Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.483
Pa hajde, dokumentuj nam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam u dilemi...Obradio sam ovu temu od samog pocetka i sto vise citam, manje mi je jasno (zanemarujem prepucavanja, tu mi je sve jasno). Elem, bicu konkretan. Dugo sam prepaid u mts-u, planiram da, pa najvise zbog kupovine telefona, predjem na drugu mrezu. Uzeo bih HTC Wildfire, ne koristim telefon preterano pa ako bih uzeo VIP ili Telenor (Telekom nije u kombinaciji...) cene samog telefona su skoro identicne. S obzirom da, kao sto rekoh, ne razgovaram preterano, a opet, sa druge strane, voleo bih da imam ljudski fon koji poseduje recimo i wi-fi i gps, i ostale sitnice, a pritom sam i ljubitelj HTC-a, ne planiram ni da uzmem skuplji paket (dva najjeftinija dolaze u obzir ili u jednoj ili u drugoj mrezi). Pa sad vi meni recite: Sta da izaberem? Cinjenica je da sada ne mogu da kupim fon u radnji po aktuelnoj ceni a svakako vise necu da cekam jer vec dugo odlazem (do duse, preko 200evra svakako ne bih dao). Voleo bih da dobijem konkretne odgovore jer sam zaista u dilemi, a ovih dana planiram da presecem, nadam se lakse uz vasu pomoc.Hvala!
Ne budi lud. Ovde se dosta ljudi zajebalo uzimajuci telefon na dve godine, bile nam gladne oci, a sad otresamo usima.Bas sam u dilemi...Obradio sam ovu temu od samog pocetka i sto vise citam, manje mi je jasno (zanemarujem prepucavanja, tu mi je sve jasno). Elem, bicu konkretan. Dugo sam prepaid u mts-u, planiram da, pa najvise zbog kupovine telefona, predjem na drugu mrezu. Uzeo bih HTC Wildfire, ne koristim telefon preterano pa ako bih uzeo VIP ili Telenor (Telekom nije u kombinaciji...) cene samog telefona su skoro identicne. S obzirom da, kao sto rekoh, ne razgovaram preterano, a opet, sa druge strane, voleo bih da imam ljudski fon koji poseduje recimo i wi-fi i gps, i ostale sitnice, a pritom sam i ljubitelj HTC-a, ne planiram ni da uzmem skuplji paket (dva najjeftinija dolaze u obzir ili u jednoj ili u drugoj mrezi). Pa sad vi meni recite: Sta da izaberem? Cinjenica je da sada ne mogu da kupim fon u radnji po aktuelnoj ceni a svakako vise necu da cekam jer vec dugo odlazem (do duse, preko 200evra svakako ne bih dao). Voleo bih da dobijem konkretne odgovore jer sam zaista u dilemi, a ovih dana planiram da presecem, nadam se lakse uz vasu pomoc.Hvala!
Da, skroz si u pravu. A jos mi danas naleteo Samsung I8000 Omnia za 200e, stara 2 meseca. Verovatno cu da se odlucim za nju, samo da proverim kako sljaka. Hvala!
interesuje me vashe iskustvo sa vip paketom i romingom.
meni je ova mreza obrachunala 3 minuta razgovora na podruchiju makedonija sa 8 sms poruka na 4.500 dinara !!!!!!!
pod izgovorom da sam koristila 4 razlichite mreze
2 makedonske i 2 albanske
i da su mi zbog toga tako tarifirali
prve nedelje sam dobila izveshtaj da mi je rachun 1 700 din, pa 3 800 pa 4500!!!
jer navodno do njih ne stignu odmah informacije.
ali pobogu za 3 min razgovora 4500?!?!
moja ikada najveca napravljena greshka je ugovor sa vipom!!
zaista ne znam po kom kriterijumu oni obrachunavaju razgovore.
Ha, ha! Mora da imas neku kantu od telefona pa te sad nervira moja kupovina "skupog" telefona... Nemoj tako, opusteno...TEBI nema pomoci...
Najsladji su mi ovi sto kupuju telefon za SVE osim za razgovor![]()
Mreža mi nije bitna, igraću ionako samo igrice na njemu jer ću biti nedostupan sa full dometom![]()
Užas, lepo ja kažem, u srbiji gladne ochi pa onda vip i može da uvaljuje karu potrošačima. Aj malo poslovne politike kao u susednoj hrvatskoj da vidim. Ali ne, Vip Srbija smatra Srbe gladnom stokom pa ih tako i tretira. Na štapu šargarepa (skup mobilni) i prazna obećanja.