Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Tako je. Imamo mi nastavnicki kadar ovde!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FrojdSigmund:Pa evo, ako bas moram da ti dodatno objasnjavam. Recimo mozes se zapitati sa kim ces da stupis u seksualne odnose. Da li ces imati seks sa svojim muzem, sa komsijom, sa ocem, detetom ili nekim rodjakom. Sve to je moguce, ali isto tako moze da se dovede i u pitanje. Da li ti je sada jasnije?
Hellen:Шта му фали?
Па он фрло добро говорити српски, али не знати граматика!
Но, олакшавајућа околност је то што је Бечлија, само нека нас више не подучава српски....
Ko je spominjao moralne poruke? :shock:Hellen:Извин'те, ја сам мислила да је ово тема о ''грешном сексу'', и да бар овде не мора да буде моралних поука и наравоученија!![]()
Pa nastavnicki kadar vam je jadan......... kao i citavo skolstvo.Silent Bob:Tako je. Imamo mi nastavnicki kadar ovde!
Mislis, koliko sam napisao?livija:e dobro je da si ti doasho da se pohvalish svojim obrazovanjem.... a koliko si sveuqpno ti knjiga prochitao?![]()
Mislis ovako?Silent Bob:Nein. Frau Hellen ist verheiratet, und hat zwei kinder!
Pa to je prvi korak.livija:idi! najezhila sam se![]()
Znam ja jos nacina da se najezis.
Ma nije, opusti se. Sve je to prirodno.sve je vec zauzeto:pa zar nije sex gresan pre braka???
uh gresila sam!
i sve si te nachine objavio u tim knjigama koje nikako da prezentirash da mogu odmah da otrchim u knjizharu i da qpim....FrojdSigmund:Pa to je prvi korak.Znam ja jos nacina da se najezis.

Livija, ti kao da nisi cula za mene?!? Idi u bilo koju knjizaru i pitaj za Frojda.livija:i sve si te nachine objavio u tim knjigama koje nikako da prezentirash da mogu odmah da otrchim u knjizharu i da qpim....
eeee..... koji plagijat... sramota... ne umesh ni da lazhesh ko chovek neko ko tenkre.... pu shljamu....
)))))Ma kaze se "Flojde", a krivina je "kod Mostara".betmenov_prijatelj:frojde jesi video kako sam uleteo u krivinu?)))))
FrojdSigmund:Livija, ti kao da nisi cula za mene?!? Idi u bilo koju knjizaru i pitaj za Frojda.
PS: Ti kao da si se uzbudila.

znam kolega znamFrojdSigmund:Ma kaze se "Flojde", a krivina je "kod Mostara".![]()