A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu

• Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
u pravu je omladinac

evo i malog joze na drugom zasedanju avnoja:

800px-Declaration.jpg

Jel' ovaj levi ? :mrgreen:

Ne pricam o komunistima vec o obicnim ljudima koji nisu ni znali sta je to komunizam.

Iz licnih razloga ne zelim navoditi imana.

pazi ja ne govorim o toj strani price...uostalom hiljadu puta sam rekla da osudjujem svaki zlocin...ne umanjujem zloocine cetnika u Hrvatskoj i Bosni..bilo ih je...vec govorim o tome sta su radili i kako su spasavali srpske glave
sve price imaju dve strane
i ja znam price iz Like i Banije i Korduna u istoj familiji sam imala neke u cetnicima neke u partizanima.....cetnici spasavli selo od pokolja ustasa...a partizani se povukli..na pristojnu udaljenost...i to nije bila usamljena i pojedinacna niti prica niti dogadjaj
Ne zelim sad zato sto sam srpkinja d akazem da su cetnici ubijali hrvatsko civilno stanovncistvo iz osvete kad ustase pokolju celo selo..jer nije uvek bila osveta......ali price o cetnicima i partizanim tek predstoje..jos se premalo zna
a bome i o Titu......a i Kralju....izgleda nije dovoljno daleko da se neke stvari pojave na povrsini

Sreca po sve da je to NOVJ resila na svoj nacin.

Cetnici i nisu nikad umeli da se bore.

A..partzani su umeli da se bore ...do zadnjeg obesenog Srbina u znak odmazde... ili do zadnjeg srpskog zbega koji je nastao zbog partizanske gluposti...

Jedino su znali da se prikace na uspeh Crvene armije i da "pobedonosno" ujasu na Dedinje..

Četnici, kao ni ustaše nisu nikad nikome ništa dobro napravili!
Jedino zlo.

Jedina vojska koja je koliko-toliko marila za narod na području Jugoslavije i to bez obzira na nacionalnost bili su Titovi partizani.
Jedino su oni organizirali zbjegove i čuvali ljude od ustaša i četnika i nisu opljačkali svako selo u koje su došli.

Jedino zlo.

Jedina vojska koja je koliko-toliko marila za narod na području Jugoslavije i to bez obzira na nacionalnost bili su Titovi partizani.
Jedino su oni organizirali zbjegove i čuvali ljude od ustaša i četnika i nisu opljačkali svako selo u koje su došli.

ti ne laži. četnici su antifašisti (tako odlučila večina 90-i neke godine)

Jedino zlo.

ljubo vec smo konstatovali da ne znas istoriju al sto ne znas istoriju al ti ne znas ni povijest
ustase i cetnici izmedju nemaju znak jednakosti
to smo znaci utvrdili
ustase su fasisti...
cetnici antifasisticki pokret
i to smo ustanovili
zbegovi koje su organizovali partizani..je izmisljotina i to je ustanovljeno...sta jos?

A..partzani su umeli da se bore ...do zadnjeg obesenog Srbina u znak odmazde... ili do zadnjeg srpskog zbega koji je nastao zbog partizanske gluposti...

Jedino su znali da se prikace na uspeh Crvene armije i da "pobedonosno" ujasu na Dedinje..

Svasta, NOVJ je bila oslobodilacka vojska, zlocini sa njihove strane su rasli paralelno sa porastom cetnika koji su prelazili u partizane.

Jedino zlo.

:rotf::rotf::hahaha::hahaha::rotf::rotf::hahaha::hahaha:
Iz kog zbijega ti pobeze ???
Da nije tifus , jehbo te ??
P.S
Jel' moguce da su i unuci CRVENI u dushi ?

to me bas podsjeti na danasnji...rucak
nemam pojma jel bilo umiljato, al se nije proslavilo...pamecu...
sve u svemu...bilo je...bas kako treba :zper:

Хеј бре убицо животиња.
То сам ја мислио на себе.
ЈА САМ УМИЛАТО ЈАГЊЕ А НАДАМ СЕ ДА ТИ ИМАШ ДВЕ......:hahaha::hahaha::hahaha:

Back