Ako muškarac prima manje od 10.000 evra mesečno, ne treba mi!

Fudbaleru ukrajinskog Šahtjora, Oleksanderu Zubkovu (27), bolje bi bilo da do kraja života ima minimalne mesečne prihode od 10.000 evra ukoliko ne želi da ostane bez žene.​


Kontroverzna Ana Zubkova, supruga ukrajinskog reprezentativca, razbesnela je mnoge zemljake zbog izjave kojom je dospela u centar pažnje.
- Iskreno, ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne zarađuje veliki novac, odnosno koji zarađuje premalo. Hm, pitate se koja plata za mog čoveka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra - istakla je Ana Zubkova i pokrenula lavinu komentara.Pogledajte prilog 1522520
Prsata plavuša na društvenim mrežama često kači provokativne fotografije, više otkriva nego što prepušta mašti, a nije joj strano ni fotkanje za muške časopise.
Tvrdi da na svoj izgled mesečno troši "samo" oko tri hiljade evra, a lepo živi jer je udata za Oleksandera Zubkova.

On je sa reprezentacijom Ukrajine izborio učešće na Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul), pa će njegova supruga bez sumnje zbog zanosnih oblina i u Nemačkoj privlačiti veliku pažnju.

*********************************************
Šta ćeš.. neko je srećan i sa hiljadarkom. Što rekli, sreća i blagostanje se ne kupuje ali.. nikad ne reci nikad.
Iskreno, ne sviđa mi se ni fizički, a mentalno pogotovo.
 
Морају мукице, шта ће. То ако није упознало нормалну жену пре славе и кинте тешко да ће после, а и већина њих нема две даске у глави.

Јел беше Крауч рече, кад су га питали шта би био да није фудбалер, да би вероватно био невин.
 
Pay Me Kim Kardashian GIF by GQKako iskrena i pametna žena

Bravo Oleksa
 

Back
Top