A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu


  • Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
to ne nimalo ne umanjuje njegovu odgovornost i njegovih komunista za pocinjena nedela , to nisu nametnule velike sile , to je bilo samo njihovo nedelo. to je kao da nekom das pistolj u ruke i onda on umesto da ga pametno upotrebi pocne okolo sve da ubija.
kako ti nije jasno da su sva zlodela uradili Srpski uvlakaci da bi se dodvorili tiraninu Titu..
nigde nema naredbe njegove potpisane za ta zlodela..
Tito bio mangup..sve je bilo usmeno u govorima..
poput,treba se obracunati sa reakcijom..
a ovi pobiise sve da bi mu uz skute bili..
 
to ne nimalo ne umanjuje njegovu odgovornost i njegovih komunista za pocinjena nedela , to nisu nametnule velike sile , to je bilo samo njihovo nedelo. to je kao da nekom das pistolj u ruke i onda on umesto da ga pametno upotrebi pocne okolo sve da ubija.
А ко уопште говори о умањивању његове одговорности? :roll:

То нису била недела, него - злочини.

Чему тај еуфемизам одједном, за убијања и слање на робију на хиљаде идеолошких противника, и отимање имовине им?

А како нису наметнуле велике силе, кад су оне одлучиле да нас предају Титу, одуставши од Краља и Драже?

Али, опет, хоћу да кажем, да није довољно посматрати изоловано само тај период, него промишљати српску историју и дуже.

Па добити комплетнију слику, и схватити зашто се код доброг дела Срба тако лако запатио комунизам, јер, он није само на малопре речени начин наметнут...
 
nigde nema naredbe njegove potpisane za ta zlodela
"Knjiga "Titove tajanstvene godine u Moskvi 1935.-1940.“ dr. Silvina Eiletza donosi šokantna otkrića iz Ruskog arhiva društvene i političke povijesti o tome kako je doista Josip Broz postao šef jugoslavenske partije, te gdje je bio i što je radio od izlaska iz zatvora nakon "bombaškog procesa“ 1935. do povratka u Zagreb 1940.
Taj je arhiv tek odnedavno otvoren za stručnjake istraživače. Izvorni dokumenti pohranjeni u arhivu, donedavno strogo tajni, koje je autor dr. Silvin Eiletz osobno pronašao i odabrao, popunjavaju najveću "crnu rupu“ u novijoj jugoslavenskoj i hrvatskoj povijesti. Razotkrivaju događaje i činjenice koje je Josip Broz tajio ili je o njima lagao, a povjesničarima su sve do nedavno bile nedostupne i nepoznate. Dokumenti koje je autor izvukao na svjetlost dana originalne su "karakteristike“ koje je Josip Broz osobno, pod kodnim imenom Valter, u Moskvi pisao za sovjetsku tajnu policiju GPU/NKVD o svojim predratnim partijskim drugovima. Dokumenti otkrivaju da se Broz sam, dobrovoljno, ponudio da piše karakteristike. Autor zaključuje da je Tito bio "najveći denuncijant u Istočnoj Europi“. Izdao je i poslao u smrt ili u gulag i obje svoje tadašnje žene, brojne osobne prijatelje i dobročinitelje. Sve su te karakteristike negativne i perfidno ocrnjuju Titove partijske drugove, osobito one za koje je Broz znao ili mislio da su mu konkurenti za mjesto generalnog sekretara. Na temelju tih karakteristika gotovo svi osnivači partije, sekretari, članovi CK, vodeći lijevi intelektualci, sveučilišni profesori i akademici, jugoslavenski emigranti i aktivisti bili su pozvani u Moskvu (ako već nisu tamo bili) i smjesta likvidirani, nakon montiranog procesa ili bez njega.
"
http://www.vbz.hr/Titove-tajanstvene-godine-u-Moskvi-1935-1940_b11894.aspx
 
Ћопави Бравар - Смрдина - уништитељ свега Српског - и Нога Личка-Ципела Бечка....ископлексирана конкубина.........
 

Back
Top