A-smyle

Joooj, nema me 1 dan, vi se već izdopisivali :DD
Ljudi, jedva čekam da vas upoznam...! (((:

I ja... :D Bice extra u Americi, ali druzenje na PDO-u ce isto biti extra... I can feel it! ;)

E,da,ako budete u mogucnosti,pisite na forumu i kad stignete tamo(posto se oni uvek hvale da su ispred celog sveta),bas me nesto zanima da iz prve ruke cujem kako je stvarno tamo......:):):):)

Ja cu vam pisati bar svakih mesec dana... :D

Ne, evo ga, stiglo je... :D To je ta adresa... ;) Bice ovo jaaaako zanimljivo... :mrgreen:

Jao ja se razbacujem na sve strane i vec zamisljam Ameriku, a jos ni mail nisam poslala... :dash: Inace najvrv ga saljem oko cetvrtka, posto se majka cula sa nekim da proveri u ministarstvu kako ide sve to oko ocena... ;)

Ja to tek treba da vidim... :mrgreen: Brinuću o predmetima sledeće godine! :lol: Javi šta su ti skazali, pa prosledi informacije... ;)

Javljam sta sam saznala, ali to mi nije jasno... Brinuces sledece godine o predmetima? :dontunderstand: Pa onda je gotovo... Ne mozes nista da uradis, samo da snosis posledice, AKO nesto zeznes... Ja volim da se obavestim... :mrgreen:

Volim ja rizik, ali na onaj koji moze da mi upropasti svu buducnost... ;)

Ja sam Nikola.
Au, ti Lil_devil bas odlucila da saljes u poslednjem trenutku.

Ma niiiiiisam nego majka ne da da posaljem dok sve ne proveri, da je do mene mail bi jos juce bio u inboxu A-SMYLE-a... ;)

Hahahaha.....pa da....malo ljudi ga koristi(internet)....nm vz,bitno da smo se nasli...:D

Naravno! :D

E,ti si mene addovala na fb-u odavno,al' nisam znao da si to ti....Kako me nadje?Jel mi se vidi e-mail ovde na profilu na Krsti?

Ne secam se... To be honest nzm ni ko si tacno... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Heej pozz svima xD Ja sam bio aktivan na forumu negde oko 15-te str, pa sam posle zaboravio sifru xD
Radujem se sto cu vas upoznati na tim predavanjima u Bg-u xD

Koji si sad pa ti!? ;) xD BTW dugujes mi zvakeee!!! :p

P.S. E ljudi, samo da vam javim da sam napokon poslala mail... It's official!!! ;) See ya at the... kad se mi prvi put sastajemo uopste? Ma valjda ce nam svima poslati mail posle petka... :)

pozdrav svima..I ja sam prosao,inace sam iz Crne Gore. Ja kad sam slao mail zaboravio sam ime da napisem al posto mi se ime i prezime nalazi u samoj e-mail adresi valjda su shvatili,jer su mi odgovorili da sledece upute cekam pocetkom sledece nedjelje.
Inace ja sam cuo da cemo mi prvo biti u Vasingtonu nekolko dana pa tek onda u porodicu bez obzira dal su nasli porodicu ili ne... ???

pozdrav svima..I ja sam prosao,inace sam iz Crne Gore. Ja kad sam slao mail zaboravio sam ime da napisem al posto mi se ime i prezime nalazi u samoj e-mail adresi valjda su shvatili,jer su mi odgovorili da sledece upute cekam pocetkom sledece nedjelje.
Inace ja sam cuo da cemo mi prvo biti u Vasingtonu nekolko dana pa tek onda u porodicu bez obzira dal su nasli porodicu ili ne... ???

Ja mislim da nije nekoliko dana vec jedan dan... Mada nzm... ;)

Back