A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Jooooj, ja samo postavljam pitanja na ovom pdf- u, a niko mi ne odgovara...:( I pratim sve šta se ovde dešava, i taman pomislim da sam rešila da postanem VIP postpejd korisnik, jer u ponudi imaju jedan fenomenalan telefon koji dugo želim, pojavi se neko ko kaže da potkradaju, ili imaju loš signal, ili im fali nešto treće...Lepo nisam pametna da li da se zarobim, ili da ostane ono -ko uzme, kajaće se, ko ne uzme, kajaće se...:(

A telefon koji imam mi se pokvario, i preko mi je potreban nov. Pa sam mislila što da dajem živu lovu, bolje da uzmem neki iz ponude u postpejd paketu, ali sada ne znam šta da radim...Kome ovde da verujem?

P.S. Inače sam postpejd u Telenoru, i nisam baš srećna što bih menjala mrežu, ali su mi u Telenoru mnogo skupi telefoni, pa sam mislila da se prebacim na VIP.Kako da odlučim šta da radim???

Jooooj, ja samo postavljam pitanja na ovom pdf- u, a niko mi ne odgovara...:( I pratim sve šta se ovde dešava, i taman pomislim da sam rešila da postanem VIP postpejd korisnik, jer u ponudi imaju jedan fenomenalan telefon koji dugo želim, pojavi se neko ko kaže da potkradaju, ili imaju loš signal, ili im fali nešto treće...Lepo nisam pametna da li da se zarobim, ili da ostane ono -ko uzme, kajaće se, ko ne uzme, kajaće se...:(

A telefon koji imam mi se pokvario, i preko mi je potreban nov. Pa sam mislila što da dajem živu lovu, bolje da uzmem neki iz ponude u postpejd paketu, ali sada ne znam šta da radim...Kome ovde da verujem?

P.S. Inače sam postpejd u Telenoru, i nisam baš srećna što bih menjala mrežu, ali su mi u Telenoru mnogo skupi telefoni, pa sam mislila da se prebacim na VIP.Kako da odlučim šta da radim???

Upravo na tu foru vreba vip, na alavce koji bi telefon, telefon, teleeefoooonnn :hahaha:
Drž se telenora ili telekoma, ili u najgorem slučaju uzmi postpeid bez ugovora.

Imam vec dve godine VIP postpejd i nisam primetio da kradu a GPRS koristim konstantno.

Ne razumem odakle ti to ?

Odatle da dok sam sredjivao gajbu sam koristio za proveru maila par puta dnevno i okrali su me 40 mb :super:
Sad ne pipam više ni u ludilu, ako slučajno pokušaju u sledecem računu makar i kilobajt da mi zaračunaju raskidam ugovor. Moja greška je što sam koristio internet ;)

Ako u paketu imaš odredjeni broj megabajta onda Da jer su dužni da te obaveste kad potrošiš ali u suprotnom ti ogule uši ;)

Poslednja izmena:
Dve godine koristim VIP postpejd dok mi žena, sin i ćerka imaju pripejd. Nikad nisam ni posumnjao da me cvikuju za minute, nikad mi nije pukla veza a internet konstantno koristim svaki dan (upravo sad). Ne znam zašto neko zlonamerno truje ovu mrežu kad je ok. Ja ne radim u VIP-u i nemam interesa da ih hvalim. Na tebi samo je da odlučiš dali da promeniš mrežu jer treba sad svima da deliš novi broj a što se tiče kvaliteta mreže slobodno se opusti i ne slušaj zlobnike. Mreža je odlična !

Ja baš volim da čujem one sa komentarima: Mnogo super dobro extra a firma plaća račun.
Zanimljiva je i hijerarhija u vipu da i po paketima korisnik ima prioritet pa tako kad im pukne mreža prvo ispada pripejd pa onda postpejd po paketima od nižeg ka višim... Pre su u reklamama nudili ono što u praksi nemaju ili tehnički ne mogu da postignu. Niko se nije bunio.

Ja sam se jednom opekla. Jok više.

Tako je to kad se provajding radi uz pomoć štapa i kanapa, umesto da ulažu u predajnike a oni nameštaju prodajne centre na svakom koraku i nude krš telefone po "nižim" cenama :mrgreen: Al aj ti potpiši sa đavolom ugovor na dve godine ;)
Mislim da ih u tom provajdingu telenor dere za gprs čime je ovakva cena.

Ma sve ste u pravu, ugovor je kao i kredit kad uzmes od banke. Zato ja i nisam uzeo telefon od njih a trebao sam jer je proslo dve godine od kada sam VIP pripejd korisnik.

Ali da je losa mreza i da kradu to ne mozete da pisete. Nikad ali NIKAD nisam imao reklamaciju pa ni sumnju da me potkradaju. Uz to su izuzetno ljubazni u odnosu na recimo MTS, veza sa kor servisom se brzo dobiva, sam taj poziv se NE naplacuje sto nije u MTS-u i Telenoru. Oni te klepe 10 din cim kazu "dobar dan, izvolite".
Do ovog meseca sam imao paket 325 a od ovog sam uzeo paket 900 jer sam odjavio fiksni telefon.

Koji ce mi.....

Uz to su izuzetno ljubazni u odnosu na recimo MTS, veza sa kor servisom se brzo dobiva, sam taj poziv se NE naplacuje sto nije u MTS-u i Telenoru. Oni te klepe 10 din cim kazu "dobar dan, izvolite".
Mislim da sve mreze naplacuju razgovor sa operaterom, ako nisi postpejd.

