- Poruka
- 52.646
Није. Страх од висине је природан, примарни страх.Страх од висине је још баналнији од тог страха па ето...нико вас не сматра слабићима
Ово ваше је стечени.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није. Страх од висине је природан, примарни страх.Страх од висине је још баналнији од тог страха па ето...нико вас не сматра слабићима
Брате ниси животно угрожен од жене која те и непримећује, не серендај свегатиСтрашљиви људи су у природном закону јачи људи, ко не осећа страх тај не опстаје, гине негде, страхови су ту са разлогом, то је алат за опстанак, да ли треба некога да буде срамота што има боља чула, бољу пажњу, што боље може да примети ствари које могу кренути наопако? То је предност а не мана.
Страшљиви људи су у природном закону јачи људи, ко не осећа страх тај не опстаје, гине негде, уваљује се у ср*ња. Страхови су ту са разлогом, то је алат за опстанак, да ли треба некога да буде срамота што има боља чула, бољу пажњу, што боље може да примети ствари које могу кренути наопако? То је предност а не мана.
Али психолошки и морално јесмо.Брате ниси животно угрожен од жене која те и непримећује, не серендај свегати![]()
Ја нисам дама, а читам и етикете на шампонима...заеби случај.Ma daj, svi smo crveni, tvrdi i glatki. Dame ne čitajte.
Па на томе се ради, тренира..Али психолошки и морално јесмо.
Е то јесам, изгледа.Spavaj veštice![]()
je isteklo.малооо!
а јесам гром је не убио
kako izgleda znak cudjenja? (PTM)Mislim da ti je prva rečenica nedovršena ili si greškom stavio znak čuđenja (pitanja).
UhhhПошто сам самац морао сам онда да се бавим мање приземним стварима - проучавањем женске психологије.
?kako izgleda znak cudjenja? (PTM)
?kako izgleda znak cudjenja? (PTM)
dva znaka pitanja ?
Pa ne znam odakle ta logoka da je inspirativno da pridjes devojci koja ti ne daje nikakav signal.Зашто се последњих година све више појачава појава девојака/жена које о мушкарцима који не прилазе женама имају овакво осуђивачко мишљење да су такви мушкарци или кукавице или их не занимају жене ? Зашто није кукавица онај ко има фобијy од висине онда или од облака или шта ја знам чега све ?
Има ли мало кривице и до жена и њиховог става или је кривица само на мушкарцима ? Оптерећује ли мушкарце чињеница да жене данас много више захтевају од мушкарца у материјалном смислу или су просто почели превише да идеализују жене до тачке где се то претвара у страх од одбијања ?
Мислим систем ради у њихову корист, да се не лажемо, а то су мушкарци и дозволили. Исти имају и моћ да преокрену ствари. На наседајте на залуђивање.Боље бити пи*кица са самопоштовањем него бу*ала, јер неко са самопоштовањем никад није пи*кица. Више достојанства има у томе кад ти испадне сапун у затвору него кад приђеш девојци и будеш одбијен на нељубазан начин, радије бих појео и го*но него што бих пришао девојци.
Ово је покушај жена да агресивном манипулацијом кроз увреде натерају мушкарце да им прилазе зато што више нема ко да им прилази, мушкарци су се опаметили и жене више никакву корист не могу да добију па су бесне.