SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
 - 10.049

G. Neutral, 
Da li ste sigurni da u narodu nema animoziteta prema IV Božjoj zapovesti?
?

?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mozda neki subotarski prevod
G. Neutral,
?
To je KATOLIČKI PREVOD! Katolici su vrlo iskreni po pitanju subote, za razliku od Vas.
Recite mi da li znate zašto SAMO U SRPSKOM PREVODU (od svih prevoda na svetu) stoji reč "odmor" umesto subote (eng. sabbath)"?
?
na engleskom subota se pise saturday, ajd ti malo razmisli zasto pise sabbath
u vecini slucajeva sam siguran,
nama spocitavate o idolopoklonstvu, a vi od subote napraviste boga,
ono sto je za hriscana najbitnije je sledece
1. Љуби Господа Бога свога свим срцем својим, свом душом својом, свим умом својим и свом снагом својом.
2. Љуби ближњега свога као самога себе.
I kada čovek čita Božju reč, on se zapita koji je to dan? I njemu sveštenici šta kažu?
Kako čovek LJUBI Boga ako ne poštuje prvih IV Božjih zapovesti?
Vi poštujete Vašu ženu tako što je varate?
?
Da li je DUHOVNA PRELJUBA ako poštujete zakon koji je Sotona uspostavio, a zanemarite zakon koji je JAHVE uspostavio?
?
koje je zakone sotona uspostavio AMAN
Da li je DUHOVNA PRELJUBA kada ljudi krše prvih IV zapovesti?
?

Ne piše da je kršio rabinske zapovesti nego subotu. A znaš zašto? Zato što nas je oslobodio držanja subote.
Bezakonici smo i ovako i onako. Predlažem da budemo pokajani.Pa posto niko nemoze ispuniti zakon, da li ti predlazes da budemo bezakonici?
Rodovi?Naveo si pokajanje. Sta je pokajanje i kakve plodove ono donosi.
Sta je Jovan propovedao: "PORODI ASPIDINI! ko vam kaza da bezite od gneva koji dolazi?
RODITE DAKLE RODOVE DOSTOJNE POKAJANJA, A NE GOVORITE U SEBI; OCA IMAMO AVRAMA..." Luka 3,7.8.
Jovan je pozivao na pokajanje koje je zahtevalo promenu zivota, a ne farisejsku, spoljnu poboznost.
On je zahtevao da oni koji se pokaju RODE RODEOVE DOSTOJNE POKAJANJA, a ti rodovi su zivot u skladu sa Bozjim zakonom.
Secas se staje i Isus rekao: "Nece svaki koji mi govori Gospoda! Gospode! uci u carstvo nebesko, no koji cini po volji Oca mojega koji je na nebesima.
Po rodovima njihovim poznacete ih." Matej 7,15.16.
to je SEDMI dan covece
uzmi bilo koji prevod i vidi da li u stvaranju pise subota.
postuj ti subotu koliko oces, ali ne budi tvrdoglav.
jesi li uzeo srpski pravoslavni crkveni kalendar da vidis - nisi /samo trapaciras bez veze ko muva bez glave/
Ne da budem bezakonik nego da ne budem legalista. To je ubeđenje apostola Pavla:Emanuilo brate, ako ti na osnovu svega sto smo samo ovde izneli i dalje verujes da te je Hristos oslobodio poslusnosti Bozjoj volji, da budes bezakonik i zbog toga ne treba da praznujes subotu, uredu,neka to za tebe bude tako. Mi to tvoje ubedjenje ne otimamo od tebe.
Ja zaista odavno nisam video kalendar Pravoslavne crkve, ali imam ih nekoliko koji su stari vise od 50 godina, pa u svima njima pise da je SUBOTA SEDMI DAN.
Ako ste to u medjuvremenu promenili, moze li neko da nam objasni, kako, kada, ko i gde je to promenio?
	Lično i ne pokušavam da vam nešto dokažem jer ako vam Sveti Duh ne dokaže i ne ubedi vas, onda niko neće. Ja ovde postujem zbog ljudi koji još nisu zastranili a ne mogu da prelome, pa da se ne sablazne čitajući subotarske doskočice.Zato draga moja braco pravolsavci, koje ja iskreno volim, i mnogo sam vam kao braci zahvalan na trudu, vremenu i zrtvi i shvatam da vi iskreno kao hriscani zelite da nam pomognete, ali metod i materijal koji nam podnosite kao dokaz, odlucno nas vodi odbojnosti takvim nastojanjima, zato sto to sto vi dajete kao dokaze, za nas nisu nikakvi dokazi.
Da li je čovek kriv pred Bogom kada SVESNO KRŠI neku Božju zapovest?
Da li je čovek kriv pred Bogom kada SVESNO KRŠI neku Božju zapovest?