T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
@ Raisa (ako me ne otera u *****
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tetramegatron
stvarno si odvratan. I secam te se otvorio si negde slicnu temu,pa su te banovali.Ti se navodno zalazes za neku kvazi pravdu,a ponashas se iskljucivo, gotovo nasilnicki raspolozen prema suprotnom taboru,silish svoje misljenje od kojeg pravish diktaturu,zaslepljen si jednim nachinom razmisljanja gotovo da podsecas na nekog zaludelog fanatichnog dzihadistu samo je tematika drugachija. i time pokazujes da si,ne samo iskljuciv, ogranicen, navodno olicavas ''borbu sa ljude'' ali odbijash osnovno shto zivot sadrzi-slobodan izbor,svidelo ti se to ili ne. { istu slobodu izbora ima i osoba koja ne mora da kupi hleb u pekari,a kupi, decko koji odluci da oduzme svoj zivot, a nije morao itd }
@tema
Razloga za abortus ima onoliko koliko ima zena na svetu....Neki su incest, preveliko siromashtvo { uzmimo neku zenu iz geta u Brazilu,ili u Africi } i trenutna nemogucnost da se tom detetu pruzi normalan zivot,jer majka ne moze ni sebe da udzrzava,da bi prezivela,kamoli dete...I sad ce se naci uvek neko pametan i zajedljivo reci '' pa shta je onda i zatrudnela kad je to znala ''. Ljudi nisu roboti,znate. Nije sve tako lepo kao ovde na forumu gde su svi blagodareni da imaju odgovore na sva pitanja,gde svi pametujemo i odmah uvek znamo shta treba da se uradi i ko je gde u zivotu pogresio i gde ce ti ljudi, svi onako,shirokih shvatanja, empatichni i pametni do mojega davati uputsva za upotrebu sopstvenog zivota..A pitam se ako to sve znamo,shto su onda tako polurane teme 'Rupa'' , i one o osveti,besu,ljubomori,......Zivot je nepredvidiv. I treba imati razumevanja za tu nepredvidivost. Desi se da devojka od 17 zatrudni. I.shta sad? ocete je na kolac sad nabiti,kad kako je nije sramota,nije znala apsolutno sve kao i vi,savrshene odgovore? Ajde da vi idete u radnju pa da vas upuca neki manijak,i da iskrvarite na smrt,pa cemo mi otvoriti sutra temu na konto toga koliko ste glupi shto ste se nashli u toj radnji kad zaboga,trebali ste da znate da radnja radi do 19,a ne u 19:04,te da nisto toliko glupi i nesmotreni bili i da ste doshli u sedam,a ne cetiri minuta kasnije,ne bi dobili metak u celo. Ovako je vasha krivica.Mislim,znate one stare stvari da joj pokazete, kako su se zvale,ljudskost znate,saosecanje,empatija prema drugom nepoznatom bicu i sposobnost da budesh ljudsko bice, i da ne stanesh ispred njega sa'' nja nja nja trebala si da znash nja nja nja vidish kako sam ja pametna i sve to znam nja nja nja zato ja necu zavrshiti u takvom sranju kao ti nja nja nja nasladjujem se hihihihi kako si sad sjebala zivot drago mi je shto nisam ti hihihihihi '' a sve pod maskom '' ali ja tebe saaaaaaaaavetujem''Ljudi isto tako osudjuju i narkomane '' trebao si da znash ko ti je kriv'' jer je uvek je lakse biti besednik nad necijim zivotom posebno ako ima neke ''krupne greshke''
sta reci vise kada je devojcica, tada vec sa 15 godina, on 19 abortirala za dve godine veze, cetiri puta
Pitanje abortus da ili ne?! Ako ‚‚da‚‚ zašto, ako ‚‚ne‚‚ opet zašto? U kojim slučajevima je opravdan a u kojim ne.....
Problemi nakon njega,iskustva,psihički uticaj na ženu pri odluci.....
Čula sam da se u Srbiji izvrši oko 220.000 abortusa.....pa to je jedan veći grad!
Molim vas da spamove smanjite na najmanju moguću meru.
Hvala
Tema je 100% bila ali da ne kopam sad....
Bio bih sretan kada bi u Srbiji zakonodavac dozvolio,a javnost opravdaval abortus u samo dva slučaja:
-kada su u pitanju medicinski razlozi,
-kada je dete začeto činom silovanja
Žene trebaju da imaju mogućnost izbora?
Neka njihov izbor bude kada ,sa kim,i kako će da imaju seks.
Da je sreće i pameti,srpske žene bi maštale da rode četvoro,petoro dece.
Bila bi to sreća za njih,i njihove muškarce,kao i za njihovu državu.
U svojoj okolini primećujete muškarce koji svojim ponašanjem pokazuju da ni najmanje ne zaslužuju decu,iako ih imaju?
To ne znači da ta deca ne zaslužuju da žive.
Dok su srpske majke rađale decu,niko od dušmana nije mogao da nam otme državu,čak i kad nam ubije trećinu stanovništva.
Ko nije rodoljub emotivac,neka bude rodoljub praktičar.Može nam biti bolje tek kad budemo imali snažniju državu,a državu čine ljudi.
Oni koji abortus pravdaju nekim materijalnim razlozima (mnogo je takvih) potpuno greše,da ne kažem da ih treba prezirati ....ili, žaliti.
Neka pomisle da li bi svet bio bolji,ili bi oni bili uskraćeni,emotivno siromašniji, da je majka nekog bića koje njima veoma znači(sestra,brat,momak,devojka) odlučila da to dete abortira,nije važno iz kojih razloga koji se smatraju "opravdanim".
