Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Čemu ovakva umobolna razmišljanja.Ko to može da me natera da rodim? Samo JA sama i to koliko hoću i kad hoću.Pozdravljam pravo slobode žene da odluči SAMA. Dobro je da se abortus može izvesti legalno u zdravstvenim ustanovama i od strane stručnih lica.Dakle, tako urađen abortus ima manje posledice po zdravlje žene.Mislim da su današnje devojčice dobro obaveštene o svemu pa i o zaštiti od neželjene trudnoće. Nego,da kažem: postoji jedna mađarska izreka "mikor felal, ese megal" što znači,kada mu se digne,pamet mu stane.Nadam se da ste razumele ovu izreku.Nemate kud sem da raširite noge.Muškarce uglavnom u tom momentu ne zanima da li koristite nekakvu zaštitu ili brojite plodne i neplodne dane.Prema tome ko može da mi zabrani da ispravljam ZAJEDNIČKE greške????? Rekoh deca se rađaju iz ljubavi a ne iz pukog seksa![]()
Daco...gospodjica je samo bila sarkasticna i pravila je parodiju od odgovora ljudi koji to trube na ovoj temi,nije ona mislila to shto je napisala,vec je karikirala...mislim da se trebash odazvati na ovo..
.... znaci ti nisi pacenica zato sto si od 5 dece odlucila da rodis 3... ja mislim da samo pacenici mogu da zrtvuju druge da bi ocuvali verovanje u sopstvenu savrsenost