A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Nova prepaid promocija
Javi se, uvecaj kredit!
ixz0wp.jpg

http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/promocije/javi-se-uvecaj-kredit.1062.html
U Vip prepaidu svaki minut dolaznog poziva iz druge nacionalne mreže uvećava tvoj kredit za 10 dinara! Dopuni se nedeljno sa 200 dinara ili više, primi poziv i pusti da ti kredit raste iz minuta u minut.

Novi proizvod iz Vipa!

Zagarantovan signal u celom Beogradu,
Nema pucanja veze u toku razgovora i defloracije glasa,
Internet može 3G
Uvek ćete biti dostupni!
Povoljne cene interneta kao u telekomu!
Povoljne cene minuta kao u Telekomu!
Konačno je stigao Vip Mobile posle nekoliko godina mukotrpnog laganja korisnika putem reklama i korisničkih službi!

Želeo bih da okupim sve VIP-ove "zadovoljne" klijente ovde i da uputimo jedni druge u probleme vezane za istog operatera, kao i u resavanje istih.. Prvo UPOZORENJE svima je da odmah nakon što postanete njihov klijent (mada sada svima savetujem da to ni ne činite) odmah isključite govornu poštu (sekretaricu) jer je ona uključena bez vašeg odobrenja i tu vam u startu nepropisno uzimaju pare (niste čak ni upoznati sa svim "pogodnostima" vašeg poaketa,ali za njih). Zbog sve većeg nezadovoljstva klijenata uvedeno je kažnjavanje onih koji hoće da istupe pre isteka ugovora (pravilo donešeno u junu 2010 pa ti vidi). Molim Vas sve da se odazovete mome pozivu i da pomognete ljudima jer se ova praksa eksperimentisanja u otimanju para počinje pojačavati..

Samim time sto su virtualni operater u Srbiji sve je jasno :)
I sto potenciraju ugovore na 2 godine za svaku sitnicu je jasno da im je u interesu samo otimanje para od građana. Vip - dva ništa za nešto... To je njihova parola poslovanja.
Ja kad kasnim 3 dana sa plaćanjem računa - oni mi iseku telefon kako bi mi naplatili ponovno uključenje 150 dinara.
Kada se sve sagleda, shvatite da su najobičniji šibicari :)

Back