U Srbiji se godišnje obavi 220000 hiljada abortusa?
Pa,to je divno!....za one koji nam osvojiše i oteše državu,sa k.urcom,d' izvinete.
Navodiš uprvo besmislene razloge,materijalne.
Naravno da ih treba rađati zato što ih voliš,ovde je pitanje zašto ih treba ubijati,a ti ,indirektno, kažeš da ih treba ubiti zato što neće imati ovo-ono,ili zato što ćeš morati da se žrtvuješ.Znam puno primera gde su deca u teškoj sirotinji odrasla u divne i uspešne ljude.
I moji su bili siromašni,kupovali mi dva broja veću obuću da se ne bi desilo da mi omanja,a da nisam stigao da je poderem,itd,bilo je i dana kad smo bili na ivici gladi,ali sve to prođe,i ja sam srećan što nisam na svetu sam,i što nisu samo mene rodili.
Država,to smo mi,kad govorim o državi govorim o nama,ne pričam o vojsci,ni o ratu,već o tome što svi prizivamo-boljem životu-niko nam neće to dati,sami to trebamo stvoriti.Ko će to da stvori,i sa kim?
Pa ja znam shta govorim,ti slobodno misli shta hoces
ako ti je toliko je.ebno cudno shto sam takva prema ljudima,i imam takav stav-to je jer sam takva osoba.
Vi ste ti koji niste tolerantni-koji osudjujete i napadarte ljude o kojima nishta ne znate,koji ste puni rechi osude i vredjanja,a valjda,ako ste iole neki normalni vernici znate da se nikad ne baca prvi kamen,cak ni prema '' najgorim ljudima.''
josh ce ispasti da,zato shto ne napadam i ne osudjujem ljude koji naprave greshke,ti mislis da ja moram biti jedna od njih jel
ako hoces da me upzonash evo,nudim se da idem zajendo sa tobom do gienkologa da me pregleda i da izvadi test da nisam nika bila trudna pa cu ti lepo poshtom poslotai
neverovatno je koliko ste plitki i glupi ljudi.
Meni je mnogo zao shto su me roditelji do malena tako uchili.
1. Dete koje je zaceto silovanjem je u startu nezeljeno
2. Gledala sma pre neko vece emisiju o bracnom paru, patuljcima. Imaju cetvoro dece, troje normalne visine i jedno dete je kepec, kao i oni. Pri tome taj kepec je brat blizanac drugom decku.
Deca koja su normalne visine su izjavila da povremeno zele da su njihovi roditelji normalne visine, a onaj patuljak..........pa, mozes misliti kako je njemu? Mislis da je on srecan sto je rodjen takav, mislis da se nije zapitao zasto je bas njemu palo da bude kepec? Zeli da igra fudbal- ne moze, zeli ono ili ovo i ne moze........
takvi roditelji su za osudu, jer su oni znali da oboje nose lose gene i znali su da mogu dobiti dete patuljka (sto se i dogodilo) kome je od rodjenja unisten zivot.
bravo
bravo
Abortus je neka vrsta ubistva.. Odnosno jeste ubistvo i crkva to ne podrzava...
ALi opet treba da gledamo i sa neke druge strane..
Sta ako je neka maloletna pa zatrudni a ne zeli dete u tom trenutku ili ako zena zatrudni a ima vec petoro dece i jedva sastavlja kraj sa krajem... Ima mnogo slucajeva.. Iskreno, u vecini slucajeva ne podrzavam abortus jer to nosi trajne posledice, probleme i ostale stvari...
Ali opet, ne daj Boze da se meni desi da zakacim, sad u ovom trenutku ja ne bih rodila to dete.. JEr bih unistila svoj zivot... I po cenu da posle mozda ne mogu da imam dece, abortirala bih.. JEste da imam cvrst karakter i ne bih kukala i ostalo.. ALi opet nzm kako bih se osecala posle toga.. JEr gledano sa psiholoske strane, uvek bih se secala toga...
Keva mi je pricala da je to strasno.. Kako se posle osecas...
....3X bravo
...@1976! kako bi se osecao da naletis na neku koja ne deli tvoje misljenje, kao vaznija joj je karijera, linija, nema uslova, sta god i odluci da abortira
Pa upravo o tome i jeste rec, gde su ti roditelji, sta su oni tada mislili, i sta je on kao muskarac, neko ko je trebao da misli jer ne samo da je stariji, manje vise zreliji, punoletan?
e o tome se radi
da li je abortus u tom slucaju opravdan?
NE!!!!!
zato što neko treba da nauči da koristi kontracepciju protiv neželjene trudnoće
to što neko nije to naučio, ne opravdava puno abortusa koje uradi za kratko vreme
ne može ni kontracepcija tako često da zakazuje ako se koristi kako treba
uh bre kako to da zaboravim...pa mislim otice dobija strije..zaboga znas sta je to u odnosu na jedan ljudski zivot...mlogo bitnije kakvo ce ona dupe da ima
Pitanje abortus da ili ne?! Ako ‚‚da‚‚ zašto, ako ‚‚ne‚‚ opet zašto? U kojim slučajevima je opravdan a u kojim ne.....
Problemi nakon njega,iskustva,psihički uticaj na ženu pri odluci.....
Čula sam da se u Srbiji izvrši oko 220.000 abortusa.....pa to je jedan veći grad!
Molim vas da spamove smanjite na najmanju moguću meru.
Hvala
Tema je 100% bila ali da ne kopam sad....