A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Pogledaj kakve kofe nudi mts i videćeš da je vip cool

Da, ali zato 8.000. :zper:

Ugovor 100 %. O čemu si mislio kad si ga potpisivao. Za to bi te "klepili" svi operateri što je i normalno. Šta misliš da oni dele telefone zato sto si dobar čovek ?
Sledeči put nemoj da si alav kad vidiš dobar telefon, auto.... Sve što ti izgleda povoljno je ustvari nepovoljno. To za ugovore, promocije, telefone....pa to je pre nego što su ponudili na tržištu smišljao stručan tim.

Pozdrav
Ugovor sa djavolom. Sad mi reci... Da sam znala tad, ali sta vredi coravoj kvocki drobiti... :dash:

Ugovor sa djavolom
Kako to vazi za mob operatore isto ti je i sa bankama za kredite i sl. Nikakvi ugovori, nista od obaveza i kada ti "pukne" oteras ih u p.m.
Meni u VIP-u nije puklo. Sto sam trazio to sam i dobio, sto su obecali to su i ispunili. Nemam ugovor ali imam postpejd i zadovoljan sam signalom i nisam primetio da me za nesto krajcuju.
Ugovori, telefoni, osmeh na licu, avioni, kamioni.....to kod mene ne pali. Ako bi se danas ukazao neko bolji i jeftiniji momentalno bi ih odjebao.

Pozdrav

kada pricamo o dostupnosti i jacini signala, nemojmo gledati ako zivis u gradu ) i sada tu kao ima uvek dobar signal :dontunderstand:.. Signal se gleda kada krenes negde van naselja gde nema kuca i ljudi, pa ti je tu telefon najpotrebniji. Sta kada ja krenem uz Gradac na kampovanje, a ono vec kod penzionera gubi se nesto Mts signal, o telenoru da ne pricam on ne pipa.. Sta vredi onda mob???

Cuo sam da vip ima signal i na Mesecu, samo sto to jos niko nije bio u mogucnosti da ispita. :whistling:

Sta kada ja krenem uz Gradac na kampovanje, a ono vec kod penzionera gubi se nesto Mts signal, o telenoru da ne pricam on ne pipa.. Sta vredi onda mob???

Valjevac, toga cemo se secati kad se izgrade bazne stanice. :lol:
Kod brane Stubo - Rovni (za neupucene 13 km van Va), samo mts sljaka. A ja tu provedem npr. 6 sati danas. I ja sve vreme nedostupna. A prijatelji i familija skidaju zvezde s neba trazeci me... A meni coool. :lol:

Kod brane Stubo - Rovni (za neupucene 13 km van Va), samo mts sljaka. A ja tu provedem npr. 6 sati danas. I ja sve vreme nedostupna. A prijatelji i familija skidaju zvezde s neba trazeci me... A meni coool. :lol:

He he, zanimljivo.. :mrgreen:
Nego, sta ti radis 6 sati gore kod brane :per:

Salim se ja malo, sta ces takva je situacija sa signalom, nadam se da ce biti sve bolji i bolji... :bye:

Ja imam paket 900 i uz to mi daju free 900 mb interneta. Radi odlicno a kada mi kuci zabaguje net, spojim telefon sa PC-jem i koristim VIP.

Da! Ali, opet Norvežani net daju maltene uz svaki paket. :zper:

ali ako dodje do promena begam u Telenor.

Ako se to desi, ode Vipu i poslednja nada. :lol:
( U stvari, ostaću im ja još neko vreme zbog ugovora )

Ja imam paket 900 i uz to mi daju free 900 mb interneta. Radi odlicno a kada mi kuci zabaguje net, spojim telefon sa PC-jem i koristim VIP.

Kako free 900 Mb sinovce, znas li ti sta ti je besplatno? Prvo velicina 900 Mb ti je da pogledas par klipova na youtubu u hd rezoluciji i da nekoliko puta otvoris krstaricu i dovidjenja... A termin besplatno je cista marketinska psiholoska caka za naivnei kod nas ne postoji nista takvo, koji sine besplatni minuti i poruke i slicna sranja, pa ko je tu lud, pa ti to sve placas i zna se po kojoj ceni je kada se podeli. Imas predplatu mesecnu i zna se kolika je.

Poslednja izmena od moderatora:

Ja u centru Beograda, na Dorcolu imam očajno loš signal mt:s-a...O čemu onda da govorimo?

Ja do sada nikada nisam imao problema sa VIP mrezom isreno vam mogu reci d ono sto oni daju necete dobiti kod nikoga, ajde nek neko kaze sta je dobio gratis od Telenora nikada nista, samo deru kozu sa njihovim cenama zaro sam i koriscenje Telenor-a ogranicio na puko primanje poziva jer mi je broj bitan a za sve ostalo koristim VIP. Uplatim 500din dobijem 1000din, hajde nek neko kaze jer njemu ikada Telenor poklonio 500din? Morate imati obzira da su jos uvek relativno mladi provajderi sto se tice pokrivenosti signalom i ne mogu tenutno imati taj novo kao MTS koji je tu vec 12-tak godina. Sto se tice post-paid to nikada ni na jednoj mrezi necu koristiti jer mi se to ne svidja, kad mi ponestane kredita ja ubacim i ne mogu da odem u minus svojom ili krivicom provajdera!:super:

Malopre me zove drugar, poludeli jer im u firmi svima uredno dolaze racuni na po 25.000 dinara :p

Vip ih odvaljuje na potpisan dvogodisnji ugovor. Pita kako da raskinu ugovor, reko ima da plate sve pretplate u naredne 2 godine i ko zna kakve jos skrivene zahebancije :mrgreen:

Pa vi potpisujte ugovor sa vipom :whistling:

Ja do sada nikada nisam imao problema sa VIP mrezom isreno vam mogu reci d ono sto oni daju necete dobiti kod nikoga, ajde nek neko kaze sta je dobio gratis od Telenora nikada nista, samo deru kozu sa njihovim cenama zaro sam i koriscenje Telenor-a ogranicio na puko primanje poziva jer mi je broj bitan a za sve ostalo koristim VIP. Uplatim 500din dobijem 1000din, hajde nek neko kaze jer njemu ikada Telenor poklonio 500din? Morate imati obzira da su jos uvek relativno mladi provajderi sto se tice pokrivenosti signalom i ne mogu tenutno imati taj novo kao MTS koji je tu vec 12-tak godina. Sto se tice post-paid to nikada ni na jednoj mrezi necu koristiti jer mi se to ne svidja, kad mi ponestane kredita ja ubacim i ne mogu da odem u minus svojom ili krivicom provajdera!:super:

U potpunosti se slazem sa tobom

Malopre me zove drugar, poludeli jer im u firmi svima uredno dolaze racuni na po 25.000 dinara :p

Vip ih odvaljuje na potpisan dvogodisnji ugovor. Pita kako da raskinu ugovor, reko ima da plate sve pretplate u naredne 2 godine i ko zna kakve jos skrivene zahebancije :mrgreen:

Pa vi potpisujte ugovor sa vipom :whistling:

Da li je Vas neko terao da potpisujete. Obicno prvo procitas SVE sto je u ugovoru napisano pa cak i sitna slova na kraju (posto su obicno tamo) i tek onda potpisujes da si saglasan sa uslovima iz ugovora. Kasnije kad bobijes racun a ne odgovara ti onda pravac kod pravnika na savet ako ti kaze da to pise ugovoru onda je samo tvoj problem i niko ti apsolutno nije kriv. Mogao si da stavis sliku od ugovora da vidimo o cemu se radi. Mozda si u pravu a mozda i nisi

Back