Da li ce moci da se posle nove godine produzi akcija "milion sms-ova"? Naime od proslog decembra redovno mesecno uplatim po 200din i fakticki imam neogranicen broj poruka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nama treba cetvrti operater
Prevara ili ne, ja sam odjavio postpejd VIP jer mi je stigao nenormalan racun za internet koji nisam napravio. Sto se tice mreze i kvaliteta interneta stvarno nemam zamerki, radi besprekorno. Sada koristim Telenor paket 200 prenesi. Mreza je ok, signal ok ali internet je katastrofa. Ni blizu VIP-a.
Prevara ili ne, ja sam odjavio postpejd VIP jer mi je stigao nenormalan racun za internet koji nisam napravio. Sto se tice mreze i kvaliteta interneta stvarno nemam zamerki, radi besprekorno. Sada koristim Telenor paket 200 prenesi. Mreza je ok, signal ok ali internet je katastrofa. Ni blizu VIP-a.
Oooo, Jerotije, zar i ti?! Ostadoh samo ja na Vipu.
Reko' ja za racun, ali niko nece da slusa. A zajebo se Telenor za taj KLIK, nije im to trebalo, preopteretili su mrezu nacisto.
Oooo, Jerotije, zar i ti?! Ostadoh samo ja na Vipu.
Reko' ja za racun, ali niko nece da slusa. A zajebo se Telenor za taj KLIK, nije im to trebalo, preopteretili su mrezu nacisto.
Nisi sama, i ja sam u Vipu jer me mrzi da raskinem ugovor, znam da ce me nekoliko puta setati do pošte sa uplatnicama kao Karići 90tih![]()
Daj Boze!stize uskoro, mislim za godinu dana i cetvrti operater..
Najveci protivnici Vipa koriste njihovu mrezu. C,c, c... E, jadni mi.Nisi sama, i ja sam u Vipu jer me mrzi da raskinem ugovor, znam da ce me nekoliko puta setati do pošte sa uplatnicama kao Karići 90tih
Koji tel imas?Postpaid sam korinik VIP-a,da li neko zna da li mi se kredit raste ako sam konektovan na internet,a u tom trenutku ga ne koristim.Ili moram u podesavanju svaki put kad završim sa netom da se diskonektujem?
posle svega ladno ces da im se vratis?!Ja sam reklamirao i odjavio račun koji je bio abnormalan od ćak 28.500 din za koji kažu da je zbog interneta. Koristim Nokia 5610 i mislim da nema logike da napravim toliki račun s obzirom da nemogu sa ovakvim telefonom da skidam ni nuziku niti filmove. Možda i može a da ja to neznam a telefon je isključivo i uvek samo kod mene.
Nisam dobio odgovor na reklamaciju mada se nadam da će da istu uvaže i da opet uzmem njihov postpejd broj kojeg svi znaju ai sa mrežom i internetom sam bio i više nego zadovoljan
Ne budi tako siguran. U Srbiji su greske obicno namerne.Ovo mora da se potkrala neka greska.......
Ne budi tako siguran. U Srbiji su greske obicno namerne.
Ja sam reklamirao i odjavio račun koji je bio abnormalan od ćak 28.500 din za koji kažu da je zbog interneta. Koristim Nokia 5610 i mislim da nema logike da napravim toliki račun s obzirom da nemogu sa ovakvim telefonom da skidam ni nuziku niti filmove. Možda i može a da ja to neznam a telefon je isključivo i uvek samo kod mene.
Nisam dobio odgovor na reklamaciju mada se nadam da će da istu uvaže i da opet uzmem njihov postpejd broj kojeg svi znaju ai sa mrežom i internetom sam bio i više nego zadovoljan
Dali će ići na doboš ili ne nama korisnicima je nebitno.
Bitno je da je signal dobar, da je povoljno i da ne drpaju.
U mom slučaju je prvo dvoje ok dok ćemo za ovo treće još da vidimo.
Pošteno Đinđić xexexe
Platićeš sigurno, možda ti izadju u susret sa načinom plaćanja ali svaku paru ima da ti uzmuI budi srecan da ti ne posalju na vrata svoju ekipu uterivača dugova
![]()
To sa uterivačima bi bilo najbolje