Ako Bog ne postoji, a to je naučna činjenica, zašto verujete?

Očevidci su svedoci tih zapisanih događaja...Sam Hrist kaže da će doći SDuh da napomene sve što je važno da ne bi nešto zaboravili...
Uostalom imaš i ove reči...

2. Timotiju 3,16 Sve je pismo od Boga dano...

Očevidci su svedoci tih zapisanih događaja..

bili nebi ocevidci, pisano je od ljudi...

Sam Hrist kaže da će doći SDuh da napomene sve što je važno da ne bi nešto zaboravili..

nisi ti to bas razumio najbolje....nije to taj duh.

2. Timotiju 3,16 Sve je pismo od Boga dano.

ovo je napisao Pavle, koji nije imao ista ucenja kao Isus, nevazi ovo .....

uostalom sam Pavle pise za sebe da je lazov....a od lazova se odbaciva sve sto kaze.

uostalom sam Pavle pise za sebe da je lazov....a od lazova se odbaciva sve sto kaze.
ajd nemoj sad da poredis Hriscanstvo i Islam, nije tema, Hriscanstvo je starije, sacekaj 6 vekova pa onda poredi.
Kuran je pisao Bog licno xD samo ja guglao pise da je pisao Muhamed, a da je posle dopunjavan.... cacalice, lagis ti malo a ? jel Bog voli kad lagis?

Naravno da su pisali ljudi...Ali autor tih reči je Bog.

O Pavlu smo pričali i pokazao sam ti da ništa drugačije nije učio od Hrista.

faberge-egg-faberzeovo-jaje-0098440009-830x553.jpg

Ako uzmemo u obzir evoluciju, od amebe i papučice onda je ispravio pitanje “koja koka” jer u tom procesu kreacije podvrsta dolazi do “mutacije gena” i jednog dana se izlegne prva crna koka ili prva kola nosilja ili prva koka gustog perja koja se prilagodjava hladnoj klimi npr.

Tako nekad posmatram one Albino ljude, albino delfine i pitam se jesu li oni kao što nauka kaže “greška” u pigmentu ili možda prvi primjeri koje priroda sprema za neke druge klimatske uslove kad nas iznenade.

Ako uzmemo u obzir evoluciju, od amebe i papučice onda je ispravio pitanje “koja koka” jer u tom procesu kreacije podvrsta dolazi do “mutacije gena” i jednog dana se izlegne prva crna koka ili prva kola nosilja ili prva koka gustog perja koja se prilagodjava hladnoj klimi npr.

Tako nekad posmatram one Albino ljude, albino delfine i pitam se jesu li oni kao što nauka kaže “greška” u pigmentu ili možda prvi primjeri koje priroda sprema za neke druge klimatske uslove kad nas iznenade.
ja sam mu vec rekao da je jaje svakako starije jer su se i dinosaurusi legli iz jaja, on i dalje fura kako je koka starija.

"Albinism occurs because the OCA2 allele located on one Chromosome 15q, making subjects haploinsufficient for OCA2 gene product, protein P."

Back