A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Nisam ja rekao da je Vip odlican, ovo-ono, vec je moje iskustvo da sa mrezom za sad nisam imao nikakvih problema i da signal odlicno funkcionise. I zaista verujem da ne kradu, jer imaju online proveru stanja koja savrseno funkcionise i sve prikazuje kako jeste, pa je i racun u skladu s tim. Kakva je situacija u mts-u po pitanju provere stanja znamo svi dobro koji smo tamo bili...

Sa druge strane, rekao sam i da ovi tarifni paketi nisu nista povoljniji nego kod drugih i tu svako treba da odabere ono sto mu najvise odgovara...

Korisnika netreba da interesuje ko ima ili nema predajnik.
Odakle ti ta suluda misao ?

Neverovatno.....

Od toga da su ljudi počeli da me zovu na drugi broj, na fiksni... Ja pitam u čemu je problem? zašto? A oni pa nedostupan si... Ja promenim telefone a ista stvar. Telefon pokazuje punu mrežu, ne zvoni a oni koji me traže imaju da sam nedostupan. Sve bi to bilo lepo da je meni stizala poruka da sam nedostupan nego nije. Mesec dana sam ja tako bio nedostupan? Eto zasto ne treba uzimati provajdera koji nema svoje bazne stanice. Zamislite bilo kakav ozbiljan posao sa ovakvim provajderom :hahaha:
Pričam o centru Beograda, ne nekoj vukojebini.
3G internet sam vido samo u inostranstvu, nigde u beogradu, začudio sam se kad se upalilo :lol:
Za 20 dana koliko sam koristio gprs samo za proveru mejla dva puta dnevno oljuštili su me 40 megabajta :super:

Toliko od mene, nadam se da sam vam malo razbistrio glave ;)

Zanima me ova akcija da mi neko opširnije kaže koliko traje akcija i koliko se dobija mb za internet?Vip prepaid
Svaka dopuna dobija!
Ovo je super leto! Dopuni se sada, jer uz svaku dopunu od 200 dinara ili više Vip ti poklanja neko od fantastičnih prepaid iznenađenja:

Besplatne minute
Besplatni SMS
Bonus kredit
Besplatne razgovore u mreži
A očekuju te i mnoga druga iznenađenja.

Promocija važi do 31.08.2010. Prepaid iznenađenja imaju različit period važenja i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Besplatni SMS i bonus kredit važe prema svim nacionalnim mrežama. Besplatan bonus kredit se moze koristiti za pozive, SMS, MMS poruke, kao i za prenos podataka.

Ja lepo postavio pitanje a nikakav odgovor nisam dobio,samo prepucavanja,ja koristim uvek pripejd i za sada je VIP tu najlošiji(najskuplji) a postpejd me ne zanima

Evo da ti odgovorim. Zavisi od opcije.
Ako si u opciji za povoljniji SMS, dobiješ određeni broj SMS-ova, ne znam tačno koliko, važe sedam dana. I važe za sve mreže.
Ako su u opciji za pozive, dobijaš minute u VIP + povoljan razgovor u svim mrežama.
Većina korisnika ne potroši ni desetinu toga, tako da je to fino zapakovana bombonica.
Vidi u kojoj su mreži tvoja porodica i prijatelji, pa odluči kojoj ćeš se mreži privoleti.
Imaš još dva operatera za pripejd, nemoj da se zezneš.

Poslednja izmena:
Od toga da su ljudi počeli da me zovu na drugi broj, na fiksni... Ja pitam u čemu je problem? zašto? A oni pa nedostupan si... Ja promenim telefone a ista stvar. Telefon pokazuje punu mrežu, ne zvoni a oni koji me traže imaju da sam nedostupan. Sve bi to bilo lepo da je meni stizala poruka da sam nedostupan nego nije. Mesec dana sam ja tako bio nedostupan? Eto zasto ne treba uzimati provajdera koji nema svoje bazne stanice. Zamislite bilo kakav ozbiljan posao sa ovakvim provajderom
Ni sam ne znam koliko sam korisnik VIP postpejda i nikada ali NIKADA mi se niko nije pozalio da sam nedostupan. A menjao sam telefone i telefone, od raznih kanturina do nekih i boljih [sada koristim 5610].

