...Rising...
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joooj, nema me 1 dan, vi se već izdopisivaliD
Ljudi, jedva čekam da vas upoznam...! (((:
E,da,ako budete u mogucnosti,pisite na forumu i kad stignete tamo(posto se oni uvek hvale da su ispred celog sveta),bas me nesto zanima da iz prve ruke cujem kako je stvarno tamo......![]()
Ne, evo ga, stiglo je...To je ta adresa...
Bice ovo jaaaako zanimljivo...
![]()
Ja to tek treba da vidim...Brinuću o predmetima sledeće godine!
Javi šta su ti skazali, pa prosledi informacije...
![]()
Kako se prezivas?xD To je zvucalo vrrRrRRrrrlo perverzno!xD Ja sam Jana, mada sigurno ima vise Jana koje su prosle, ja vec znam jednu...
Tako daaaa... Ma napisacu na celu lil_devil!
xD
Cestitamoooo!![]()
Kako se prezivas?
Posto sam postao prijatelj na FB sa jednom Janom koja je prosla...![]()
Ja sam Filip Maric.Postali smo prijatelji pre par dana.![]()
Hahahaha.....pa da....malo ljudi ga koristi(internet)....nm vz,bitno da smo se nasli...A ti siiiiii!!!!Kako je mali svet...ovaj...internet!
![]()
Ja sam Protic...![]()
Ja sam Nikola.
Au, ti Lil_devil bas odlucila da saljes u poslednjem trenutku.
Hahahaha.....pa da....malo ljudi ga koristi(internet)....nm vz,bitno da smo se nasli...![]()
E,ti si mene addovala na fb-u odavno,al' nisam znao da si to ti....Kako me nadje?Jel mi se vidi e-mail ovde na profilu na Krsti?
Heej pozz svima xD Ja sam bio aktivan na forumu negde oko 15-te str, pa sam posle zaboravio sifru xD
Radujem se sto cu vas upoznati na tim predavanjima u Bg-u xD
pozdrav svima..I ja sam prosao,inace sam iz Crne Gore. Ja kad sam slao mail zaboravio sam ime da napisem al posto mi se ime i prezime nalazi u samoj e-mail adresi valjda su shvatili,jer su mi odgovorili da sledece upute cekam pocetkom sledece nedjelje.
Inace ja sam cuo da cemo mi prvo biti u Vasingtonu nekolko dana pa tek onda u porodicu bez obzira dal su nasli porodicu ili ne... ???
Koji si sad pa ti!?xD BTW dugujes mi zvakeee!!!
P.S. E ljudi, samo da vam javim da sam napokon poslala mail... It's official!!!See ya at the... kad se mi prvi put sastajemo uopste? Ma valjda ce nam svima poslati mail posle petka...
![]()
Igracemo revans , sto se tice zvaka xD![]()