Ако не прилазиш - пи*кица си или геј ?

Ako ne prilaziš onda si forunrundzija garant 1/1. Ne kapiram to "ne prilaze ženama". Zašto čoveče? Sruši ti se sneško ako nije zainteresovana? Pa šta! Nije zainteresovana ides dalje i kraj drame. Od kad su muškarci tolike sisice da ih odbijanje toliko pogadja? Odbije te cura koja ti se onako dopala/svidela trenutno koja je totalno nebitna i sad je to kraj sveta? A zamisli brate neke teže probleme i izazove u životu od toga... Šta se onda radi? Besi se o prvu krivu šljivu? Forundzije.
Ne znaš više, ni kojoj da priđeš. Sve su nekako na isti kalup. To me i odbija. Da one lepo prihvate pristup, i na najbolji mogući način odgovore, to bi bilo ok. Ali drskost, bezobrazluk, okretanje glave... Pa kako da priđeš?

Ако је пи""ца или слабић онај ко не сме да приђе онда по истој тој логичкој паралели неко има право тебе да етикетира рецимо као надобудну или спонзорушу ако га одбијеш.
То је увек двосмерно. Ти имаш право да етикетираш, а он нема ? пази богати. Али добро ви сад нисте тема, а оно што је тема смо установили да је заиста тако - да ви жене такве мушкарце гледате као пи""ице и да је то етикета која је неизбежна, нарочито у нашем друштву.
Мјок, уопште не размишљамо о вама, него о онима што су у понуди, ал питао си...:D

Човек који је паметан учи из грешака. Ако те неко одбије, научиш да ниси привлачан што је непријатност, падне си самопоуздање, самим тим да би се заштитио од непријатности све мање и мање прилазиш и на крају не прилазиш. Учење из грешака је ваљда добра ствар за самозаштиту, то је природно, само глупи људи који не уче су непресушно самопоуздани. Чак и свиња научи кад је дрмне струја да не треба да више прилази електричној огради.
Да ли можеш да дефинишеш ,,прилажење".

То ме мало збуњује, ако можеш да опишеш једну ситуацију.

Да ли можеш да дефинишеш ,,прилажење".

То ме мало збуњује, ако можеш да опишеш једну ситуацију.
Кад седнеш у кафић и приђеш некој девојци са "ћао" која седи за другим столом. Или ако ђускате у дискотеци па исто тако приђеш некој и правиш се мајмун. То је глупо.

Кад седнеш у кафић и приђеш некој девојци са "ћао" која седи за другим столом. Или ако ђускате у дискотеци па исто тако приђеш некој и правиш се мајмун. То је глупо.
Хмм, да.
Ако јој ухватиш поглед, можда чак и осмех, заједно се насмејете некој ситуацији то је већ неки сигнал.
Ипак је најпаметније да добациш неки необавезан коментар штазнам о локалу или пићу или конобару, ако ти одговори имаш почетни пролаз.
Само за разговор, не и за мување.
Али ако те не региструје, нема поенте да јој се обраћаш.

Ne treba da prilazis, vec da se obracas i to je neka moguca sitnica koja ti je skrenula paznju. Ako ona to raznese van proporcija i od toga napravi zivot ili smrt situaciju, onda je njen problem. Samo se okrenes i skrenes paznju na drugo. U krajnjem slucaju mozes da joj kazes : izvini, nisam znao da si radioaktivna na komunikaciju. I nemoj da ti takve trose vreme ili svaljuju svoj frust na tebe. Takva ista ne bi ni tolerisala niti razunela tvoj.

Хмм, да.
Ако јој ухватиш поглед, можда чак и осмех, заједно се насмејете некој ситуацији то је већ неки сигнал.
Ипак је најпаметније да добациш неки необавезан коментар штазнам о локалу или пићу или конобару, ако ти одговори имаш почетни пролаз.
Само за разговор, не и за мување.
Али ако те не региструје, нема поенте да јој се обраћаш.
На крају тако никад не дође до мувања.

~~~

Ја бих волео да девојке мени прилазе 😎

Nema potrebe za strahom.
Imas samo dve opcije: da budes odbijen ili da i ona pokaze interesovanje za tebe. Bukvalno nemas sta da izgubis. Mozes samo da dobijes.
Jer nista se strasno nije dogodilo, ako te odbije. Mozda ces biti malo tuzan, ali to ce sve da prodje. Svidece ti se neko drugi. Jednostavno ides dalje bez opterecivanja.
По мени ти приласци ни не постоје нити треба да постоје. Видиш да ли се свиђаш некој.
Женама се чешће дешава неспоразум да мисле да могу неког момка да смувају, а њега занима нека друга.

Iskreno, ne volim upoznavanje devojaka po diskotekama i kafićima. To mi je nekako sirovo. Ja sam više za spontani susret, tipa: biblioteka, bioskop, butik, bus (dok čekaš ili u njemu), na ulici, kad joj ispadne hrpa papira, pa se sagnem da joj pomognem... To je za mene upoznavanje i prilaženje. Diskoteke i kafići :nono3:

Осим тога, прилично је сумњиво и непријатно кад лик ничим изазван приђе.

Сасвим је друга ствар кад је околност таква да уђете у обичну конверзацију, онда је све могуће.

Како год се окрене мораш да се бламираш и такви се после размножавају. Ја као морам да просипам неке глупости типа "свиђају ми се твоје очи боје Црног мора" да бих смувао неку 🤮 Трула цивилизација са трулим међуљудским односима, једино што се у цивилизацији цени је неприродност тј. болест.

Визелизуј то. Али мораш да даш неки сигнал.
То и радим на интернету, или пуно кукам или се пуно хвалим, (ин)директно показујем да ми треба девојка. У реалу не могу да лепо дођем до изражаја.

А улазиш ли у конверзацију генерално са непознатим људима?
Мушкарци, жене млађи старији..
На путовању, послу, маркету?
Не уопште, нити се ту сналазим нити то волим, то ми је скроз нешто страно.

Не уопште, нити се ту сналазим нити то волим, то ми је скроз нешто страно.
Почни са тим. Исто је и са девојкама.
Комуникација и само успостављање комуникације се вежба.
Не треба да будеш кретен, само нормално да комуницираш.

А улазиш ли у конверзацију генерално са непознатим људима?
Мушкарци, жене млађи старији..
На путовању, послу, маркету?
Da bi se ostvarila konverzacija, ipak mora postojati neki povod. Ne možeš kao manijak prilaziti ljudima, tek tako. Bar ja tako gledam. I, ako se desi neki vid komunikacije, to je uglavnom par rečenica, svakodnevnog ili informativnog karaktera. Za dublji razgovor, treba da se desi situacija. To je ono, što sam naveo u prethodnoj poruci. Da "napadam", svaku žensku osobu, koja mi je simpatična, malo mi je neukusno i prostački. Prosto ne ide, niti ima smisla.

Back