- Poruka
- 18.738
Joya!:Koji los trip...
++++
sto ce ti plusevi..jel to istjerujesh djavle sa foruma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joya!:Koji los trip...
++++

pusti tu nadri psihologa.... ni ja nikom nisam rekla da si ti doktorbetmenov_prijatelj:ona je uvijek uzbudjena...curi joj ko krov starog sirotishta![]()

Mislis da se moje ima pise Freud?livija:pa jesi ti flojd ili frojd? btw... TVOJE ime se zapravo pishe freud.... tek da znash![]()
livija:pusti tu nadri psihologa.... ni ja nikom nisam rekla da si ti doktor![]()
Hellen, pogledaj na prethodnoj strani imas objasnjenje. Ako ti i dalje ne bude jasno slobodno me kontaktiraj pa cu ti jos jednom objasniti. Pozdrav!
Pa nastavnicki kadar vam je jadan......... kao i citavo skolstvo
Hellen, hajde jos jednom da se preslisamo.
Izmenjaj mi glagol trebati, po licima jednine i mnozine.
Mozda bi rekla: Ja sam trebalo da uratim? ili Ja sam trebao da uradim?
Vreme je da naucis da razlikujes bezlicni oblik izrazavanja, kao i to kada se koristi
Ali dobro, vidim da pratis stvari. I tebe ce cika Frojd da nagradi.
A sto se tice velicine... da li ti je ona toliko bitna? Da li bi i ti zelela da imas nesto veliko?

ne daj se floyde vishg shta nam ove zene rade
sve bi ja to na lomachu
Pa pisi Deda Mrazu, pa ako si bio dobar............. sve moze.betmenov_prijatelj:ja bi...SISU![]()

Gori vatraaaaa aaaa aaaaa, sad u namaaaaa aaaa aaaaabetmenov_prijatelj:selo moje vece od parizane daj se floyde vishg shta nam ove zene rade
sve bi ja to na lomachu
![]()

Joya!:Nije tacno.
Paranoja:ideja proganjanja, ideja velicine, ideja posmatranja. Najcesci oblik paranoje je ovaj zadnji, pa onda ide proganjanje, a i ideja velicine nije zanemarljiva.
Hajde da ne preskacemo. Da li si primio k znanju ove osnove o paranoji? Ako jesi idemo dalje. Ako ne, da ti jos jednom objasnim?

))