- Poruka
- 76.490
TačnoPostoji samo jedan Bog Spasitelj
47. Заиста, заиста вам кажем: који верује мене има живот вечни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TačnoPostoji samo jedan Bog Spasitelj
Nije ni u monadi barem ne u novom zavetu.Trojstvo nije u Bibliji
Jer je ovaploćeni sin koji svedoči za OcaIsus se moli i pokorava Ocu
Ovaploceni ne postoji u Bibliji.Jer je ovaploćeni sin koji svedoči za Oca
Al Jevreji su skontali pa ga htedoše kamenovali jer se gradio jednak Bogu
Ni to ne pise u Bbibliji nema nikakvih lica to ti je pagansko ucenje gde trijade bogova imaju tri licaI na kraju krajeva Jovan kaže Bog je duh
A kao svemoćno biće može da ima tri lica
Ne piše ni da je anđeo MihajloNi to ne pise u Bbibliji nema nikakvih lica to ti je pagansko ucenje gde trijade bogova imaju tri lica
14. И Реч постаде тело и усели се у нас пуно благодати и истине...Ovaploceni ne postoji u Bibliji.
to sto pise14. И Реч постаде тело и усели се у нас пуно благодати и истине...
Šta je onda ovo![]()
Eno ti cela tema pa pogledajNe piše ni da je anđeo Mihajlo
I tako možemo do sudnjeg dana.
Nikakav anđeo ti ne može dati večni život.
Ne kalkuliši Il veruješ u Boga Isusa bez kog nema večnog života Il u nekakvog jehovu koji se ništa ne pita.
bas mi zao sto nisi i neces nikada biti onaj koji moze videti a ja imam jedan nalogAj reši sa kojeg naloga ćeš pisati
Mrzi me da ti objašnjavamo šta je teofanija i da u ovom nije samo prosto to.to sto pise
Isus hristos i majka devica marijaA ko je Sudija?
U mnogim delovima Biblije, Jehova (Bog) se opisuje kao najviši i pravedni Sudija svih ljudi.Isus hristos i majka devica marija
U mnogim delovima Biblije, Jehova (Bog) se opisuje kao najviši i pravedni Sudija svih ljudi.
- „Jer Jehova je sudija naš, Jehova je zakonodavac naš, Jehova je kralj naš; on će nas spasti.” – Isaija 33:22
- „On će suditi svetu pravedno.“ – Psalam 96:13
Bog će na kraju vremena izvršiti konačni sud nad čovečanstvom (npr. Otkrivenje 20:11–13).
Isus Hrist kao postavljeni Sudija
Novi zavet otkriva da je Bog postavio Isusa Hrista za Sudiju živih i mrtvih.
- „Bog je odredio dan kad će pravedno suditi svetu po čoveku koga je postavio za to...“ – Dela apostolska 17:31
- „On je taj koji je od Boga određen da bude sudija živima i mrtvima.“ – Dela 10:42
Isus će na „dan suda“ doneti presudu na osnovu vere i dela ljudi (Matej 25:31–46).
To nije dokaz nego tvoje pogresno zakljucivanje
Па и једно је Председништво БиХ иако има три члана.To nije dokaz nego tvoje pogresno zakljucivanje
dokaze iz Biblije sam vec dala ovo je na primer dokaz
1 Timoteju 2;5
„Jer jedan je Bog i jedan posrednik između Boga i ljudi – čovek, Hrist Isus.“
hahha tebi je Bog predsednistvoПа и једно је Председништво БиХ иако има три члана.