- Poruka
- 88.666
Dakle sotona nikada ne može da se iskoreni?zato što je sotona sinonim za pogrešan odgovor na životna pitanja. nikome ne treba. a svi se zalete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle sotona nikada ne može da se iskoreni?zato što je sotona sinonim za pogrešan odgovor na životna pitanja. nikome ne treba. a svi se zalete.
Kao vernik pravoslavni, nazivaš li na Božić/Vaskrs "Hrist se rodi/voskrese" ili "Hristos se rodi/voskrese"?Svejedno je meni da li se kaze Hrist ili Hristos, ja sam vernik, pravoslavni, a ne knjizevnik i farisej.
Broj pogresnih odgovora na svako pitanje prevazilazi broj tacnih.Dakle sotona nikada ne može da se iskoreni?
Ova tvoja pretpostavka otvara mnoga druga pitanja, kao recimo zašto je Bog udenuo takav mozak u ljude a onda ih kažnjava za ono za šta ih je i napravio?Broj pogresnih odgovora na svako pitanje prevazilazi broj tacnih.
Nase traganje za istinom je u stvari borba protiv sotone/pogresnog odgovora.
Ne postoji um koji moze znati odgovore na sva pitanja sveta jer bi on morao biti izvan vremena i obuhvati ceo univerzum u svoj njegovoj istoriji. Takav bi mogao biti samo Bozji.Ova tvoja pretpostavka otvara mnoga druga pitanja, kao recimo zašto je Bog udenuo takav mozak u ljude a onda ih kažnjava za ono za šta ih je i napravio?
U Bibliji eksplicitno piše da Bog kažnjava Evu i Adama za ono što su uradili (nisu slušali šta im je naredio)Bog ne kaznjava
Bibliju su i pisali i kasnije prevodili ljudi.U Bibliji eksplicitno piše da Bog kažnjava Evu i Adama za ono što su uradili (nisu slušali šta im je naredio)
Pravoslavna hrišćanka bi skrenula pažnju da nominativ Isusove titule u srpskom jeziku glasi Hristos, a ne Hrist.
U tom slucaju kazem "Hristos".Kao vernik pravoslavni, nazivaš li na Božić/Vaskrs "Hrist se rodi/voskrese" ili "Hristos se rodi/voskrese"?
Isus nije Bog nego Bozji sin, a zbacio ga je na Zemlju odavno - znaci pobedioZašto Isus ne može da pobedi Sotonu nego je on sveprisutan od kad je sveta i veka?
Manjina si sa tim stavom. U hrišćanstvu je Isus Bog.Isus nije Bog nego Bozji sin, a zbacio ga je na Zemlju odavno - znaci pobedio
a Bog JHVH Jehova ce ga unistiti..
Manjina je u pravu.Manjina si sa tim stavom. U hrišćanstvu je Isus Bog.
Da li ti možeš da pobediš Sotonu i koliko ti vremena treba, ako je odgovor da?I sad ja dodjem i kažem ja sam bog, šta ćemo sad vernici
Bog je to dojavio samo JS, tako da slobodno možete da se osećate kao izabran narod.Manjina je u pravu.
Bitno je sta je istina je a istina je da je Isus Bozji Sin,
a Bog je JHVH Jehova. Tako kaze Bozja rec.
Dokaži.I sad ja dodjem i kažem ja sam bog, šta ćemo sad vernici
Mogu bilo koje imaginarno biće pobedit prelako jeDa li ti možeš da pobediš Sotonu i koliko ti vremena treba, ako je odgovor da?
da, takodje hodam po vodi, čak je moja svest u svima vama i svi ste vi ja.Dokaži.
Jel možeš da presečeš vodu na pola?
To ja mislim o sebida, takodje hodam po vodi, čak je moja svest u svima vama i svi ste vi ja.
Nisam bre, svi smo bogovi, samo ja to znam i priznajem.To ja mislim o sebi
Ti si mi dvojnik?
![]()
pa znam i jaNisam bre, svi smo bogovi, samo ja to znam i priznajem.
Na koji broj sad mislim?da, takodje hodam po vodi, čak je moja svest u svima vama i svi ste vi ja.
U ovom trenutku kad ti ovo kucam ni na jedan. pozdravi kodkućeNa koji broj sad mislim?
U ovom trenutku kad ti ovo kucam ni na jedan. pozdravi kodkuće