Ако не прилазиш - пи*кица си или геј ?

Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене ? Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?

Има ли мало кривице и до жена и њиховог става или је кривица само на мушкарцима ? Оптерећује ли мушкарце чињеница да жене данас много више захтевају од мушкарца у материјалном смислу или су просто почели превише да идеализују жене до тачке где се то претвара у страх од одбијања ?
Ja ne prilazim zenama, one prilaze meni.

bez uvrede, dok ti proucavas drugi j...
od teorije nema vajde, kroz praksu se zanat uči
Немам прилике за ј, ја сам јако пуно тражио, али баш јако пуно, хтео сам да имам секс али оне нису хтеле, значи кривица није у мени. Али и теорија је ваљда битна.

Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене
Frustracije, otkucava biološki sat a nema biološkog materijala kakvog bi one htele i kakav zamišljaju.

Немам прилике за ј, ја сам јако пуно тражио, али баш јако пуно, хтео сам да имам секс али оне нису хтеле, значи кривица није у мени. Али и теорија је ваљда битна.

Ako one nisu htele, normalno zaključuješ da je krivica u njime.
A teorija ti kod žena ne važi.

Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене ? Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?

Има ли мало кривице и до жена и њиховог става или је кривица само на мушкарцима ? Оптерећује ли мушкарце чињеница да жене данас много више захтевају од мушкарца у материјалном смислу или су просто почели превише да идеализују жене до тачке где се то претвара у страх од одбијања ?
Ложи те друштво. Пусти то.

Боље бити пи*кица са самопоштовањем него бу*ала, јер неко са самопоштовањем никад није пи*кица. Више достојанства има у томе кад ти испадне сапун у затвору него кад приђеш девојци и будеш одбијен на нељубазан начин, радије бих појео и го*но него што бих пришао девојци.

Ово је покушај жена да агресивном манипулацијом кроз увреде натерају мушкарце да им прилазе зато што више нема ко да им прилази, мушкарци су се опаметили и жене више никакву корист не могу да добију па су бесне.
Samo krajnji rezultat je bitan, ako te veceras 10 zena odbilo ali si na kraju sa jednom otisao kuci ,znaci ubo si pa opet sledece sedmice pa opet tako za godinu kad pogledas unazad si bio sa puno zena, zasto je bitno sta one misle o tebi i kako su te odbile zene koje ne poznajes? Na kraju price kad ostaris mozes da uzivas sa osmijehom na licu sta si prosao a onaj sto ima tzv samopostovanje sve promasio u zivotu.

И да, назваћу га пичкицa. Имам потпуно право на то.
Ако је пи""ца или слабић онај ко не сме да приђе онда по истој тој логичкој паралели неко има право тебе да етикетира рецимо као надобудну или спонзорушу ако га одбијеш.
То је увек двосмерно. Ти имаш право да етикетираш, а он нема ? пази богати. Али добро ви сад нисте тема, а оно што је тема смо установили да је заиста тако - да ви жене такве мушкарце гледате као пи""ице и да је то етикета која је неизбежна, нарочито у нашем друштву.

Poslednja izmena:
Samo krajnji rezultat je bitan, ako te veceras 10 zena odbilo ali si na kraju sa jednom otisao kuci ,znaci ubo si pa opet sledece sedmice pa opet tako za godinu kad pogledas unazad si bio sa puno zena, zasto je bitno sta one misle o tebi i kako su te odbile zene koje ne poznajes? Na kraju price kad ostaris mozes da uzivas sa osmijehom na licu sta si prosao a onaj sto ima tzv samopostovanje sve promasio u zivotu.
Ko video igrica 🎮

Kad sedim u gradskom prevozu, i neka devojka sedne do mene, ako mi odgovara vizuelno, diskretno je odmerim i onda pretim njeno ponašanje. I tako, sve do momenta, dok ne progovori. Kad progovori, druže moj, automatski je opisala sebe, i tu se moj krug u vezi nje zatvara. Neke i ne progovore. Ispade da je bolje, da ne pričaju ništa. Pričom odmah dokažu, da su teške seljančure. Odmah mi se sruši, sve ono, što sam u tim kratkim momentima razmišljao o njoj. O ne, opet isto,kažem sebi. Nisu sve na isti kalup. Ima i odmerenih i vrlo kulturnih. Ali, po njima se vidi, da žele distancu i da ih ne treba dirati, iz samo njima znanih razloga. I to poštujem. Ja bih nešto pitomo pored sebe, jer sam i ja takav. To je teško uloviti. Pitomost je isčezla, kao rosa na suncu. Ima je samo u tragovima.

Ako ne prilaziš onda si forunrundzija garant 1/1. Ne kapiram to "ne prilaze ženama". Zašto čoveče? Sruši ti se sneško ako nije zainteresovana? Pa šta! Nije zainteresovana ides dalje i kraj drame. Od kad su muškarci tolike sisice da ih odbijanje toliko pogadja? Odbije te cura koja ti se onako dopala/svidela trenutno koja je totalno nebitna i sad je to kraj sveta? A zamisli brate neke teže probleme i izazove u životu od toga... Šta se onda radi? Besi se o prvu krivu šljivu? Forundzije.

Nema potrebe za strahom.
Imas samo dve opcije: da budes odbijen ili da i ona pokaze interesovanje za tebe. Bukvalno nemas sta da izgubis. Mozes samo da dobijes.
Jer nista se strasno nije dogodilo, ako te odbije. Mozda ces biti malo tuzan, ali to ce sve da prodje. Svidece ti se neko drugi. Jednostavno ides dalje bez opterecivanja.

Човек који је паметан учи из грешака. Ако те неко одбије, научиш да ниси привлачан што је непријатност, падне си самопоуздање, самим тим да би се заштитио од непријатности све мање и мање прилазиш и на крају не прилазиш. Учење из грешака је ваљда добра ствар за самозаштиту, то је природно, само глупи људи који не уче су непресушно самопоуздани. Чак и свиња научи кад је дрмне струја да не треба да више прилази електричној огради.

Back