МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Јосип Броз Тито је био најплеменитији диктатор свих времена.
После су дошли они други.

После су дошли они други.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I jos onakva pratnja samo "seljaku" u cast, zamisli...
I to bas oni kojima je chicha Draza najvise verovao, a oni ovako njegovom podlom ubici ...
![]()
trebao je odmah da da republjik breeee
ps. mozda se ovi ratovi ne bi ni desili... ko zna![]()
Pitao ja prodavca ima li Slobine, kaže jok. Imao nekad, ali sad slaba tražnja. Idu kaže ove Titove i četničke. Ajd' dobro kad kažeš, zakoni tržišta su neumitni ...
Dakle - dame i gospodo, drugovi i drugarice, dragi forumaši i meni još draže forumašice izvol'te na glasanje ...

Aл на религији
Sta je on ostavio????!!!Je li to on svoju dedovinu ostavio?
On je uzurpirao vlast bez izbora
i dosao ubistvima i proganjanjima na vlast.
Jugoslaviju nije on stvorio nego srpski narod visestrukim herojskim podvigom i zrtvama u ww1.
On je bio obican komunisticki diktator koji je mislio da nikada nece umreti i stvarao je sistem za jednog coveka..neodrziv u bilo kojoj drugoj situaciji..
Zlocinac i diktator!!!![]()
pre bih bio crnogorac nego srbin
ps.ne shvatas post, ali nema veze
a di je razlika izmedju religije i politike. i jedni i drugi muvaju narod.

А има ли Ђинђићевих тај продавац?
Да гласам нећу, али ћу да кажем своје мишљење о њему, само није најјасније да ли се то односи на цео тадашњи (социјалистички) систем, или само на њега као персону?
У принципу за један део његове владавине (60-те и 70-те), може се рећи да се јако лепо живело, барем 80% становништва, они који се нису петљали у политику, или су били деца, као ја.
За децу је стварно било супер. Имали смо све, нису постојале велике разлике међу децом у материјалном смислу, школе су биле лепо уређене, професори и наставници су представљали ауторитете, није било насиља по школама, дроге, није било крађа јакни, патика итд. Знао се неки ред и постојао је одређени систем вредности, који многима није био по вољи, али касније смо се уверили, да је стање без икаквог система вредности, много горе. Били смо безбедни. Ми деца, смо имали готово све ваншколске активности бесплатне, значи могао си да бираш, или неким спортом да се бавиш, или да идеш у извиђаче, да играш балет, фолклор, хор....
Али, не треба испустити из вида ни чињеницу, да је тада цео свет, барем овај цивилизовани део човечанства, био добро уређен, да су УН фунционисале, да су постојале две суперсиле...
Pa, što ste onda, samo godinu dana nakon njegove smrti, podigli ustanak u državi koju je on posložio po svom ukusu?
I
Pa imali smo priliku da zivot ucinimo boljim i zemlju uspesnijom nakon njega, zasto nije uspelo?
.
zato sto smo znali da ce ta drzava propasti.

Reci iskreno,nije mogao pet recenica makar napamet da nauci?A namazani Englezi su ga docekali tako zbog Rusa.Kad bi ti znao ko je Osvald Mozli bilo bi ti malo jasnije.![]()
Nije uspelo, jer je sve dobro i zdravo bilo unisteno. Dovoljno ti je da vidis kakvu je on zemlju nasledio od Kralja..a sta je nama ostavio..Ljusturu bez sadrzaja..
Ne mislim da je iko ispao smešan, a očigledno ni oni koji su tu opciju izabrali. Ne znam ni koju, ali svejedno pošto svaka ima svojih pristalica.ne prilici jednom supermoderatoru da postavlja ankete sa navlakusom, tj. jedina opcija 100% protiv je formulisana posprdno, ne bi li svako ko glasa za nju ispao smesan.
Djindjic se ne valja po pijacama.
Idila.Lepo nam bilo da nam Ameri i Englezi placaju sve aktivnosti koje si pobrojala?E pa nece to da moze tek tako.

) све наплате с дебелом каматом. У то смо се уверили на сопственој кожи од 80-их, па надаље. Ti si vec napisao negde da vise verujes ustasama nego Srbinu komunisti, dakle tvoje politicko opredeljenje je savrseno jasno.
![]()
Od tebe sam malo vise ocekivao.Unistenje je doslo 90 tih, i to svega onoga sto je napravljeno u Titovo vreme, kraljevina je bila vic od drzave.

Samo da znaš da se on s njima obračunavao surovije nego oni potonji. Broj žrtava pedesetih i početkom sedamdesetih nikad nije utvrđen ...Pa, imao je on nameru da napravi šiptarsku republjik, ali Enver Hodža ne htede u Jugoslaviju.
Nije uspelo, jer je sve dobro i zdravo bilo unisteno. Dovoljno ti je da vidis kakvu je on zemlju nasledio od Kralja..a sta je nama ostavio..Ljusturu bez sadrzaja..
To je odgovor na pitanje?Moje politicko opredeljenje?Od tebe sam malo vise ocekivao.
Samo da znaš da se on s njima obračunavao surovije nego oni potonji. Broj žrtava pedesetih i početkom sedamdesetih nikad nije utvrđen ...
On je otprilike imao običaj da pruži nešto na kašičicu, taman da bude dosta, a ko je prelazio preko toga uglavnom se proveo veoma loše ...