Do ovog meseca sam imao paket 325 a od ovog sam uzeo paket 900 jer sam odjavio fiksni telefon.Koji ce mi.....
Pametno. Za fixni. :) Ali ja sam i dalje ''fan'' Telenora. :)
A tebi net kod kuce ni ne treba, fakticki. 900 MB! :lol:

i nude krš telefone po "nižim" cenama

Ne znam zašto bi telefoni koje prodaje VIP bili krš, uostalom to je baš relativna stvar. Ono što je tebi krš, meni možda nije, i obrnuto. Mnogo zavisi i od toga ko koliko i za šta koristi mobilni, tako da bi se o tome moglo raspravljati.

Svaki ugovor na dve godine je pakt sa đavolom. Nikad se ne zna šta se čoveku može desiti za dve godine. Možda ne daj Bože izgubi posao. Možda ne može da plati zbog nekih drugih obaveza. Možda prosto neće više da koristi. Možda ga neko smara, pa želi da menja broj...

Pa u životu i nema garancija, zar ne.:D Posao nemam, ja sam domaćica (zadovoljna), a sigurno ne bih potpisivala ugovor za neki paket koji ne mogu da plaćam. A mobilni će mi uvek trebati, i nema ko i zašto da me smara. Nisam ja tinejdžerka, niti neka atraktivna raspuštenica.

Kod Telenora nema veze postpejd - pripejd. Svaki poziv korisničkog servisa, naplaćuje se 10 dinara, bez obzira na dužinu poziva, za razgovor sa operaterom.

I llTelenor i MTS naplacuju oko 10 din razgovor sa operaterom bez obzira dali si pri ili post pejd. VIP naplacuje pripejd korisnicima 7 din + porezi a za postpejd su besplatni pozivi. Provereno
A tebi net kod kuce ni ne treba, fakticki. 900 MB!
Ma meni kuci uopste i ne treba net. Ionako u kolima non-stop drndam a nisam mogao ni onaj od 326 da potrosim a kamoli 900 mb.
i nude krš telefone po "nižim" cenama
Koliko para toliko i muzike. Oni telefoni za vece pakete su dojaja

I llTelenor i MTS naplacuju oko 10 din razgovor sa operaterom bez obzira dali si pri ili post pejd. VIP naplacuje pripejd korisnicima 7 din + porezi a za postpejd su besplatni pozivi. Provereno Ma meni kuci uopste i ne treba net. Ionako u kolima non-stop drndam a nisam mogao ni onaj od 326 da potrosim a kamoli 900 mb.Koliko para toliko i muzike. Oni telefoni za vece pakete su dojaja

Kladim se da si i struju odjavio a vodu naloviš u povratku sa izvora :per:

pazi ako neko meni pokuša da uvali vodafon onaj za 25 evra sa prastarom kamerom vga i lcd-om od koga bole oči i još na sve to očekuje ugovor na 2 godine? Pa samo ako mi se sagne :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nema sta da cesljam postove, odem jednostavno na njihove strane i pogledam cenovnike da ne linkujem sada vec poznato samo cu da navedem da za 690 dinara bez pdv-a u vipu dobijes 150 minuta, 150 poruka i foru kao pricas sa vip brojevima besplatno sto sam gore pitao i video da to nema smisla, dok recimo u Telenoru za iste pare imas200 minuta i sms-ova plus sto ih mozes preneti u naredna 3 meseca, sto itekako ima znacaja jer se meni desava da nekada prekoracim mix 500, a nekada mi ostane takoreci pola nepotrosenih minuta.
Mts je ipak kada se radi o dostupnim minutima za sve tarife najjaci, medjutim meni je dosta njihovih bezobrazluka zbog drugih stvari ....

Nema sta da cesljam postove, odem jednostavno na njihove strane i pogledam cenovnike da ne linkujem sada vec poznato samo cu da navedem da za 690 dinara bez pdv-a u vipu dobijes 150 minuta, 150 poruka i foru kao pricas sa vip brojevima besplatno sto sam gore pitao i video da to nema smisla, dok recimo u Telenoru za iste pare imas200 minuta i sms-ova plus sto ih mozes preneti u naredna 3 meseca, sto itekako ima znacaja jer se meni desava da nekada prekoracim mix 500, a nekada mi ostane takoreci pola nepotrosenih minuta.
Mts je ipak kada se radi o dostupnim minutima za sve tarife najjaci, medjutim meni je dosta njihovih bezobrazluka zbog drugih stvari ....

Sve u svemu, daju ti besplatno u vipu ali tek kad spržiš svoje minute u paketu što je smejurija jer ja ne znam nikoga ko fura vip :mrgreen:
Ali zato telenor ima onaj magični fazon "prenesi" koji vipovci sanjaju :super:

Ja rekoh da su u nečemu povoljniji a negde i nisu. Nisam gledao sajt ali pretpostavljam da je tih Telenorovih 200 min za sve mreže i da posle toga nema ni za svoju mrežu. A taj paket "prenesi" je samo navlaka. Pa jel si uzeo postpejd da pričaš ili da ćuvaš minute kao pare u banci. Kao, ovog meseca ćeš da štediš a sledećeg "da mu ga daš" po priči za sve pare.

E moj kume, ne vredi da otvaraš više nickova i hvališ Telenor, ne pomažu kožne gaće. Znam puuuno više ljudi u VIP mreži nego u Telenoru a ako se nešto promeni prelazim i ja u Telenor.

Telekom nebih komentarisao. O njima sve najgore.....

Back