- Poruka
- 25.744
Da li je vama ova mreža korisna ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi. Instagram možeš da iskoristiš za promociju i reklame ako imaš neki svoj biznis ili ako imaš nekakav talenat ili veštine koji bi mogao da podeliš sa širom populacijom. Po meni je ovo ispravna upotreba društvenih platformi.Da li je vama ova mreža korisna ili ne?
Da li je vama ova mreža korisna ili ne?
Potpuno se slazem.Zavisi. Instagram možeš da iskoristiš za promociju i reklame ako imaš neki svoj biznis ili ako imaš nekakav talenat ili veštine koji bi mogao da podeliš sa širom populacijom. Po meni je ovo ispravna upotreba društvenih platformi.
Sa društvenog aspekta je (meni) beskorisna. Otvoriš aplikaciju i nakon pet minuta shvatiš da si potrošio 3 sata života na skrolovanje reels-a. E sad, ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima u životima tvojih prijatelja ili rodbine koji kače storije, onda bi ti instagram bio od koristi.
Po meni je instagram gubljenje vremena, ali svakako nije gora mreža od TikToka ili Tvitera.
a gde i kako se to radi ?Zavisi šta i koga pratiš na instagramu. Kako nemamo slobodu u medijima, instagram je prilika da pogledaš i pročitaš sve ono što nećeš naći ni u jednom od trenutnih medija.
Praćenjem profila koji te interusuju mada instagram prikazuje objave i profila koje ne pratiš ali ih smatra relevantim po broju pratilaca..Tvoje je da izabereš šta ćeš pratiti i čitati.a gde i kako se to radi ?
Praćenjem profila koji te interusuju mada instagram prikazuje obajve i profila koje ne pratiš ali ih smatra relevantim po broju pratilaca..Tvoje je da izabereš šta ćeš pratiti i čitati.
Sam biraš prema sadržaju objava. Ja imam samo ljude koje lično poznajem u dozvoljenim pratiocima. Javne profile može da prati ko hoće, moj je privatni, tako da ja biram čiji zahtev ću prihvatiti.Znaci ko na twittery (X) moras da znas koga pratis, inace dzaba.
Naucicu ja i to![]()