Pa kome onda treba takav Bog koji neće da pomaže svojim vernicima? Zašto mu se onda uopšte i moliti? Ma najlakše je reći da je žena grešnica i da je takvu tragediju i zaslužila.
Pa kome onda treba takav Bog koji neće da pomaže svojim vernicima?
pomaze on, nekad odmah, nekad kasnije, a nekad pusti da se stvari, jednostavno ne pomoze....
i jos nesto da ti kazem sto mozda nisi cuo prije, evo ja kao vjernik, ne molim se Bogu da bi on meni udovoljavao mojim zeljama sad.....
nego molitva od Boga je nama naredjenje da to bude kljuc za Raj, kljuc za Raj je molitva.....a ako ispunjava i zelje koje Bog procijeni da su dobre za nas, dobro je jeste....ako ne i ispuni, to znaci da zna ako bi ispunio lose bi bilo za nas to.
Bog nam ne mora ni jednu zelju ipusniti ovdje na zemlji, ali molitva je naredjenja od Boga da bude kljuc ulaska u Raj, jer ako je molitva kako treba ispravna i na vrijeme, sve ostalo drugo ce se lakse ravnati po tome na Sudnjem danu.
Zašto mu se onda uopšte i moliti?
zato sto nam je to naredio u zivotu kako bi dosli u njegov vjecni Raj, da se vjecno zivi i uziva tamo, bez smrti i bolesti i starosti