NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Ajde sto nismo Jugu sacuvali, ali nesto tesko ide i sa Srbijom...
KO je kriv, Hrvati? Tito? Alieni? Jevreji? Masoni?
![]()
Titovi piJoniri , ali bez petokrake , a sa demokratskim kravatama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde sto nismo Jugu sacuvali, ali nesto tesko ide i sa Srbijom...
KO je kriv, Hrvati? Tito? Alieni? Jevreji? Masoni?
![]()

kome nocna mora...komunistima?Pa cetnici i nisu nista drugo vec nocna mora.
kome nocna mora...komunistima?
pitaj srbe koji su preziveli ww2 u Hrvatskoj i Bosni...da li su im cetnici bili nocna mora?
bome da nije bilo njih ustase i balije bi poklale mnogo vise nego sto jesu
pitaj srbe koji su preziveli ww2 u Hrvatskoj i Bosni...da li su im cetnici bili nocna mora?
Pa cetnici i nisu nista drugo vec nocna mora.

To su mi i pricali stari Srbi, osetili su cetnicki bes zbog onih iz sela koji su bili u partizanima.
može bit, ali i ne mora, s obzirom da su bili nočna mora hrvatskom civilnom puku![]()

Samo me cudi kako se niko nije zapitao,kako?Prosecan radnik je efektivno radio 3-4 sata a kao sve je ekstra funkcionisalo?!Besplatno skolstvo?Besplatno zdravstvo?Nemoguce.
Nasi matorci stvarno nisu mislili svojim glavama.Ili ih nije bilo briga.A sad mi radimo po 10 sati za 300 zidova.Ludilo.

msilim, nisi u redu...bilo je muslimana i u cetnicima![]()

msilim, nisi u redu...bilo je muslimana i u cetnicima![]()
nisam rekla da nisu ubijali i komuniste ali im je to bilo mnogo manje u opisu ratovanja od cuvanja srpskih glava......nismo dobru istoriju ucili...pobednici je pisu, pa friziraju...to valjda znas
To su mi i pricali stari Srbi, osetili su cetnicki bes zbog onih iz sela koji su bili u partizanima.

pa ja sad ne govorim o nacionalnom sastavu cetnika..vec o njihovom primarnom zadatku ...spasili su na desetine srpskih sela po hrvtaskoj i bosni, sklanjali narod i drzali straze...sukobili se sa ustasam i balijama........mislim da je sad vec dovoljna distanca od ww2 da se neke stvari pocnu drugacije uciti i gledati....

Ne pricam o komunistima vec o obicnim ljudima koji nisu ni znali sta je to komunizam.
Iz licnih razloga ne zelim navoditi imana.

nisam rekla da nisu ubijali i komuniste ali im je to bilo mnogo manje u opisu ratovanja od cuvanja srpskih glava......nismo dobru istoriju ucili...pobednici je pisu, pa friziraju...to valjda znas
Pioniri tumaraju kroz maglu dozivajuci svog vodju...sanjaju marsalov povratak...stafetu..
Za vas CRVENE ...............DA
ОНИ ДА СУ ОСЕТИЛИ ЧЕТНИЧКИ БЕС,
ДАНАС ТЕБИ НЕ БИ МОГЛИ НИШТА ПРИЧАТИ![]()

Tacno.Bilo je i hrvata u cetnicima !!!
P.S
Cak i Slovenaca![]()

]Mislio sam u stvari na civile[/U], protiv partizana znamo kako je prolazila cetnicka "vojska".
Не знам одакле потиче прича о просечном раднику и 3 -4 сата рада, али то је стварно којешта.
Радило се итекако се радило, у већини фирми и фабрика се озбиљно радило, е сад било је ту и неке државне администрације, типа СИП, СИВ и неких малих скровитих институција на буџету, које су служиле да супруге неких руководилаца шатро нешто раде, али такве институције постоје и дан данас, рецимо Завод за проучавање културног развоја Србије у Риге од Фере.![]()
,malo krivina u medjuvremenu,to je vec podne.Onda radis dve cuke i kuci.A plata ekstra.Dve takve plate u kuci,ihaaaa.