? nikakvu.
talk is cheap, to kao da su rusi izmislili
meni je on superУ набројаном контексту, Медведев је апсолутно ирелевантан.
daj nam onda koga da citamo ko je relevantan, daj nam nekoiliko, sto vise imena relevantnih iza putinaРекао сам ти још летос, у опште немаш појма о дешавањима у Русији.
bogoti..?Не требају му пелене, видиш да користи тебе.
Vidim da si se pogubio, kako i inace cinis, za teoretisanje uprazno treba imati stomak, a sto stomak ojaca od glave i oduzima...😄p.s. slab sam sa poslovicima, ne znam trebalo bi videti razliku izmedju komarca i magarca - kako mozes da je ignorises? ne razumem?
Списак је огроман!meni je on super
daj nam onda koga da citamo ko je relevantan, daj nam nekoiliko, sto vise imena relevantnih iza putina
Pobeda Rusije znaci nezavisna Republika Srpska i njena integracija u SrbijuAko Rusija pobijedi u Ukrajini, sto slijedi u BiH?
Rusija ce zajedno sa Turskom, se posvjetiti Bosni a zelja Turske je da Federacija BiH bude Islamska drzava u inat Zapadnoj Europi. Na zalost medju Bosnjacima ima onih koje ne interesuje Islam, a Tursku interesira samo Islam medju Bosnjacima.
Ајде љаксе, са твојим јефтиним форама можеш само испред месне продавнице уз пиво да паметујеш.bogoti..?jesi me zeznuo humorom na nivou klinca od 10 godina...?
a ja samo uradim `piruetu`
pa pelene zavrse na tebi, valjda pamtis kako se koriste...batalio si ih ipak u zrelim godinama - sa 10 godina zivota...
![]()
Ајде љаксе, са твојим јефтиним форама можеш само испред месне продавнице уз пиво да паметујеш.
Овде су предмет спрдње и то жешћи!
ti ne mozes da aplikujes tu debilnu poslovicu na mog vucjaka, a kamoli na nuklearne doktrine, na npr. eskalaciju zarad deeskalacije, nukl. tzv. casovnik na 5 do 12 - mozes samo da projektujes pse na jednu stranu, znaci etikatiras krijuci se iza "poslovica", ali shvatili smo poentu ko su psi"Pas koji laje ne ujeda"
da nisam ja izmislio? pa cak ovde, na politici, ima i zasebna tema.kokos i jaje se odnosilo na tvoje vidjenje.... unapred pripremljenog suda za zlocine, paradoks kakvog nema!
У преводу, талентовани пиглу!ti trebas da budes mod u kucnim ljubimcima, o ostalom nemas pojma, retorikom se me presao
daj ne luduj; pa ko ce sve ovo da ispravlja?A specijalitet, komarac i magarac, treba da portretise domen tebi i ekipici tesko dostupne vise etike, gde se pokusaji "pravdoljubivog" nivelisanja gradacije zla ogledaju kao porazna iluzija u kojoj dogadjaj kad je tebi Pera ukrao zvaku izvitoperenim sistemom staklenih sudova koga cine teorijsko-zaverenicka trabunjanja, efektom leptira dostize 100% adekvatnu meru i reakciju u vidu bombardovanja iz odmazde nekih blizih ili daljih krajeva sveta.Na ovo cudo, i komarac i magarac naime stoje po strani i krste se ljudskoj genijalnosti.
Eto, nadam se da sam pojasnio...
![]()
Samo nek se okrenu sebi a nas nek puste da se smrznemo i jedemo pacove za večeru. Ili hrčke, šta je ono bilo..Украјина се већ суочила са горком истином. Западни пројекат је пукао по свим шавовима. Зна и запад све то али још жваће, тешко му да прогута.
Многи од вас нису свесни шта се све суштински дешава? Оно што је мени суштински важно, Русија је дефинитивно ставила тачку на ранију политику. Запад је за њу ружна прошлост сви будући односи са западом биће сасвим другачији.
Русија се потпуно окреће себи! Улажу велики новац у разне гране и развијају разне пројекте. Новац имају, знање имају, ресурсе имају!
Који ће им запад и за чега?
Рецепт за њега и њему сличне:daj ne luduj; pa ko ce sve ovo da ispravlja?
u cijim ocima se desava nivelacija zla, ako rusi kazu da je u pitanju opstanak rusa i rusije? znaci da projektujes, zagrizao si mamac opet neciji.
doktrina nije nivelacija zla, mamac koji si progutao, nego eskalacija zarad deeskalacije
krivo mi je sto prezivas zapadni narativ uopste ne razmisljajuci koliko je istinit, dok se on rastace...
kako je nivelacija zla, ako gadjas onog koji je u ratu s tobom? ili ga gadjas ili se predajes, nema treceg.
pustili bi oni vas, ali ministrica analena berbok rece da ste u ratu sa njima, tako da moraju da vas gadjajuSamo nek se okrenu sebi a nas nek puste da se smrznemo i jedemo pacove za večeru. Ili hrčke, šta je ono bilo..
Ау, бре, па човек само извадио соду бикарбону, мучила га киселина, и сад он крив за рат...