A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Ja rekoh da su u nečemu povoljniji a negde i nisu. Nisam gledao sajt ali pretpostavljam da je tih Telenorovih 200 min za sve mreže i da posle toga nema ni za svoju mrežu. A taj paket "prenesi" je samo navlaka. Pa jel si uzeo postpejd da pričaš ili da ćuvaš minute kao pare u banci. Kao, ovog meseca ćeš da štediš a sledećeg "da mu ga daš" po priči za sve pare.

E moj kume, ne vredi da otvaraš više nickova i hvališ Telenor, ne pomažu kožne gaće. Znam puuuno više ljudi u VIP mreži nego u Telenoru a ako se nešto promeni prelazim i ja u Telenor.

Telekom nebih komentarisao. O njima sve najgore.....

Ko hoće poruke + razgovor, Telenor.
Ko želi razgovor i razgovor, VIP.
Ko želi da se sjebe načisto, Telekom.
Samo, ne uzimajte telefon, moja alarmantna preporuka!

E moj kume, ne vredi da otvaraš više nickova i hvališ Telenor, ne pomažu kožne gaće. Znam puuuno više ljudi u VIP mreži nego u Telenoru a ako se nešto promeni prelazim i ja u Telenor.

Telekom nebih komentarisao. O njima sve najgore.....

Jerotije jel ovo meni upuceno? :dash:

Ja ne znam ti na cemu si, pa jesam lepo rekao da sam 10 godina korisnik telekoma, sta ima ja da hvalim telenor, bolji je od Vipa, to je sigurno, a MTS su najveci lopovi jer im se moze pa tako je to U Srbiji... Ti ocito imas problema sa nekim svojim samo prepoznatljivim ubedjenjima , a verovatno i starim nekim clanovima :think:

Ipak nemoj vise tako naivno prozivati ljude koje ne poznajes, a ujedno i nove clanove ovog foruma

Srdacan pozdrav

Ma možete da budete samo ljubomorni na Vip koji je kao najmlađi operater kod nas i to za relativno kratko vreme došao tik uz Telenor i Telekom.

Čime ?

Pa kvalitetom usluga, ljubaznošću a najpre sa cenom.

Pozdrav svim Telenor korisnicima. Uživajte u Vašoj mreži a mi ćemo u svojoj !

Ma ne čekaj ništa. Pohitaj ujutru da budeš prvi čim se otvore poslovnice.
Ja ću i dalje da se patim za male pare.
Vi što imate para džekirajte se u Telenoru. Oni vole takve da šišaju....i uzmi paket "prenesi". Skupljaj, štedi i prenosi minute, nemoj uopšte da pričaš. To je kombinacija.
Bravo majstore, bravo !!!

pa što koristiš vip mrežu kad ti nije dobra ?

Meni kad nešto nije ukusno ja to ne jedem.

Zato što sam uzela jebeni TELEFON!!
I nije isto tebi, koji nemaš fixni i pričaš samo mobilnim, a uz to si na tarifi 900 i zaposlen si i meni, koja sam na tarifi 60 i studiram.
A fora je u tome da svaka tarifa bude pogodna za svačiji džep.
Da se minuti u VIP mreži troše paralelno, a ne prvo ka svim mrežama, pa onda ka VIP. To nije fer. To je laž, jer njihova propaganda je: razgovor za dž u mreži... A oni meni oduzimaju moje " besplatne " minute i kad pričam sa vipovcima.
To je znatna razlika.

Poslednja izmena:
Zato što sam uzela jebeni TELEFON!!
I nije isto tebi, koji nemaš fixni i pričaš samo mobilnim, a uz to si na tarifi 900 i meni, koja sam na terifi 60 i studiram.
A fora je u tome da svaka tarifa bude pogodna za svačiji džep.
Da se minuti u VIP mreži troše paralelno, a ne prvo ka svim mrežama, pa onda ka VIP. To nije fer. To je laž, jer njihova propagnda je: razgovor za dž u mreži... A oni meni oduzimaju moje " besplatne " minute i kad pričam sa vipovcima.
To je znatna razlika.

Opa, naivna mlada studentkinja koju su vipovci navukli na dž telefon? :rumenko:

Pa to za dz je jedna od prevara koja mene iritira kod vipa. prava ona kurvinjska prevara al sam pročitao ponudu do kraja pa nisam pristao :cool:
Mislim, za ovih godinu i kusur dana još nisam upoznao devojku koja ima vip... ma nikoga nisam upoznao ko ozbiljno koristi vip :lol:

Poslednja izmena:
Opa, naivna mlada studentkinja koju su vipovci navukli na dž telefon? :rumenko:

Pa to za dz je jedna od prevara koja mene iritira kod vipa. prava ona kurvinjska prevara al sam pročitao ponudu do kraja pa nisam pristao :cool:
Mislim, za ovih godinu i kusur dana još nisam upoznao devojku koja ima vip... ma nikoga nisam upoznao ko ozbiljno koristi vip :lol:

Pa evo, poznaješ mene koji najnajnajozbiljnije i sa zadovoljstvom koristi vip.