Znaci, nemoj da trazis razlog za pljuvazu. VIP mreza je ok a mozda bas zato st koristi Telenorove predajnike

Pozdrav

Ni sam ne znam koliko sam korisnik VIP postpejda i nikada ali NIKADA mi se niko nije pozalio da sam nedostupan. A menjao sam telefone i telefone, od raznih kanturina do nekih i boljih [sada koristim 5610].

Znaci, nemoj da trazis razlog za pljuvazu. VIP mreza je ok a mozda bas zato st koristi Telenorove predajnike

Pozdrav

Problem je bio u predajniku koji je u centru, tako sam dobio obaveštenje od korisničke službe ali jedva na jedvite jade. E sad ostaje ono skriveno, zašto meni nisu stizale poruke o propuštenim pozivima? Znači postojala je namera da me prevare. E zato ih mrzim, nimalo nisu poslovni, tu su se pokazali u svom svetlu kvazi provajdera i spletkaroša.

Vip u drugim državama jasno da do znanja i upozori korisnike, kasnije im dodeli besplatne razgovore i slično. Ovo je jedna banda lopova ovde, na srpski način.

I da, po svemu sudeci je bio problem sa telenorovim predajnikom, bio je preopterecen sa telenorovim korisnicima pa su onda po hierarhiji korisničkih ugovora ispadali vipovci :mrgreen:

Pripejd je odmah ispao, postpejd je ispadao po tarifama. Nisam ti ja običan korisnik sa srednjom školom :)

Zaključak: Vip je dobar za decu :super:

Od toga da su ljudi počeli da me zovu na drugi broj, na fiksni... Ja pitam u čemu je problem? zašto? A oni pa nedostupan si... Ja promenim telefone a ista stvar. Telefon pokazuje punu mrežu, ne zvoni a oni koji me traže imaju da sam nedostupan. Sve bi to bilo lepo da je meni stizala poruka da sam nedostupan nego nije. Mesec dana sam ja tako bio nedostupan? Eto zasto ne treba uzimati provajdera koji nema svoje bazne stanice.

Možda nisi podesio na automatsko traženje mreže? :roll:

Ja danas zabo 064 da mi ne ugase karticu dopunio 100 dinara i dobijem bonus od 500 dinara pa nazovem sve redom prijatelje i ispričam se kao lud. Nagradni minuti važe u 064 mreži do kraja meseca.

A ne kao u vipu, da mi milion dinara nedelju dana al nemam koga da zovem ;)

E pa tu je problem:dash: jer onda to nije 200 dinara i da ti milion poruka traje celu godinu ,već svaki nesec po 200 din.To je 2400 din za celu godinu.VIP je obmanuo svoje korisnike,jer obećavaju jedno a ispadne drugo,zar nije tako:whistling:
ja sam potrosio 30 000 poruka a platio ukupo 2000 i to po 200 mesecno. Ako ,se to ne isplati ja ne znam sta se isplati. :dontunderstand:
Imam jedno pitanje. Kao da mi je blokiran postpaid broj i ne mogu da zovem. Prethodni racun sam platio, a do 10-tog treba da platim ovaj sad. Zvao bih korisnicki servis ali je i on ,,,,poceo da se naplacuje. :think: help

ja sam potrosio 30 000 poruka a platio ukupo 2000 i to po 200 mesecno. Ako ,se to ne isplati ja ne znam sta se isplati. :dontunderstand:
Imam jedno pitanje. Kao da mi je blokiran postpaid broj i ne mogu da zovem. Prethodni racun sam platio, a do 10-tog treba da platim ovaj sad. Zvao bih korisnicki servis ali je i on ,,,,poceo da se naplacuje. :think: help

Tema bolje da se zove Vip - Prevare i odgovori :whistling:

A šta kažeš, počeo vip da naplaćuje korisničku službu? Kakav očajnički potez propalog operatera u koji još samo deca veruju zbog šarenih reklama :) Krajnje je vreme da kad se vratim u zemlju, raskinem ugovor sa tom žgadijom :cool:

Opa, naivna mlada studentkinja koju su vipovci navukli na dž telefon? :rumenko:

Pa to za dz je jedna od prevara koja mene iritira kod vipa. prava ona kurvinjska prevara al sam pročitao ponudu do kraja pa nisam pristao :cool:
Mislim, za ovih godinu i kusur dana još nisam upoznao devojku koja ima vip... ma nikoga nisam upoznao ko ozbiljno koristi vip :lol:

Ni ja nikog nemam u imeniku ko koristi vip. Ozbiljno se pitam ko koristi tu mrežu? :think:

Back