- Poruka
- 6.915
daHoćeš li mi verovati bez naučnog rada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daHoćeš li mi verovati bez naučnog rada?
Nigde.Aj' još jednom. Sa mnom kada razgovaraš moraš biti dobro skoncentrisan...
Da ponovim pitanje.
Gde još u prirodi nastaje ljuska od kokošijeg jajeta, osim u kokošci?
Ok.
Šta je onda snelo to jaje koje je po tebi starije od kokoške?Nigde.
Si bio skoro na nekoj farmi...na selu?nosi, dva![]()
Koje jaje...jaje koje je snela kokoška ili jaje iz kojeg se izlegla prva kokoška?Šta je onda snelo to jaje koje je po tebi starije od kokoške?
ne, al nosi dva, znam proverenoSi bio skoro na nekoj farmi...na selu?
Jesi ti gledao nekad kada koka snese jaje?Koje jaje...jaje koje je izlegla kokoška ili jaje iz kojeg se izlegla prva kokoška?
da, kao klinacJesi ti gledao nekad kada koka snese jaje?
Nisi odgovorio na pitanje.Jesi ti gledao nekad kada koka snese jaje?
Nešto si ti pomešao Luka...ne, al nosi dva, znam provereno
koliko ti nosis jaja? toliko nosi i petaoNešto si ti pomešao Luka...
Očevidci su svedoci tih zapisanih događaja...Sam Hrist kaže da će doći SDuh da napomene sve što je važno da ne bi nešto zaboravili...
Uostalom imaš i ove reči...
2. Timotiju 3,16 Sve je pismo od Boga dano...
Očevidci su svedoci tih zapisanih događaja..
Sam Hrist kaže da će doći SDuh da napomene sve što je važno da ne bi nešto zaboravili..
2. Timotiju 3,16 Sve je pismo od Boga dano.
E to prvo jaje...Šta ga snelo?...nije sa neba palo.da, kao klinac
ajd nemoj sad da poredis Hriscanstvo i Islam, nije tema, Hriscanstvo je starije, sacekaj 6 vekova pa onda poredi.bili nebi ocevidci, pisano je od ljudi...
nisi ti to bas razumio najbolje....nije to taj duh.
ovo je napisao Pavle, koji nije imao ista ucenja kao Isus, nevazi ovo .....
uostalom sam Pavle pise za sebe da je lazov....a od lazova se odbaciva sve sto kaze.
Naravno da su pisali ljudi...Ali autor tih reči je Bog.bili nebi ocevidci, pisano je od ljudi...
nisi ti to bas razumio najbolje....nije to taj duh.
ovo je napisao Pavle, koji nije imao ista ucenja kao Isus, nevazi ovo .....
uostalom sam Pavle pise za sebe da je lazov....a od lazova se odbaciva sve sto kaze.
Koje.Nisi odgovorio na pitanje.
Naravno da su pisali ljudi...Ali autor tih reči je Bog.
O Pavlu smo pričali i pokazao sam ti da ništa drugačije nije učio od Hrista.
Ali autor tih reči je Bog.
Ne mogu sada da nađem Hristove reči iz prve.ko je to rekao i na osnovu cega to zakljucujes???
gdje to pise od strane Isusa???
ja sam mu vec rekao da je jaje svakako starije jer su se i dinosaurusi legli iz jaja, on i dalje fura kako je koka starija.Ako uzmemo u obzir evoluciju, od amebe i papučice onda je ispravio pitanje “koja koka” jer u tom procesu kreacije podvrsta dolazi do “mutacije gena” i jednog dana se izlegne prva crna koka ili prva kola nosilja ili prva koka gustog perja koja se prilagodjava hladnoj klimi npr.
Tako nekad posmatram one Albino ljude, albino delfine i pitam se jesu li oni kao što nauka kaže “greška” u pigmentu ili možda prvi primjeri koje priroda sprema za neke druge klimatske uslove kad nas iznenade.