A za drugaricu studentkinju poruka da se u životu NIŠTA NE MORA. A to za free minute u svojoj mreži si znala i kada si potpisivala ugovor i uzimala telefon. Ako ti je za utehu, i u Telenoru je slična igranka.

A za drugaricu studentkinju poruka da se u životu NIŠTA NE MORA. A to za free minute u svojoj mreži si znala i kada si potpisivala ugovor i uzimala telefon. Ako ti je za utehu, i u Telenoru je slična igranka.

E, da sam svratila tad ovde pa malo pročitala ovu temu, pa videla da si ti pametan, pa nisi uzeo telefon, ne bih ni ja... Ako mi je za utehu, nisam jedina.

Zanima me ova akcija da mi neko opširnije kaže koliko traje akcija i koliko se dobija mb za internet?Vip prepaid
Svaka dopuna dobija!
Ovo je super leto! Dopuni se sada, jer uz svaku dopunu od 200 dinara ili više Vip ti poklanja neko od fantastičnih prepaid iznenađenja:

Besplatne minute
Besplatni SMS
Bonus kredit
Besplatne razgovore u mreži
A očekuju te i mnoga druga iznenađenja.

Promocija važi do 31.08.2010. Prepaid iznenađenja imaju različit period važenja i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Besplatni SMS i bonus kredit važe prema svim nacionalnim mrežama. Besplatan bonus kredit se moze koristiti za pozive, SMS, MMS poruke, kao i za prenos podataka.

Zanima me ova akcija da mi neko opširnije kaže koliko traje akcija i koliko se dobija mb za internet?Vip prepaid
Svaka dopuna dobija!
Ovo je super leto! Dopuni se sada, jer uz svaku dopunu od 200 dinara ili više Vip ti poklanja neko od fantastičnih prepaid iznenađenja:

Besplatne minute - ali posle 2 ujutro :lol:
Besplatni SMS - pošto potrošiš sav svoj kredit onda ide besplatno - ili svaki treći ne stigne nikad :super:
Bonus kredit - Koji nestaje prvim tragom sunca na horizontu :hahaha:
Besplatne razgovore u mreži - čim potrošiš svoj prethodni kredit ili traje nekoliko dana a ne poznaješ nikog živog ko ima vip :rumenko::rotf:
A očekuju te i mnoga druga iznenađenja. - recimo 3G internet kita u oko :super::klap::klap:

Promocija važi do 31.08.2010. Prepaid iznenađenja imaju različit period važenja i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Besplatni SMS i bonus kredit važe prema svim nacionalnim mrežama. Besplatan bonus kredit se moze koristiti za pozive, SMS, MMS poruke, kao i za prenos podataka.

Ovo, ono, tamo, vamo, levo, desno... Kakvi prevaranti :mrgreen:
A za internet pitaj u telenoru pa pomnoži sa 5 :hahaha:

Poslednja izmena:
Koji lik ovaj mario80, ne razumem da neko za svaki post koji se tice VIP-a ima negativan komentar, kao da je placen za to...

Elem, kao novi korisnik Vip postpaida(nekih mesec dana) mogu da kazem da sam vrlo zadovoljan(pre toga sam bio u mts-u). Kvalitet i dostupnost signala su odlicni(bar za sada), cak mogu reci i bolji nego kod mts-a gde mi se desavalo da mi stizu poruke da imam propusten poziv od pre minut, a bio sam dostupan sve vreme, tj. nisam pricao njime.

Sto se tice cena, cinjenica je da Vip-ovi paketi nisu nista povoljniji od drugih, malo su skuplji nego kod druga 2 operatera, medjutim kod Vip-a mi se svidja sto je na njihovom sajtu sve lepo navedeno koliko sta kosta i sto nema tzv. "skrivenih troskova" i "kraduckanja" racuna. Takodje, izbor telefona mi se dopada, kao i njihove cene(iako jos uvek nijedan nisam uzeo)...

Koji lik ovaj mario80, ne razumem da neko za svaki post koji se tice VIP-a ima negativan komentar, kao da je placen za to...

Elem, kao novi korisnik Vip postpaida(nekih mesec dana) mogu da kazem da sam vrlo zadovoljan(pre toga sam bio u mts-u). Kvalitet i dostupnost signala su odlicni(bar za sada), cak mogu reci i bolji nego kod mts-a gde mi se desavalo da mi stizu poruke da imam propusten poziv od pre minut, a bio sam dostupan sve vreme, tj. nisam pricao njime.

Sto se tice cena, cinjenica je da Vip-ovi paketi nisu nista povoljniji od drugih, malo su skuplji nego kod druga 2 operatera, medjutim kod Vip-a mi se svidja sto je na njihovom sajtu sve lepo navedeno koliko sta kosta i sto nema tzv. "skrivenih troskova" i "kraduckanja" racuna. Takodje, izbor telefona mi se dopada, kao i njihove cene(iako jos uvek nijedan nisam uzeo)...

Šta kažeš, ja plaćen za to? A ti ovako naivno prduckaš kako je vip odličan, ovo ono a nemaju niti jedan predajnik? Sram da te bude, navedi mi tačno gde su im bazne stanice i koliko ih ima? Hajde budi ponovo pametan ;)
Nema tzv skrivenih troškova i kraduckanja ccc... Kradu kao da nema sutra!

Back