A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu

• Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
Па јесте, ко би још носио мајицу с његовим ликом, није он Че.:cool:

Нешто су плаћали, тако се барем прича, а нешто су и наши родитељи својим радом стекли и створили.
Има ту још нешто, ови (поменути), кад дају, никад не дају за џабе, увек (лихвари :mrgreen: ) све наплате с дебелом каматом. У то смо се уверили на сопственој кожи од 80-их, па надаље.

Samo me cudi kako se niko nije zapitao,kako?Prosecan radnik je efektivno radio 3-4 sata a kao sve je ekstra funkcionisalo?!Besplatno skolstvo?Besplatno zdravstvo?Nemoguce.
Nasi matorci stvarno nisu mislili svojim glavama.Ili ih nije bilo briga.A sad mi radimo po 10 sati za 300 zidova.Ludilo.

moji se ne bi bunili vjeruj mi

verujem ti....pa njemu i slobi da na Jelacicu placu da dignete spomenik..vise su uradili za vas od Pavelica
Tile tako sto vam omogucio da nemate pokrajine kao sto je sredio Srbiju..a sad biste se vi malo zevzecili sa Istrom i Dalmacijom i ne samo to..sa svojim kardeljima i Dolancima omogucio svim antijugoslovenskim snagama da posle jegove smrti uz Ustav iz 1974 naprave svo ovo cudo koje se desilo....ugusio mas pok...vrlo elegantno...ma ima tu putera i putera..a sloba svojom pogresnom politikom uz vasu nesebicnu pomoc ocistio Hrvatsku od Srba..pa naravno da se ne biste zalili

Poslednja izmena:
А има ли Ђинђићевих тај продавац? :mrgreen:

Да гласам нећу, али ћу да кажем своје мишљење о њему, само није најјасније да ли се то односи на цео тадашњи (социјалистички) систем, или само на њега као персону?

Pa sistem i on su neodvojivi, a Đinđićeve majice takođe ne videh.

verujem ti....pa njemu i slobi da na Jelacicu placu da dignete spomenik..vise su uradili za vas od Pavelica
Tile tako sto vam omogucio da nemate pokrajine kao sto je sredio Srbiju..a sad biste se vi malo zevzecili sa Istrom i Dalmacijom..a sloba svojom pogresnom politikom uz vasu nesebicnu pomoc ocistio Hrvatsku od Srba..pa naravno da se ne biste zalili

u najmanju ruku njih dvojicu uspoređivat je odvratno. jednog vojskovođu koji je 22 mil držao na okupu 40 godina, uspoređivat sa onim vašim koji je u 10 godina razhebo sve živo u srbiji samo da bude na vlasti, je užasno

Back