Ako Bog ne postoji, a to je naučna činjenica, zašto verujete?

Iz Biblije:

I stade sunce i zaustavi se mjesec sve dok se nije narod osvetio neprijateljima svojim. Ne piše li to u knjizi Pravednika? I stade sunce nasred neba i nije se nagnulo k zapadu gotovo cio dan.

----

Stalo Sunce ili Zemlja prestala da se okreće??? :)

I treba u to verovati?
Ako čitaš bukvalno ti si u pravu.
Ali ovde pisac opisuje događaj iz naše perspektive. Ne govori o nebeskim telima, već o čudu koje je Bog učinio...na ovom drugom je fokus...

E vidiš sad šta se dešava?...očigledan primer gde ne razmišljaš svojom glavom, već tražiš naučni rad za banalnu stvar...a meni govoriš da mi religija otupljuje sposobnosti.

Da li ljuska kokošijeg jajeta nastaje igde osim u kokošci?

Trba li ovo neko da mi kaže da bih znao?
aj mi samo objasni kako on to ne razmislja svojom glavom? A neko ko slepo sledi religiju razmislja?

E vidiš sad šta se dešava?...očigledan primer gde ne razmišljaš svojom glavom, već tražiš naučni rad za banalnu stvar...a meni govoriš da mi religija otupljuje sposobnosti.
Da li ljuska kokošijeg jajeta nastaje igde osim u kokošci?
Trba li ovo neko da mi kaže da bih znao?
Sad praviš logičku grešku zamena teze.
Objašnjeno ti je da su jaja starija od kokoške, a sada bi da pričaš specifično o jajima koje ležu kokoške. ;)

kako god ti bilo, tamo ti nece biti do zahebancije....nego ces gledati kako da se spasis....a spasa nigdje nema.
Nisi ubedljiv...ne plašim se tvojih priča o pustinjskoj Baba Rogi.

Bog kaze o kaznama u Paklu:
40:71 kada sa okovima o vratu i lancima budu vučeni 72. po ključaloj vodi, a zatim u vatri prženi,
Šta mu je, što skačka ovako?
Odvalio sam ja i opasnije u Dumu, Soulslike naslovima i slično. :mrgreen:

Gde mi je to objašnjeno?
Kada ti je ukazano na dinosauruse.

Back