Zabrana SNS-a - anketa!

Da li ste za zabranu SNS-a?

• Da

glasova: 38 73,1%
  • Ne

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
Nesit.webp

Неће ту бити ништа за забрану.

Кад СНС усташе буду срушене са власти, пола тих њихових "елитних" ће побећи, пола ће побити мафијашка конкуренција, а остало "чланство" ће гледати да прелети у неке следеће "властодржце" , баш као што су и дошли у СНС банду.

Да, ако се не почупа структура из 1944.г. по дубини.

Ако опет буде само 5. Окт., без 6.окт.

То је тачно, јер ТВ медији имају огроман утицај на пензионере, они су преко ноћи од тадићеваца постали вучићевци и сутра ће без проблема прећи на неке треће.
Као што сада говоре да нису имали за кога да гласају, тако ће говорити и сутра.
posle 55 godina oduzeti pravo glasa

nema smisla da neko kome zivot protekao utice na tudji mlad zivot

Apsolutno. Svima koji su bili članovi ili su na bilo koji način imali korist od ološa zabraniti političko delovanje, u smislu kandidovanja na izborima (za bilo koju partiju, pokret, UG i sl.) kao i otkaz iz državne službe, postavljenja na direktorska mesta i sl. Na rok od 20 godina, minimum. Mislim da je ovo sasvim realno i da bi donelo rezultate.

Одговараш на питање питањем ;)
Све то што кажеш је тачно, али шта тачно би ти да забраниш?
Нацистима је била забрањена идеологија, симболи...
Пљачка буџета и криминал су и тренутно забрањени, па је ли нам то што помогло? :mrgreen:

Firma koja se registruje za pružanje usluga i bavi kriminalom se katanči, isto i za ovu sektu i još neke. Šta je tu problem?

A ne vidim ja problem da se detaljno pročešlja i sadašnja opozicija, pogotovo parlamentarna, svačeg tu ima što ne bi trebalo.
I dublje. Ko zna kakvi domaći finansijsko mafijaški interesi su upleteni, pa oni diktiraju politiku opoziciji. Kad žele nateraju ih da budu uz vlast, ili da budu protiv vlasti. U zavisnosti od trenutnog interesa. I DB naravno, koji sve to operatvno sprovodi.

To onda više nije demokracija bez obzira o kojoj stranci je riječ.

Ne može se abolirati zločinačko udruživanje i rušenje ustavnog poretka pod plaštom zabrinutosti za demokratiju.

Ovo me podseća na onu priču kako nije sloboda govora ako se zabranjuje bilo šta - govor mržnje, pozivi na linč itd.

To je BS - granice moraju postojati, inače upadamo u tzv. “paradoks tolerancije”. Ko ne poštuje pravila igre, sam se iz nje diskvalifikuje.

Back